Şimdi Ara

Apple TV | Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
2.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Apple TV 'nin incelemesi olduğunu biliyorum. Fakat o konuda fazla sayfa olduğu için ve eski bir konu olduğu için son sayfalara kimse bakmaz diye düşünerek sorumu bu konu başlık altında yöneltmeyi tercih ettim. Sorum şu;

Aileme medya oynatıcı alacağım. Şuan da bizde olan Dvd Player bozuldu. Onun yerine ilk başta yine Dvd Player düşünmüştüm ama biraz araştırdıktan sonra medya oynatıcılar daha mantıklı geldi ve Apple TV 'de aklıma yattı. Şimdi ben Apple TV 'yi alacak olursam, bende bulunan harici harddisk ile Apple TV 'de mevcut olan USB girişi ile bağladığım taktirde sorunsuz filmleri izleyebilir miyim? Harici HDD 'de bulunan çoğu filmimin uzantısı avi. Bu format bir sorun teşkil eder mi? Apple TV hangi formatları oynatabiliyor? Filmlerimin içerisinde bulunan altyazılar srt uzantılı? Onları Türkçe karakterle ile beraber sorunsuz gösterir mi? Ve son olarak; bizde olan televizyon ilk çıkan plazmalardan olduğu için HDMI giriş mevcut değil. HDMI girişi Scart girişine çevirici mevcut mu?

Biraz fazla oldu farkındayım ama hepsi bir biri ile bağlantılı. Umarım sorularımı yeterince açık anlatabilmişimdir. Şimdiden teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymph()maniac -- 3 Ocak 2012; 19:24:25 >

• Usenmeyin ana konuyu okuyun yarariniza olur kimse o detayları tekrar yazmaz
  • Apple tv deki usb girisi harici disk baglamak icin degil. Harici diski laptop pc ya da modeme baglayip filmleri paylastirisaniz apple tv gorur format altyazi sorunu yasamazsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuti07

Apple tv deki usb girisi harici disk baglamak icin degil. Harici diski laptop pc ya da modeme baglayip filmleri paylastirisaniz apple tv gorur format altyazi sorunu yasamazsiniz.

Tamam teşekkür ederim. Benim için kısa ama öz bir yanıt oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkdevilgs
    ...
    Tamam teşekkür ederim. Benim için kısa ama öz bir yanıt oldu.

hey bi dakkaaa! elinizdeki donanımla ATV kullanamazsınız. 50 dolar cıvarında daha masraf etmeniz gerekir. konumuzda devam edebilir miyiz?
    http://resim.donanimhaber.com/m_48966556/mpage_1/f_/key_//tm.htm

edit: tvnizde hdmi girişi, atvde de başka çıkış yok. hdmi to component tarzı bir dönüştürücüye ihtiyacınız olacak ki ebayde 50 $ kadar fiyatları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 4 Ocak 2012; 1:47:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple TV den IPTV izleniyor mu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.