Şimdi Ara

IPHONE4 BULUNMUŞTUR KAYBEDENLER OKUSUN LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
3.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadarlar selam öncelikle geçen hafta ben ıphone4 buldum cihazı karakola teslimettim etmesine ama elimden geldiği kadar çok kişiye bilgi vermek istiyorum cihazını kaybedenler kaybedenlerden haberi olanlar vs bana cihazın imei numarasının son 4 numarasını yazarsa bende kendisine gerekli bilgileri hangi karakola teslim ettiğimi falan söyleyebilirim umarım yardımcı olabilirim iyi günler dilerim...

• imei son 4 numaram 4451...

iphone'um yok, dolayısıyla kaybetmedim ama bir sansımı deniim dedim

şaka bir yana çabaların için Allah razı olsun....
  • ilk önce bu güze cevabınız için çok teşekkür ederim inanın acaip gaza getirdiniz beni şu an 100 tane bulsam bu güzel mesaj için hepsinide tekrardan verirdim:)
    şaka bir yana tabiki aslında bu konuda birazda balık baştan kokuyo gibi düşünmek gerekir adaletimizin sağlanamadığı bir ülkede vatandaşların bu şekilde davranması normal ülkemizde sınav sistemi gibi 3 yanlış bir doğruyu götürüyor zihniyetinde benim yaptığım aslında olması gereken birşey ama ne yah-zıkki bu şekilde davrananlar olmadığı için göze batıyor ya neyse şımardım sanırım:)
    teşekkür ederim:))
  • Şehir İlçe Semt Belirtseniz?
  • istanbul bakırköy özür dilerim bu detayı atlamışım...
  • Valla helal olsun
  • helal olsun tebrik ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefonun icinde kayitli hic numara yokmuydu email vs adama ulasamadinmi polisi niye karistiriyon onlar indirir cepe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atikmatik

Telefonun icinde kayitli hic numara yokmuydu email vs adama ulasamadinmi polisi niye karistiriyon onlar indirir cepe

+1
  • quote:

Telefonun icinde kayitli hic numara yokmuydu email vs adama ulasamadinmi polisi niye karistiriyon onlar indirir cepe

arkadasım zabıt tutulduysa boyle birsey mümkün deyil.arkadasın yaptığıda olması gereken ama artık zaman değiştiğinden tebrik edilecek hareket oldu malesef.tebrik ederim duyarlı davranisinizdan ötürü.
  • sen buraya verdıgın karakolu yazıyorsun ve telefonu yazıyorsun iyi niyetlisin ama senin kadar iyi niyetli olmayan biri gidip oradaki karakoldan alabilir keşke mevki vermeseydin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hristos

quote:

arkadasım zabıt tutulduysa boyle birsey mümkün deyil.arkadasın yaptığıda olması gereken ama artık zaman değiştiğinden tebrik edilecek hareket oldu malesef.tebrik ederim duyarlı davranisinizdan ötürü.

Siz oyle sanin. Polise emanet birakmak hirsiza emanet birakmaktan farksizdir. Su an polislerden biri kullanmaya baslamistir bile onu. Keske rehberden annesini esini vs arasaydiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mister Blöf

quote:

quote:

Siz oyle sanin. Polise emanet birakmak hirsiza emanet birakmaktan farksizdir. Su an polislerden biri kullanmaya baslamistir bile onu. Keske rehberden annesini esini vs arasaydiniz.

Aynen katiliyorum

• Aslında İnsan olmanın gereğidir.Ancak Ülkemizde bu gıbı davranışlar sıradışı bır tavır gıbı algılanıyor.Olması gerekende budur sizi bu sıradışı tavırdan dolayı kutlarım....
  • rehberden birini arayıp haber verseydiniz keşke
  • Ah be keşke 3gs bulsaydınız

Bir hafta önce Capacity nin önünde telefon ile konuşan tanıdığımın elinden kapıp kaçmış biri.Telefon görüşmeye kapatıldı,savcılığa verildi.Telefon şifreliymiş.İnşallah telefonu yeniden kurup kendi sim kartını takar.

