Şimdi Ara

IPHONE4 BULUNMUŞTUR KAYBEDENLER OKUSUN LÜTFEN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
3.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz doğru olanı yapmışsınız.Yerde para bulsanız karakola götürmezsiniz ama harcarken rahatsız olursunuz.Zaten sim kart takıldığında savcılığa şikayet edilmişse o kişi bulunuyor.Arkadaşım yıllar önce 2. el telefon almıştı yaklaşık 6 ay sonra karakola getirin telefonu denmiş.Asıl telefon sahibi çalındı ihbarında bulunmuş.Arkadaş satın aldığını söylemesine rağmen şahıs davadan vazgeçmemiş.Sonuç kınama mı ayıplama mı ne öyle bir karar çıkmış.

Fakat telefonu çaldıran veya kaybeden karakola gidemiyor-gitmiyor maalesef.Polis eee ne yapalım havasında.Sanırım çok sık olan olay olduğu için onlarda bıkmış.

Doğru bildiğinizden şaşmayın.İçiniz rahat olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdal21

Ah be keşke 3gs bulsaydınız

Bir hafta önce Capacity nin önünde telefon ile konuşan tanıdığımın elinden kapıp kaçmış biri.Telefon görüşmeye kapatıldı,savcılığa verildi.Telefon şifreliymiş.İnşallah telefonu yeniden kurup kendi sim kartını takar.

Bu insani davranışından dolayı tebrik ederim.Allah gönlünüze göre versin.Katbe kat....

Hiç olumsuz yorumlara takılmayın siz bir insan olarak gereğini yapmışınız..Enayi ve salak dıyenlerın elbet bir gün kendılerının ne olduğunu anlarlar..Tekrar bu sıradışı davranısınızdan dolayı kutllar ve ülkeme sızın gıbı dürüst ınsanların daha cok olması dıleklerım

• quote:

Orijinalden alıntı: cheetlack

quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

quote:

Orijinalden alıntı: Mister Blöf

quote:

Orijinalden alıntı: hristos

quote:

Orijinalden alıntı: atikmatik

Telefonun icinde kayitli hic numara yokmuydu email vs adama ulasamadinmi polisi niye karistiriyon onlar indirir cepe

arkadasım zabıt tutulduysa boyle birsey mümkün deyil.arkadasın yaptığıda olması gereken ama artık zaman değiştiğinden tebrik edilecek hareket oldu malesef.tebrik ederim duyarlı davranisinizdan ötürü.

Siz oyle sanin. Polise emanet birakmak hirsiza emanet birakmaktan farksizdir. Su an polislerden biri kullanmaya baslamistir bile onu. Keske rehberden annesini esini vs arasaydiniz.

Aynen katiliyorum

aslında yazma taraftarı değildim ama hadi yazayım önce kartaltepe karakoluna gittim oraya vermek stedim telefonu fakat biraz sert bir tutum sergilediler azcık hırsız muamelesi yapıp bizim bölge değil diye almadılar başka karakola yönlendirme yaptılar neyse o karakola gittim durumu bildirdim ordaki memur arkadaş iki senedir görevdeymiş ve ilk defa telefon getiren benmişim her ne ise neden getirdin sen kullan sahibi çıkarsada geri verirsin dedi ya ddim ben kullanırken çalıntı ihbarı yapılırsa?
    en fazla ifaden alınır ondada şurdan aldım bilmiyodum derdin olur biterdi dedi zamanında ben 6600 bilen vardır muhakkak onu çaldırmıştım faturalı garantili almıştım savcılığa gittiğimde boşuna umutlanma demişlerdi her aklıma geldiğinde şu anda olduğu gibi lanet okuyorum tamam bulmakla çalmak aynı şey değil ama cihaz bende olduğu sürece bulunmasına engel oluyorum bu arada cihaz sıfırdı yada sıfırlanmıştı içinde rehber vs gibi şeyler yoktu ankarada komiser yüğenim var onunla konuştum onada verdim imei numarasını takip edecek ki güven konusunda hiçbir tereddüdüm yok başkası gidip alabilirmi yada polis kullanabilirmi? asla tutanak tutturdum ve savcı amcamı aradım tamam benim ki birazda aptallık ki etrafımdaki herkez aynı şeyi diyor inanın bıktım artık ama allah için soruyorum o maldan hayırlı haber gelirmi zten bizim gibiler olmasa akıllılar nasıl geçinecek şimdi soruyorum kendimede yine bulsam verirmiydim?
    sanırım evet verirdim varsın polisler yesin bunun birde öbür tarafı var oradan allahın izni ile el sallarım artık onlara:)
    şaka bir yana adım iyice enayiye çıktı kime anlatsam aynı şeyi söylüyor ya enayi yada salak diyolar::(

