Şimdi Ara

iphone2G 2.1 Denenmiş Programlar (Güncellendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
13.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar lütfen bana da pm atın
  • Beyler bir sorum olacak winscp kullanarak program oyun yukleyebiliyoruz.Peki İphone browser kullanarakta yukleme yapabilirmiyiz.Bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim
  • baska programa gerek yok direkt itunes araciligiyla butun oyun programlari yukleyebilirsin. bu sekilde yaparsan hicbir ayara falanda gerek kalmiyor. kesinlikle tavsiye edilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurulke

baska programa gerek yok direkt itunes araciligiyla butun oyun programlari yukleyebilirsin. bu sekilde yaparsan hicbir ayara falanda gerek kalmiyor. kesinlikle tavsiye edilir.

arkadasim kirilmis oyun ve programlari (app klasorleri) itunes-le atmak mumkun olsaydi hic kimse winscp-le ugrasmazdi.
  • ama mumkün yapman gereken sey cydia dan mobileinstalleri yukluyorsun daha sonrada indirdigin kirilmis ipa dosyalarini surukluyerek itunesdeki app bolumune ekliyorsun. daha sonra teli pc ye baglayip senkronize ediyorsun app bolumundeki butun kirilmis programlarinin iphoneye eklendigini goruyorsun bu kadar. bu yontemle 20 ye yakin oyun yukledim ilk yapan ben degilim herhalde :)
  • app klasorlerini degil ipalari ekliyecegiz. piyasada bulunan butun krilmis app lerin ipalari malum yerlerde mevcut. bu sekilde yuklemenin avantaji ise begenmedigin oyunu orjinal yukledigin uygulamalar gibi kolaylikla silebilmen. hem telefonun dosya sistemiyle ugrasmadigin icin bozulma ihtimalide dusuyor.
  • kirilmis ipalari ben de oyle kuruyorum...ama bazen ipa olmuyor sadece app oluyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Amigo_1106

kirilmis ipalari ben de oyle kuruyorum...ama bazen ipa olmuyor sadece app oluyor...

evet bazen ipalar hata veriyo o yüzden ben işimi garantiye alıyorum ipanın içini klasöre çıkarıp winscp ile atıyorum cihaza
  • Mobileinstaller bendeki cydia da yok nasıl edinebileceğim konusundada bilgi veriseniz sevinirim
  • evet cydia da hangi source da acaba mobileinstaller dosyası?

bide ipa dosyalarını nasıl Klasor haline getirebiliorsnuz?
  • Bu arada .ipa uzantılı oyun yüklemek isteyenler ve Cydia'ya erişemeyenler (örn: Kablosuz bağlantısı olmayanlar)
    buradan (http://rapid....c.o.m/files/140012277/MobileInstallation.rar.html MobileInstaller'ı indirip, Panda'nın iPhone PC Suite'i ile (ya da başka bir program ile) telefonun dosya sisteminde buraya atabilirler.

System/Library/PrivateFrameworks/MobileInstallation.Framework/

Yalnız dikkat, PrivateFrameWorks klasöründe zaten bir adet MobileInstallation.Framework adlı dosya bulunmakta. Ben her ihtimale karşı onun yedeğini aldım, ancak ondan sonra indirdiğim dosyayı bu klasördeki ile değiştirdim.

-dosyanın adresi için ..... olan yerlere malum sitenin adını düzgünce yazınız lütfen. :)
    -yazdıklarımın son kısmı hariç turk77'den alıntıdır. sadece hatırlatmak, ya da araştırmaya vakti olmayanlar için tekrarlamak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krysrn -- 28 Ağustos 2008; 16:17:50 >
  • krysrn saolasin kardes Olmayanlar icin guzel paylasim!
    ben daha once MobileInstallation-i winscp -la iphone'a atmistim...ipalar cok kolaylikla kuruluyor...
  • olmazsa olmaz programlarım:

1.FOOD ADDITIVES:kanserojen katkı maddelerinin kodlarını(E330 gibi),zararlarını,hangi ürünlerde bulunduğunu açıklıyor.süper bir program.
    2.iGotchi:sanal civciv.hergün özenle besliyorum:)
    3.slovoed:sözlük programı.kelime haznesi çok geniş.
    4.soundmeter:ses şiddetini desibel olarak ölçüyor.
    5.pennies:yaptığınız harcamaları kaydediyo.
  • safaride girdiğimiz bir sayfayı kaydedip daha sonra offline olarak okuyabileceğimiz bir program arıyorum.böyle bir program varmı?
  • Bilgisayardan iphone a attmaya başardım ama Enigmo oyunu için "The Application"Enigmo" cannot be opened" uyarısı veriyor ve açılmıyor.Sorunun ne olduğunu anlayabilen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vizrt -- 28 Ağustos 2008; 11:54:15 >
  • Hımmm, acaba .ipa dosyasını direk winrar içinden itunes'a atmış olabilir misin? öyleyse, masaüstüne çıkar önce, sonra itunes'a ekle.
    Olmadıysa, programı itunes'dan, iphone'dan sil ve yeniden ekle. Hala olmuyorsa dosya arızalı olabilir, başka bir kaynaktan tekrar çek derim.
  • amigo kardeş bi amigoluk yapda bana bi pm at yaa
  • Peki rar dosyasını açıp öyle attım.Dediklerini aynen yaptımda sen atarken dosya sisteminin numarasını değiştiriyormusun.Değiştiriyorsan bunu nasıl ve nbereden uyapıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Amigo_1106

oksit ;meroboy; ozcelika; okan53; OCEANS13;Ebedi_Bedevi ;
    ozgurmats ; flkaraman ; pm gonderilmistir ...
    vizrt; dynner ; faday ; size pm gonderemedim hata verdi...e-mail attim

bir pm de ben alabilirmiyim?
    teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.