Şimdi Ara

İPHONE YENİ VERSİYONDAN SONRA Wİ-Fİ GİTTİ...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ARKADAŞLAR İPHONE 3Gs KULLANIYORUM. SON ÇIKAN VERSİYONU YÜKLEYİP BLACRAİN İLE UNLOCK VE ARDINDAN CYDİA İLE JAİLBREAK YAPTIM .ANCAK ÇOK İLGİNÇTİR Kİ ŞUAN Wİ-Fİ ÇALIŞMIYOR KABLOSUZ AĞI BULAMIYOR. BU SORUNLA KARŞILAŞAN VARSA YARDIMINI BEKLİYORUM...

SAYGILAR

• tekrar kapatıp ac duzelir
  • Aynı sorunu yaşıyoruz çıkamadık içinden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goa Mania

http://gamertr.wordpress.com/2009/11/04/blackra1n-wifi-youtube-ve-maps-problemlerinin-cozumu/

Youtube'u bilmiyorum ama ağ ayarlarını sıfırlamak geri getirmiyor wi-fi yi:(
  • aynen şu an ben de yaşıyorum bu sorunsalı bendeki 3g 8gb ve o da önceden bulduğu ağı açık olmasına rağmen görmüyor.bilgisayar 3 farklı ağ görürken iphone hiçbirini görmüyor.üstelik saatlerce "kablosuz ağ arıyor" diye bekliyor.ne ayar varsa sıfırladım,yeni versiyonunu yükledim yine gitmedi bu sorunsal..acil yardım arkadaşlar..
  • Aynı sorunla bende yaşıyorum Cydia üzerinden programlar yükledikten sonra WİFİ nin çalışmadığını fark ediyor koplosuzu modemi bulamıyor.
    Resetletip Telefonu sıfırladığımda sorun ortadan kalkıyor.. ama cydia vb programları kaldırmış oluyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone'da wifi sorunu
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • acaba mac adresiniz aktif gözüküomu bendede mac adresi görünmüyo ben o yüzden wif-i kullanamadığımı düşünüyorum
  • 3GS 4.0 JB var mi windows icin ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.