siz takmayın kafanızı milletin sözlerine. üzerinize düşen görevi yapmışsınız. tebrik ederim. Allah size daha iyilerini nasip etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: see-none

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

quote:

Orijinalden alıntı: Mister Blöf

quote:

Orijinalden alıntı: hristos

quote:

Orijinalden alıntı: atikmatik

Telefonun icinde kayitli hic numara yokmuydu email vs adama ulasamadinmi polisi niye karistiriyon onlar indirir cepe

arkadasım zabıt tutulduysa boyle birsey mümkün deyil.arkadasın yaptığıda olması gereken ama artık zaman değiştiğinden tebrik edilecek hareket oldu malesef.tebrik ederim duyarlı davranisinizdan ötürü.

Siz oyle sanin. Polise emanet birakmak hirsiza emanet birakmaktan farksizdir. Su an polislerden biri kullanmaya baslamistir bile onu. Keske rehberden annesini esini vs arasaydiniz.

Aynen katiliyorum

aslında yazma taraftarı değildim ama hadi yazayım önce kartaltepe karakoluna gittim oraya vermek stedim telefonu fakat biraz sert bir tutum sergilediler azcık hırsız muamelesi yapıp bizim bölge değil diye almadılar başka karakola yönlendirme yaptılar neyse o karakola gittim durumu bildirdim ordaki memur arkadaş iki senedir görevdeymiş ve ilk defa telefon getiren benmişim her ne ise neden getirdin sen kullan sahibi çıkarsada geri verirsin dedi ya ddim ben kullanırken çalıntı ihbarı yapılırsa?
    en fazla ifaden alınır ondada şurdan aldım bilmiyodum derdin olur biterdi dedi zamanında ben 6600 bilen vardır muhakkak onu çaldırmıştım faturalı garantili almıştım savcılığa gittiğimde boşuna umutlanma demişlerdi her aklıma geldiğinde şu anda olduğu gibi lanet okuyorum tamam bulmakla çalmak aynı şey değil ama cihaz bende olduğu sürece bulunmasına engel oluyorum bu arada cihaz sıfırdı yada sıfırlanmıştı içinde rehber vs gibi şeyler yoktu ankarada komiser yüğenim var onunla konuştum onada verdim imei numarasını takip edecek ki güven konusunda hiçbir tereddüdüm yok başkası gidip alabilirmi yada polis kullanabilirmi? asla tutanak tutturdum ve savcı amcamı aradım tamam benim ki birazda aptallık ki etrafımdaki herkez aynı şeyi diyor inanın bıktım artık ama allah için soruyorum o maldan hayırlı haber gelirmi zten bizim gibiler olmasa akıllılar nasıl geçinecek şimdi soruyorum kendimede yine bulsam verirmiydim?
    sanırım evet verirdim varsın polisler yesin bunun birde öbür tarafı var oradan allahın izni ile el sallarım artık onlara:)
    şaka bir yana adım iyice enayiye çıktı kime anlatsam aynı şeyi söylüyor ya enayi yada salak diyolar::(

siz takmayın kafanızı milletin sözlerine. üzerinize düşen görevi yapmışsınız. tebrik ederim. Allah size daha iyilerini nasip etsin.

belki güleceksiniz ama neredeyse bir aydır ıphone4 arıyorum ucuz temiz ben sınama diyorum bu duruma
    iyi dilekleriniz için teşekkür ederim yorumları okuyunca yalnız olmadığımı görnce çok sevindim umarım iyi dileklerini yazanlarda aynı şekilde dileklerine karşılık bulurar...

