Şimdi Ara

iphone2G 2.1 Denenmiş Programlar (Güncellendi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
13.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben, üstteki mesajımda dediğim gibi, iphone içindeki MobileFrameWorks dosyasını, orada verdiğim linkteki ile değiştirdim. Bu sayede yetki kodu dahil hiçbir şey ile uğraşmama gerek kalmıyor. iTunes, orjinal AppStore muamelesi yapıyor benim indirdiğim .ipa'lara.
  • arkadaşlar shazam yüklemek istediğimde türkiyede bulunmuyor gibi bi uyarı alıyorun sorun nedir?
  • Bende pm istiyorum yeni gectim 2 yeee
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet4fb

arkadaşlar shazam yüklemek istediğimde türkiyede bulunmuyor gibi bi uyarı alıyorun sorun nedir?

Itunes Store için hesabınızı Türkiye'yi seçip aldıysanız bazı programlar gözükmüyor...
    Shazam ve Last.fm benim farkettiklerim...
  • bu itunes store a üye olmaya çalışıyorum ama onay maili gelmiyor 2 gündür delirecem bilen varmı arkadaşlar
  • Bironay maili beklemen hata..
    banada gelmedi ama kayıt olurken ki mail edresimi ve kayıt olurken olusturduğum şifreyle işimi görüyorum...

Bu arada 2.0.2 ye gectim ve mail hariç hersey çok güzel çalışıyor.Mail içinde bir düzeltme bulursam oda hallolacak.Herşeyi gayet iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vizrt -- 29 Ağustos 2008; 12:13:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: eserunsalan

quote:

Orjinalden alıntı: ahmet4fb

arkadaşlar shazam yüklemek istediğimde türkiyede bulunmuyor gibi bi uyarı alıyorun sorun nedir?

Itunes Store için hesabınızı Türkiye'yi seçip aldıysanız bazı programlar gözükmüyor...
    Shazam ve Last.fm benim farkettiklerim...

ben türkiye olarka üye oldum ve çalışmayan bir uygulama yok!.

Ancak iTunes ta bulundugunuz ülkeyi desteklemiyor hatası alıyorum

Tavsiye ettigim programlar.

TrailersLite - Vizyona girecek filmlerin önceden fragmanlarını izleyebiliorsunuz.
    iWik - Tam randımanlı Çalışan Ansiklopedi
    MotoRacer - 3 boyutlu biraz zor yarış oyunu
    Bomberman Touch - klasik bomberman oyunu ancak oynaması cok zevkli kullanışlı
    MobileChat - Cok Fonksiyonlu chat programı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dynner -- 29 Ağustos 2008; 13:06:26 >

• Verdigin Liknteki Mobileinstallationu deiştridm eskisi iel ancak gene hata alıyorum iTunestan :(
  • Arkadaşlar yeni bir Site buldum yabancı ancak bircok program ve oyun mumkun.
  • kimse installer de oyun için source yokmu yav zor durumdayım app store ye para kaptırmak istemiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dynner

Verdigin Liknteki Mobileinstallationu deiştridm eskisi iel ancak gene hata alıyorum iTunestan :(

bazen iphone'u kapatip acinca hata almiyorum...ipa kurarken..
    Yine hata alirsan ipa-nin icinden app klasorunu cikar oyle at...100% kesin cozum
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbbatu

kimse installer de oyun için source yokmu yav zor durumdayım app store ye para kaptırmak istemiyorum...

kardes kimse appstore-a para kaptirmiyor zaten...cracked appstore oyunlarini pasha pasha oynuyoruz...
  • Başlığı açan arkadaş iphone-java demiş. Nerede bu program? Var m böyle birşey?
  • bu uygulamaların olduğu linkin adresini bana da yollayabilirmisiniz lütfen?

Şimdiden çok teşekkürler
  • amigo kardeş bi pm de ben alabilir miyim. teşekkürler
  • amigo kardeş bi pm de ben alabilir miyim. teşekkürler
  • aslında benım merak ettıgım 2.0.2 de yukledıgım program veya oyunları nasıl sılecegım lutfen yardım edermısınız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: vizrt

Bironay maili beklemen hata..
    banada gelmedi ama kayıt olurken ki mail edresimi ve kayıt olurken olusturduğum şifreyle işimi görüyorum...

Bu arada 2.0.2 ye gectim ve mail hariç hersey çok güzel çalışıyor.Mail içinde bir düzeltme bulursam oda hallolacak.Herşeyi gayet iyi...

winscp ile baglan ve mail hesabinin iznini 0755 olarak degistir mail hesabinda sorun kalmaz cuku bendede 2.0.1 gectigimde mail hesabimi actigimda direk olarak springbord a donuyordu . ssh veya winscp ile baglandigin zaman iznini 0755 yaptim sorun kalmadi.
    bir bucuk aydan beri 2.0.1 veya 2.02 kullaniyorm o kadar guzel oyunlar yukledigm ki iphone da sayfa 5 oldu ve hepi de co guze calisiyor.
    2.0.x v. bir tek ISMS gelmedi baska butun programlar geldi 1.1.4 kat kat daha iyi bence...

• quote:

Orjinalden alıntı: collwater2

aslında benım merak ettıgım 2.0.2 de yukledıgım program veya oyunları nasıl sılecegım lutfen yardım edermısınız...

ikonlarin uzerinde iki saniye basili tut appstoreden yuklediklerinin uzerinde carpi isareti cikar eger cydiadan yuklemissen alta bulunan (manage bas ve ordan Packages bastigin zaman bir prgraminin uzerine bas sagda modify cikar ordan silebilisin yada sources eklediklerin adresleri silersin eger craclanmis oyun ve yuklemeleri Winccp ile yuklediysen, tekrar baglan Winccp ile appication klasorunde butun yuklediklerin var ordan sag tiklayip silebilirsin . birde itumes ile silebilirsin i tunes actigin zaman application secenegini tikla istemediklerini isaretleme sync yap telefonda cikmaz umarim anlatabilmisimdir kolay gelsin
  • Arkadaşlar biliyorsunuz SMS geldiğinde açık açık çıkıyor kimden gelmiş ne yazmış.
    Bunu 2.0 da saklamanın bir yolu var mı?

Ben 1.1.4 'te Caterpillar ile yapıyordum bunu sadece Text Message yazıyordu o alanda. 2.0 'da nasıl yapcağız? Caterpillar (Kate) 'in işini gören bir program mevcut mu?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.