Şimdi Ara

İphone zil sesi yapmak artık çok kolay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Arkadaslar merhaba ,

Uzun süredir bitirmek için çabaladigimiz projemiz sonunda bitmis bulunmaktadir .

Herkezin bildigi gibi iphone zil sesi yapmak bayagi ugrastiran bir istir , özellikle bilgisayarla arasi olmayan insanlarin yapamadigi birseydir .

Sistemimizin çalisma mantigi :
    1. Adim Dosya seç butonuna tiklayiniz.
    2. Adim Zil sesi yapmak istediginiz mp3 veya mp4 dosyasini seçiniz.
    3. Adim Imleçler ile zil sesi araliginizi seçiniz (Maximum 30 saniye seçilmeli).
    4. Adim Seçtiginiz araligi dinleyip son kararinizi veriniz.
    5. Adim M4r kaydet butonuna tiklayiniz.
    6. Adim Açilan sayfadan iphone zil sesi dosyanizi indiriniz.
    7. itunes araciligi ile telefonunuza atiniz

Islemin sonunda tamda istediginiz gibi bir zil sesiniz olmustur , Eger isterseniz zil sesinizi facebook da paylasabilir ayni zamanda facebookda dinlenilenmesini saglayabilirsiniz

eger çevirdiginiz zil sesinde telif hakki yok ise arsivimizdeki yerini alir istediginiz zaman zil sesini indirebilirsiniz , arkadaslariniza tavsiye edebilirsiniz

sitemizde 01.06.2014 tarihinden sonra tam 6 dilde aktif olacak suan için sadece türkçe ve ingilizce sayfalar aktifdir .

Arsivimizde ilerleyen zamanlarda çok fazla zil sesi olacaktir tek tek hepsini dinleyebilir ve iphone zilsesinizi indirebilirsiniz.

site link :http://www.m4riphone.com/ -http://tr.m4riphone.com/

değerli yorumlarınız için teşekkürler
     İphone zil sesi yapmak artık çok kolay

• Yıl olmuş 2014 müziğimizi zil sesi yapmak bu kadar uğraştırıyorsa ios benim gözümde çöptür

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İosun canlandırma zili yeter

• ios un tüm bu zorlukları orjinalliğini koruma adına yapılıyor , zil sesi , telefonu bellek olarak kullanılmaması , bluetooth ile veri gönder vs. en azından yıllardır bunu bahane ediyor
  • iPhoneRingToneMaker, iTools, iTunes, şimdi adreslerini hatırlamıyorum ama yüzlerce site... Müzikleri 30-40 saniye bandında zil sesi yapmak için o kadar çok program ve taktik var ki; google babaya bir kere sormak bile kafi.

• quote:

Orijinalden alıntı: frapsxx

Yıl olmuş 2014 müziğimizi zil sesi yapmak bu kadar uğraştırıyorsa ios benim gözümde çöptür

Aynen 2 bine telefon al zil sesi bile iskence olsun android artik akar ios dan biktim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iTools varken bunlar işi yokuşa sürmekten başka bir şey değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yıl olmuş 2014 müziğimizi zil sesi yapmak bu kadar uğraştırıyorsa ios benim gözümde çöptür

İtools la cok kolay.

• Alternatifi olmayan birşey yapmadık biz , bizim onlardan farklı olan yanlarımızdan birisi çevirdiğin zil sesini facebook + twitter + google+ gibi sitelerde "yeni zilsesim budur" gibi paylaşıp paylaşılan zil sesini facebook vb sitelerden dinle bilir olması bu tarz sitelerin tamamı telif haklarını ihlal etmektedir biz tüm izinlerimizi aldık herhangi bir illegal durum sitemizde yoktur

varsa lütfen sistemimizi geliştirmek için önerilerinizi bekleriz .
  • Ios iyi güzelde androide o kadar sınırlandırma koysan o da stabil olurd.
    Kendini geliştirmesi lazım
    Apple ın kururcularından wozniak bile iostan bıktı ve artık apple da androidlo telefon yapmalı deniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cntrl

quote:

Aynen 2 bine telefon al zil sesi bile iskence olsun android artik akar ios dan biktim

Hocam öyle diyorsunda note 3 sahibi olup zil sesinin değiştirmeyenler de var.Yani bu olay ios android olayı değil.İsteyip istememe olayı.iso androide göre ilk başta kasıyor gözüksede teknoloji ile ilgilenen herkes bilirki jb'li ios ile yapacaklarının android'e göre çok fazladır.Özellikle gökçeonur arkadaşımızın bir jb ile ne yapılır tarzında bi mesajı var ki okumakla bitmiyor.Yani isteyene çok güzel seçenekler var..

• quote:

Orijinalden alıntı: ugrtrkgvn

Özellikle gökçeonur arkadaşımızın bir jb ile ne yapılır tarzında bi mesajı var ki okumakla bitmiyor.