• quote:

arkadarlar selam öncelikle geçen hafta ben ıphone4 buldum cihazı karakola teslimettim etmesine ama elimden geldiği kadar çok kişiye bilgi vermek istiyorum cihazını kaybedenler kaybedenlerden haberi olanlar vs bana cihazın imei numarasının son 4 numarasını yazarsa bende kendisine gerekli bilgileri hangi karakola teslim ettiğimi falan söyleyebilirim umarım yardımcı olabilirim iyi günler dilerim...

helal olsun tüylerim diken diken oldu çok takdir ettim.sizin gibi bir insan zor bulunur
  • Tebrik ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumları tek tek okudum takdır edenlerın sayısının fazla olması benı Ülkem genclerının gelecekte bu ülkeye dürüst ınsanlar olarakhızmet edeceklerını hissetmem benı oldukca sevındırdı ve gururlandı.Güvenlık güçlerı ıle ılgılıde bır agacı görerek koskoca ormanı gözardı etme düşüncesıde halıyle üzdü.Birazda bu konuda aılelerın userıne düşen bır görev oldugunu düşünüyorum.Küçük cocukları anne ve babalar yıllarca korkutacağı zaman'BAK POLİS GELİYOR SENI ONA VERIRIM YARAMAZLIK YAPMA' diye yıllarca polisten korkar hale getırıldı.Halbukı poliste bızden bırı onunda aılesı var oda bu ülke ıcın çalşıyor...Bu bilinç altı polis korkusu ve düşmanlığı yıllardır sürüp gelmektedır.Dılerım bundan böyle aılelerde polısın kötü insan olmadıklarını sadece sucluların yakalanmasında toplum hzurunu bozanların korkulu rüyası oldukları gerceklerını anlatmalıdır ve o şekılde eğitmeleridir.Dileğim bundan böyle Ormanı gözardı edıpte tek agacı görmıyecek ınsanların coğalmasıdır..
    Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009

Yorumları tek tek okudum takdır edenlerın sayısının fazla olması benı Ülkem genclerının gelecekte bu ülkeye dürüst ınsanlar olarakhızmet edeceklerını hissetmem benı oldukca sevındırdı ve gururlandı.Güvenlık güçlerı ıle ılgılıde bır agacı görerek koskoca ormanı gözardı etme düşüncesıde halıyle üzdü.Birazda bu konuda aılelerın userıne düşen bır görev oldugunu düşünüyorum.Küçük cocukları anne ve babalar yıllarca korkutacağı zaman'BAK POLİS GELİYOR SENI ONA VERIRIM YARAMAZLIK YAPMA' diye yıllarca polisten korkar hale getırıldı.Halbukı poliste bızden bırı onunda aılesı var oda bu ülke ıcın çalşıyor...Bu bilinç altı polis korkusu ve düşmanlığı yıllardır sürüp gelmektedır.Dılerım bundan böyle aılelerde polısın kötü insan olmadıklarını sadece sucluların yakalanmasında toplum hzurunu bozanların korkulu rüyası oldukları gerceklerını anlatmalıdır ve o şekılde eğitmeleridir.Dileğim bundan böyle Ormanı gözardı edıpte tek agacı görmıyecek ınsanların coğalmasıdır..
    Saygılar...