Bu insani davranışından dolayı tebrik ederim.Allah gönlünüze göre versin.Katbe kat....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdal21 -- 5 Aralık 2011; 14:04:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

quote:

quote:

quote:

Aynen katiliyorum

aslında yazma taraftarı değildim ama hadi yazayım önce kartaltepe karakoluna gittim oraya vermek stedim telefonu fakat biraz sert bir tutum sergilediler azcık hırsız muamelesi yapıp bizim bölge değil diye almadılar başka karakola yönlendirme yaptılar neyse o karakola gittim durumu bildirdim ordaki memur arkadaş iki senedir görevdeymiş ve ilk defa telefon getiren benmişim her ne ise neden getirdin sen kullan sahibi çıkarsada geri verirsin dedi ya ddim ben kullanırken çalıntı ihbarı yapılırsa?
    en fazla ifaden alınır ondada şurdan aldım bilmiyodum derdin olur biterdi dedi zamanında ben 6600 bilen vardır muhakkak onu çaldırmıştım faturalı garantili almıştım savcılığa gittiğimde boşuna umutlanma demişlerdi her aklıma geldiğinde şu anda olduğu gibi lanet okuyorum tamam bulmakla çalmak aynı şey değil ama cihaz bende olduğu sürece bulunmasına engel oluyorum bu arada cihaz sıfırdı yada sıfırlanmıştı içinde rehber vs gibi şeyler yoktu ankarada komiser yüğenim var onunla konuştum onada verdim imei numarasını takip edecek ki güven konusunda hiçbir tereddüdüm yok başkası gidip alabilirmi yada polis kullanabilirmi? asla tutanak tutturdum ve savcı amcamı aradım tamam benim ki birazda aptallık ki etrafımdaki herkez aynı şeyi diyor inanın bıktım artık ama allah için soruyorum o maldan hayırlı haber gelirmi zten bizim gibiler olmasa akıllılar nasıl geçinecek şimdi soruyorum kendimede yine bulsam verirmiydim?
    sanırım evet verirdim varsın polisler yesin bunun birde öbür tarafı var oradan allahın izni ile el sallarım artık onlara:)
    şaka bir yana adım iyice enayiye çıktı kime anlatsam aynı şeyi söylüyor ya enayi yada salak diyolar::(

• quote:

Orijinalden alıntı: cheetlack

quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

quote:

quote:

quote:

Aynen katiliyorum

aslında yazma taraftarı değildim ama hadi yazayım önce kartaltepe karakoluna gittim oraya vermek stedim telefonu fakat biraz sert bir tutum sergilediler azcık hırsız muamelesi yapıp bizim bölge değil diye almadılar başka karakola yönlendirme yaptılar neyse o karakola gittim durumu bildirdim ordaki memur arkadaş iki senedir görevdeymiş ve ilk defa telefon getiren benmişim her ne ise neden getirdin sen kullan sahibi çıkarsada geri verirsin dedi ya ddim ben kullanırken çalıntı ihbarı yapılırsa?
    en fazla ifaden alınır ondada şurdan aldım bilmiyodum derdin olur biterdi dedi zamanında ben 6600 bilen vardır muhakkak onu çaldırmıştım faturalı garantili almıştım savcılığa gittiğimde boşuna umutlanma demişlerdi her aklıma geldiğinde şu anda olduğu gibi lanet okuyorum tamam bulmakla çalmak aynı şey değil ama cihaz bende olduğu sürece bulunmasına engel oluyorum bu arada cihaz sıfırdı yada sıfırlanmıştı içinde rehber vs gibi şeyler yoktu ankarada komiser yüğenim var onunla konuştum onada verdim imei numarasını takip edecek ki güven konusunda hiçbir tereddüdüm yok başkası gidip alabilirmi yada polis kullanabilirmi? asla tutanak tutturdum ve savcı amcamı aradım tamam benim ki birazda aptallık ki etrafımdaki herkez aynı şeyi diyor inanın bıktım artık ama allah için soruyorum o maldan hayırlı haber gelirmi zten bizim gibiler olmasa akıllılar nasıl geçinecek şimdi soruyorum kendimede yine bulsam verirmiydim?
    sanırım evet verirdim varsın polisler yesin bunun birde öbür tarafı var oradan allahın izni ile el sallarım artık onlara:)
    şaka bir yana adım iyice enayiye çıktı kime anlatsam aynı şeyi söylüyor ya enayi yada salak diyolar::(

Enayi değilsin, polis teskilati duzgun isleyen bir ulkede yapilmasi gereken seyi yapmissin, ama bizim polis teskilati da o duzgun isleyenlerden degil. Tamamen yeniden yapilanmasi gerekli o teskilatin. Daha cok sey derim de neyse... Sadece guvenligimizden sorumlu adamlarin halini gorunce uzuluyorum.

• Öncelikle davranışınız için tebrik ederim.

Son dört rakamı 9425.

Bahçelievlerde oturuyorum.

Umarım benim cihazdır.

:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serif_aydogar -- 5 Aralık 2011; 14:14:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif_aydogar

Öncelikle davranışınız için tebrik ederim.

Son dört rakamı 9425.

Bahçelievlerde oturuyorum.

Umarım benim cihazdır.

:(

rica ederim yapılması gereken şey bu
    umarım kimin ise bir an önce çıkar ama malesef sizin değil çok üzgünüm

umarım sizde en kısa sürede bulursunuz...:(
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.