:

quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Mesela iphone'da torrent indirip, sonra divxten alt yazi indirip ikisini avplayerda oynatabiliyorum, ifile ile istedigim dosyaya erisip istedigin ayari yapabiliyorum, jailbreak yaptiktan sonra cesitli tweakler ile telefonumu kisisellestirebiliyorum, bunlara ornek verecek olursak; mail eklerini istedigim gibi acabilirim, 3g sebekem uzerimden 100 mb ustu uygulama indirebilirim, wifi boost ile normal kullanicinin goremedigi aglari gorebilirim, facetime'i 3g uzerinden kullanabilirim, itunes a gerek kalmadan muziklerini album halinde telefonuma gomebilirim, telefonumun yazi fontunu degistirebilirim, geceleri beyaz isik gozumu yordugu icin telefonun isigini degistirebilirim, safariden normal bir tarayici gibi dosya indirebilirim, degismez denilen tum zil seslerini degistirebilirim, telefonumdan gelen giden aramalarin tamaminin ses kaydini alabilirim, zephyr ile ipad kisayollarini iphoneumda kullanabilirim, istedigin herseyin istedigim her yere kisayolunu koyabilirim, action menu ile son kopyaladigim seylerin bitanesini degil hepsini gorebilirim, menu gecislerimi degistirip telefonuma tema yukleyebilirim, notification center icerisinde akliniza ne geliyorda hepsini yapabilirim, 8 sayfa sinirlamasini kaldirabilirim kilit ekranina hava durumu ekleyebilirim, whatsapp'a sms'e hic uygulamaya girmeden hatta ekran kilidini bile acmadan cevap verebilirim daha yazayim ?

quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

adkdkdk ilk ekrandan kalmayan apple uygulamalarini kaldirabilirim, apple'in kendi kendine update etmesini kapatabilirim, ayarlar simgesindeki 1 veya gitmeyen bildirimlerin tamamini kapatabilirim, telefon kilit ekranimi andorid acilisi gibi yapabilirim, baska bir uygulamaya gerek kalmadan kendi kamerasi uzeriden qr kod okutabilirim, panoromik cekerken flash acabilirim, video cekerken pause tusu koyabilirim, baska uygulamaya gerek kalmadan kameraya timer koyabiliirim, ekran videosu kaydedim, profesyonel sekilde ekran goruntusu alabilirim, fotograflarimi baska bir uygulamaya girmeden direk fotograflarim klasorunden imageshacke yukleyebilirim, telefonumun tamamina kilit koymak yerine istedigim bir uygulamaya kilit koyabilirim, 3g'nin dnsini degistirip istedigim yasakli siteye girebilirim, bir uygulamadan 2 tane kurabilirim, operator logomu degistirebilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 2 Mayıs 2014; 3:12:35 >

• MuratbanK kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrtrkgvn

quote:

Orijinalden alıntı: cntrl

quote:

Hocam öyle diyorsunda note 3 sahibi olup zil sesinin değiştirmeyenler de var.Yani bu olay ios android olayı değil.İsteyip istememe olayı.iso androide göre ilk başta kasıyor gözüksede teknoloji ile ilgilenen herkes bilirki jb'li ios ile yapacaklarının android'e göre çok fazladır.Özellikle gökçeonur arkadaşımızın bir jb ile ne yapılır tarzında bi mesajı var ki okumakla bitmiyor.Yani isteyene çok güzel seçenekler var..

Sadece zil sesi degil muzik atmak resim atmak iskence oluyo bazen iki cihazida aktif olarak kullaniyorum biri jb li.digeri rootlu android cihazi tv a iki tusla baglarken iphone da bunu yapman icin bi dunya ugrasman lazim

• insanlar kendilerini kendi özellikleri ile ifade eder .
    Misal '' alıştığı özelliğj diyer telefonlarda yok ise çöptür . '' Diyen insanlardan nefret ediyorum bu kadar gericilik gerizekalılk olmaz .
    zil sesini değiştirmek olsada olur olmasada olur
  • yusuf831 Y kullanıcısına yanıt
    güzel olmuş elinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugseryldz46

güzel olmuş elinize sağlık.

Teşekkürler hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf831 -- 2 Mayıs 2014; 20:05:57 >
  • iTools ile yillar oncede kolaylikla yapabiliyorduk zaten. Hatta sizin tarif ettiginizden cok daha kolay bir yontemle. Uzun zamandir iTunes ilede yapilabiliyor zaten.

• Evet belki sizin için önemli değil ama öğrenmek isteyenler olabilir neden yardımcı olmak için bişeyler paylaşmış bi arkadaşa bu kadar eleştiri yapılıyor... Sanki ıphone da ona ait iOS da .... Elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışmış işte.... EMEĞINE SAĞLIK KARDEŞIM TEŞEKKÜR EDERIZ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Gulbeşeker

Evet belki sizin için önemli değil ama öğrenmek isteyenler olabilir neden yardımcı olmak için bişeyler paylaşmış bi arkadaşa bu kadar eleştiri yapılıyor... Sanki ıphone da ona ait iOS da .... Elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışmış işte.... EMEĞINE SAĞLIK KARDEŞIM TEŞEKKÜR EDERIZ...

çok sağolun teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.