aslında farkında olmadan konu yavaş yavaş dönmeye başladı ama ben kendi çocukluğumdan bahsedeyim şu anda 31 yaşındayım benim çocukluğumda maddi durumumuz iyi olmadığı için öyle çok oyuncağım yoktu ayda bir alınırdı ve birindede polis seti vardı benim yaşımda olanlar bilirler plastikden kep kelepce silah vs gibi şeyleri vardı ondan aldırmıştım kendime polisleri çok severdim çünkü ama zamanla polis arkadaşlarımızla ilgili hoş olmayan anılarımız oldu sabıkam yok herhangi bir olaya karışmadım ehliyetimde tek bir ceza puanım yok ama bela buluyor işte halada severim içinde yanlışları olsada sonuçta koca bir çuvalda çürük elma var diye hepsini atamassınız ama ister istemez bakış açılarımız değişiyor bizim ailemizdede çok üst düzeyde polis akrabalarımız var yiğenim komiser amcam savcı vs ama bu birazda yaptığın işe saygı ile ilgili ben century21 ofisinde emlak danışmanıyım kaba ismi emlakçı bizim ismimiz emlak danışmanı polis mesleğimi sordğunda emlakçıyım dedim aman sizden korkulur dedi neden korkulsun?
    ben 6 senedir helal ekmek yiyorum ve yediriyorum kaçağım yok gizlim saklım yok okuluna gitmişim diplomamı almışım herşeyim şeffaf ne yani tıpkı bizdeki gibi sağlma emlakçı yokmu yada sağlam polis yokmu elbette var vatandaş olarak şikayet etmesini bilmiyoruz karakola gitmekten korkuyoruz ki (aslında bir nevide haklıyız)
    nasıl sağımızda solumuzda herhangi birşey olduğunda 3 maymunu oynuyor isek bize birşey olduğundada etrafımızdakiler 3 maymunu oynar yanlış olduğunda ki bunu kim yaparsa yapsın açın telefonu yada gidin karakola bildirin emin olun ben içinde olduğum için biliyorum gelecek nesilin polis adayları çok iyi olacak insan çevresini düzeltmeye önce kendisinden başlayacak...

konumuza dönelim sanırımsahibi çıkmayacak...:((

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

Tebrik ederim

sizdende tebrik aldım ise ne mutlu bana:)
    ıphone4 sahip olma adayı olarak umarım görüşürz:)
  • Tebrik ederim kardeşim örnek vatandaş dediğin böyle olur.
  • tebrik ederim kardeşim ..
  • Bende mediamarktta daha 2 aylık 4.nesil ipod touchımı düşürmüşüm yere, oradaki stand görevlilerinden biri gelip vermişti, nasıl sevinmiştim. Dürüst, onurlu olmanın vatandaşlıkla değil, en başta insan olmakla alakası vardır. Bravo arkadaşım.
  • aslında sahibine ulaşma sürecini hızlandırmak adına telefonun içindeki hattın bağlı olduğu operatörden isim soyisim bilgilerine ulaşabilirdiniz en azından cok daha hızlı olurdu bulunması ama yinede tebrik ederim :)
  • Allah senin gibi insanlardan razı olsun , cüzdanımı düşürmüştüm adam gidip karakola vermiş , arayıp çok teşekkür ettim her aklıma geldikçe de dua ediyorum.

Hemen herkesi suçlamak insanların yaptığı en kötü şey. Sen bizlere göre olanı değil müslümanlığa göre doğru olanı yapmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

aslında sahibine ulaşma sürecini hızlandırmak adına telefonun içindeki hattın bağlı olduğu operatörden isim soyisim bilgilerine ulaşabilirdiniz en azından cok daha hızlı olurdu bulunması ama yinede tebrik ederim :)

