Bildirim
İPHONE YENİ VERSİYONDAN SONRA Wİ-Fİ GİTTİ...!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
tekrar kapatıp ac duzelir -
Aynı sorunu yaşıyoruz çıkamadık içinden... -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Goa Mania
http://gamertr.wordpress.com/2009/11/04/blackra1n-wifi-youtube-ve-maps-problemlerinin-cozumu/
Youtube'u bilmiyorum ama ağ ayarlarını sıfırlamak geri getirmiyor wi-fi yi:( -
aynen şu an ben de yaşıyorum bu sorunsalı bendeki 3g 8gb ve o da önceden bulduğu ağı açık olmasına rağmen görmüyor.bilgisayar 3 farklı ağ görürken iphone hiçbirini görmüyor.üstelik saatlerce "kablosuz ağ arıyor" diye bekliyor.ne ayar varsa sıfırladım,yeni versiyonunu yükledim yine gitmedi bu sorunsal..acil yardım arkadaşlar.. -
Aynı sorunla bende yaşıyorum Cydia üzerinden programlar yükledikten sonra WİFİ nin çalışmadığını fark ediyor koplosuzu modemi bulamıyor.
Resetletip Telefonu sıfırladığımda sorun ortadan kalkıyor.. ama cydia vb programları kaldırmış oluyorum. -
acaba mac adresiniz aktif gözüküomu bendede mac adresi görünmüyo ben o yüzden wif-i kullanamadığımı düşünüyorum -
3GS 4.0 JB var mi windows icin ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X