Şimdi Ara

İPHONE4/4S YASAL UNLOCK TR RESELLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Türkiyenin tek reselleri olarak yasal ulock yapılır..
    reseller sayfası icin http://allgsmunlock.com/resellers
    kendi sayfam için Buradan
    erol çoban

acdırdıklarımız açılacakların garantisidir
    fiyatlar sitedeki ile aynıdır
    açılanlara siteden bakabilirsiniz

İPHONE4/4S  YASAL UNLOCK TR RESELLER

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolcoban -- 23 Şubat 2012; 14:56:26 >

• AT&T unlock yapıyor musunuz ? Şu an mümkün değilse mümkün olduğunda direk haber verir misiniz ?
  • MRH..ATT unlock su anda yok olursa sitemizde duyuruyoruz
  • Selam Erol abi hayırlı satışlar ama ufak itrazım var tek degilsin bizde reseller olduk. 4 tane bayilik alabildim bu arada atrix ile barıştın galiba gerimi döndün ona?
  • en son acılanlar

• bunlarda war ..farklı 3 server üzerinden calısıyoruz

• Tele2 isvec iPhone 4
    O2 ingiltere iPhone 4S ve iPhone 4 8GB EKLENDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolcoban -- 3 Şubat 2012; 2:58:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • virgin mobile fransa açabiliyor musunuz ?
  • takip
  • Hocam ben virgin france göremedim..fransa operatorleri sresimde ..bakarmısın hangisi virgin acaba??

• YENİ EKLENENLER

İNGİLTERE O2 4s/8gb iphone unlock NORMAL
    İNGİLTERE O2 4s/8gb iphone unlock BARRED

Orange switzerland iphone 4 unlock

Orange switzerland iphone 4s unlock
  • 2 adet 4s sorunsuzca actrilmistir. tesekkurler
  • TEŞEKKÜRLER SEVGİ İLETİŞİM, TEŞEKKÜRLER EROL BEY. ARKADAŞLAR İNGİLETERE ORANGE DAN ALINMA İPHONE 4 TELEFONUM BAŞARIYA 3 GUN İÇİNDE UNLOCK HALE GETİRİLMİŞTİR. AYRICA VERİLEN HİZMET KALİTESİDE 10 ÜZERİNDEN 10 DUR. EROL BEYİN HESABINA YAPTIIM ÖDEMEYLE HİÇ ORAYA GİTMEDEN SADECE İMEİ NUMARASINI VE KENDİ BİLGİLERİMİ VEREREK ACMISTIR. SİZDE GÖNÜL RAHATLIGIYLA GÜVENEBİLİRSİNİZ.
  • takip
  • Güvenilir bir esnaf iphonum kısa bir sürede açıldı herkese tavsiye ederim teşekürler erol bey... allah razı olsun
  • İPHONE AT&T UNLOCK BAŞLADI!!!
    DESTEKLENEN MODELLER

iPhone 4s Locked To USA AT&T

iPhone 4 Locked To USA AT&T

iPhone 3Gs Locked To USA AT&T

iPhone 3G Locked To USA AT&T

iPhone 2G Locked To USA AT&T

110 EURO : 260 TL OLARAK İŞLEM BASLATILMAKDADIR
    İŞŞLEM SÜRESİ SERVER ÜZERİNDE 5/15 İŞ GÜNÜDÜR.. BU SÜREYİ AŞABİLİRDE..KESİN DEGİL..
    BU İŞLEM TEST AŞAMASINDADIR..GERİ DÖNME İHTİMALİ VERDIR..
    GERİ DÖNÜŞLERDE ÜCRET İADESİ ALINAN TÜRK LİRASI OLARAK GERİ GÖNDERİLİR..

SAYGILAR..
    EROL SEVGİİLETİSİM
    İRTİBAT BİLGİLERİMİZE BURADAN ULASABİLİRSİNİZ..

• iphone 4s sfr fransa sim kiilitli telimi sevgi iletişimden 5 günde açtırdım.şu an kendi sim kartım ile kullanıyorum sorunsuz.emeği geçen herkese özellikle erola çok teşekkür ediyorum.verdiğim para helal hoş olsun :-))
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyup caglar

iphone 4s sfr fransa sim kiilitli telimi sevgi iletişimden 5 günde açtırdım.şu an kendi sim kartım ile kullanıyorum sorunsuz.emeği geçen herkese özellikle erola çok teşekkür ediyorum.verdiğim para helal hoş olsun :-))

Tşkler Eyup Bey..GüleGüle Kullanın İnş...
  • YAV YOK BOYLE BİR ESNAF ADAM BU İŞİN PRAFOSÖRÜ KARDEŞİM BEN BU GEVEYDEN BIKMIŞTIM ARTIK İNTERNETTE ARAŞTIRMAKTAN CANIM ÇIKTI EN SON İSTANBULDA EROL ABİYE DENK GELDİM DEDİMKİ ULAN BİR ŞAN ARAYIM NE OLACAK DEDİMKİ EROL ABİ BENİ BU GEVEYDEN KURTAR VER KARDEŞ İMEİ Nİ DEDİ VERDİM HEMEN BAKTI TAMAM KARDEŞ AÇARIZ DEDİ EROL ABİ ÖYLE DEDİ YA DÜNYA BENİM OLDU HER ÜLKENİN ÜCRETİ AYRIYMIŞ HEMEN .SEVGİİLETİŞİM.COM GİRDİM BİR BAKTIM HAKKETTENDE ÖYLEYMİŞ BEN ANKARADA OTURUYORUM ARKADAŞLAR BURDAKİ ÇAKAL ÇUKALLAR VARYA PARA ALMAK İÇİN İPHONEYE SİMBİAN BİLE YÜKLERLER BURADAKİ TELEFONCULARI EROL ABİ CEBİNDEN 50 KERE ÇIKARIR BENİM TELEFONU 1.5 GÜNDE GEVEYSİZ KULLANIMA AÇTIRAN BU DEHANIN ÖNUNDE EYİLİRİM ARKADAŞLAR HEMEN VERİN İMEİ Zİ EROL ABİ GERİSİNİ HALLEDER YAV BEN NASIL GÜVENİYİM İSTANBULDAKİ ADAMA DİCEKSİNİZ ADAM ESNAF KARDEŞİM ÇAKAL DEĞİL

TEŞEKKÜRLER EROL BEY TEŞEKKÜRLER TEŞEKKÜRLER PARAM KURUŞUNAKADAR HELAL HOŞ OLSUNNN BUNDAN SONRA UNLOCKED DEDİMİ EROL ABİDEN BAŞKASINI TANIMAM

HELAL OLSUN ........

.SEVGİİLETİŞİM.COM .SEVGİİLETİŞİM.COM .SEVGİİLETİŞİM.COM .SEVGİİLETİŞİM.COM .SEVGİİLETİŞİM.COM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnamijok -- 16 Mart 2012; 18:42:31 >

• model numarası:MC603DN OPERATÖRÜ : TELEKOM(D) almanyadan alınmadır.. :) telefon iphone 4 dür .. bu telefonu açabilirmisiniz ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.