felix arkadaşım hızlandırmak adına emin ol elimden geleni yapıyorum ama malesef cihazın içinde hat yoktu hatta sanırım sıfırdı yada sıfırlanmıştı sırası ile turkcell vodafone ve avea operatörlerini aradım imei no versem numarasını verirmisiniz yada bilgi mesajı atarmısınız dedim kesinlikle böyle birşey sizkonusu değil dediler aslında yapacakları çok basit bir olaydı en fazla 15 dakikada bulnurdu ama öyle birşeyki förmaliteler yüzünden insanlar canlarından oluyor bırakın malı mülkü...
  • yukarıdaki yorumları görünce yazmak zorunda kaldım,
    olay uzun ama özetle yazıyorum;
    bir arkadaşın iphone cihazı çalınıyor,arkadaş gidip karakola bildiriyor,
    3 gün sonra cihazı çalanlar,
    bu arkadaşın rehberindeki birini arayıp ''cihazınızı falan yerden 500 tl karşılığında gelip alın'' diyorlar,
    cihazın sahibi arkadaş polislere gidip ''cihazım bulundu filan yerde buluşacağız '' diyor,
    arkadaş buluşma yerine gidince 500 tl parayı verip cihazı alıyor,o anda polisler geliyor ama cihazı getirenler kaçıyorlar,
    20 dk sonra cihazı getirenler arayıp,
    para verdiğini polislere söyledin mi diye soruyor,
    arkadaş hayır deyince adam diyor ki;
    abi iyiki söylemedin yoksa paranın yarısını polisler alırdı...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

Tebrik ederim

sizdende tebrik aldım ise ne mutlu bana:)
    ıphone4 sahip olma adayı olarak umarım görüşürz:)

Hem sizi hemde evebeynlerinizi tebrik ederim. Ne mutlu sizi yetiştirenlere...

İnşallah yakın zamanda alırsın. Ayrıca konumuza gelip takipçi olursan da mutlu edersin bizi;

http://resim.donanimhaber.com/m_54695811/mpage_31/f_/key_//tm.htm#55295645

• Telefonu bulan arkadasim, dogru yapmissin. Allah senden razi olsun..

Polis hakkinda cihazi kendilerinin kullanacagini dusunen kisiler, lutfen iddianizi ispatlayin..

(Mobilden simdilik bu kadar.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

yukarıdaki yorumları görünce yazmak zorunda kaldım,
    olay uzun ama özetle yazıyorum;
    bir arkadaşın iphone cihazı çalınıyor,arkadaş gidip karakola bildiriyor,
    3 gün sonra cihazı çalanlar,
    bu arkadaşın rehberindeki birini arayıp ''cihazınızı falan yerden 500 tl karşılığında gelip alın'' diyorlar,
    cihazın sahibi arkadaş polislere gidip ''cihazım bulundu filan yerde buluşacağız '' diyor,
    arkadaş buluşma yerine gidince 500 tl parayı verip cihazı alıyor,o anda polisler geliyor ama cihazı getirenler kaçıyorlar,
    20 dk sonra cihazı getirenler arayıp,
    para verdiğini polislere söyledin mi diye soruyor,
    arkadaş hayır deyince adam diyor ki;
    abi iyiki söylemedin yoksa paranın yarısını polisler alırdı...

Bu olay oldukça düşündürücü ve üzücü gercekten

Telefonu bulan arkadaşda helal olsun diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: joven

Sizin gibi ahlak sahibi bir evladı yetiştiren anne ve babanıza saygı ve hürmetler eder
    O mübarek ellerinden öperim

ya çok teşekkür ederim inanın mahcup ediyosunuz beni amacım iltifat almak falan değil renkten renge giriyorum yazılarınızı okurken ama bir nevide utanıyorum ülkem nekadar bencilleşmiş ki yapılması gereken birşey yapıldığı zaman takdir ediliyoruz asıl ben size teşekkür ederim sizin teşekkür dolu yorumlarınızı okuyan kişilerde sırf yorumlarınız doğrultusunda yola geleceklerdir sonsuz teşekkürler bu başlığı bir amaç için yazmıştım umarım amacımıza hep beraber ulaşırız sizin yorumlarınız sayesinde başlık yukarıda kalacak ki inşallah kaybedebde donanım takipcisidir ki oda görecek...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.