Şimdi Ara

IPHONE4 BULUNMUŞTUR KAYBEDENLER OKUSUN LÜTFEN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
3.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakansant

yukarıdaki yorumları görünce yazmak zorunda kaldım,
    olay uzun ama özetle yazıyorum;
    bir arkadaşın iphone cihazı çalınıyor,arkadaş gidip karakola bildiriyor,
    3 gün sonra cihazı çalanlar,
    bu arkadaşın rehberindeki birini arayıp ''cihazınızı falan yerden 500 tl karşılığında gelip alın'' diyorlar,
    cihazın sahibi arkadaş polislere gidip ''cihazım bulundu filan yerde buluşacağız '' diyor,
    arkadaş buluşma yerine gidince 500 tl parayı verip cihazı alıyor,o anda polisler geliyor ama cihazı getirenler kaçıyorlar,
    20 dk sonra cihazı getirenler arayıp,
    para verdiğini polislere söyledin mi diye soruyor,
    arkadaş hayır deyince adam diyor ki;
    abi iyiki söylemedin yoksa paranın yarısını polisler alırdı...

polisle ilgili çok anı anlatırımda boşverin içlerinde çok namuslu çalışanlarda var genelleme olmasın ama en garip yaşadıgım olay seneler önce evim soyuldu benim cüzdanım babamın annemin telefonu çalındı polis geldi babama oglun almış olabilir dedi çaktırmadan tamam belki buna benzer bir kaç olay yaşamış olabilirsin ama bunu herkese karşı biliçsizce düşünemezsin yaşadıgım şoku bir ben bilirim hee sen geçmişten örnek alıp hemen adam karalıyorsan o zaman bende bütün polisler aynıdır derim yakışık alırmı almaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kısaçöp -- 5 Aralık 2011; 23:35:32 >

• Keşke telefonun sahibi bu başlığı görse..
  • fazla bir şey yazmadan sadece tebrik ediyorum sizi hocam.
  • Acaba sizin telefon numaranızı filan aldılar mı polisler ? İnşallah sahibi bulunur ve bulan kişiye sizin telefon numaranız verilir. En büyük teşekkürü o kişiden direk duymuş olursunuz.

Duyarlılığınızdan ötürü tebrik ediyorum... Aslında insanlık adına olması gereken bir şeyi yapmışsınız. Ama günümüzde bu hareketi yapmayacak o kadar kişi var ki anlatamam... Aynı durum benim de başıma gelse 1 salise dahi düşünmem direk sahibini bulmaya çalışır eğer bulunmuyorsa gerekli yerlere teslim ederdim.
  • Hocam üstünüze düşeni en iyi şekilde yapmışsınız sizi tebrik ederim. Biz de telefon kaybettik, hat hala aktifken mesaj atıp getirirseniz para verelim dedik, adam teli kapattı bir daha da ulaşamadık. Faturası olmadığı için hiç bir işlem yapamadık uçtu gitti göz göre göre. Konuyu gördükten sonra şu vidyo aklıma geldi ne gülmüştüm ya

• mükemmel bir davranış kutlarım. bende cüzdanımı kaybetmiştim, bulan şahıs içinden telefon numaramın yazdığı bir kağıdı bulup beni aramıştı (aile bireylerini, yakınları vs yazıp cüzdanda tutarım ne olur ne olmaz diye) , tünelden taksim meydanına kadar ronaldo edasıyla koşmuştum, ne sevinmiştim. ayrıca iphone uğursuz bir cihaz sanırım. android kullanmalı =)
  • helal olsun arkadasım sana ıns cıhaz sahıbıne ulasır
    konuyu güncel tutalım belkı sahıbı gorur.
  • kendiniz gibi çocuklar yetiştirip bu topluma kazandırmanız dileğiyle
  • Şansa Bak Adam Karakola Vermiş.Ben Çatır Çatır Restore Çakar Kullanırdım.O Kadar Paraya iPhone Gibi Bir Cihaz Alıyosun Kaybediyosun.Ben Günde Elli Kere Yokluyom Cebimdemi Diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheetlack
    ....
    şaka bir yana adım iyice enayiye çıktı kime anlatsam aynı şeyi söylüyor ya enayi yada salak diyolar::(

Müsterih olunuz.

Emin olun bu dünya sizin gibilerin sayesinde ayakta duruyor.
    Dünya fani, hayat kısa, diğer tarafta alnı açık olmak büyük ayrıcalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KütahyanınPınarları

quote:

Orijinalden alıntı: cheetlack
    ....
    şaka bir yana adım iyice enayiye çıktı kime anlatsam aynı şeyi söylüyor ya enayi yada salak diyolar::(

Müsterih olunuz.

Emin olun bu dünya sizin gibilerin sayesinde ayakta duruyor.
    Dünya fani, hayat kısa, diğer tarafta alnı açık olmak büyük ayrıcalık.

cevaplarınız için teşekkür ederim bu arada hala sahibi çıkmadı yazık olacak vallahi:(
  • Bu onurlu ve gerçekten örnek alınması gereken davranışın için tebrik ediyorum seni ...
    umarım gerçek sahibinin eline sayende ulaşır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

kendiniz gibi çocuklar yetiştirip bu topluma kazandırmanız dileğiyle

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister Blöf

quote:

Orijinalden alıntı: hristos

quote:

Orijinalden alıntı: atikmatik

Telefonun icinde kayitli hic numara yokmuydu email vs adama ulasamadinmi polisi niye karistiriyon onlar indirir cepe

arkadasım zabıt tutulduysa boyle birsey mümkün deyil.arkadasın yaptığıda olması gereken ama artık zaman değiştiğinden tebrik edilecek hareket oldu malesef.tebrik ederim duyarlı davranisinizdan ötürü.

Siz oyle sanin. Polise emanet birakmak hirsiza emanet birakmaktan farksizdir. Su an polislerden biri kullanmaya baslamistir bile onu. Keske rehberden annesini esini vs arasaydiniz.

Polisinde alma payi var ztn kameralardan tespit edilmez telefonu aldigi.Bole durumlarda son care polise degil insan haklari vakiflari var birine gittiginde seni avukata gonderirler ve onla birlikte yasal yollar ile telefonu sahibine vermekle kalmaz kucuk bir odul bile kazanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: AteistBoy

quote:

Orijinalden alıntı: Mister Blöf

quote:

Orijinalden alıntı: hristos

quote:

Orijinalden alıntı: atikmatik

Telefonun icinde kayitli hic numara yokmuydu email vs adama ulasamadinmi polisi niye karistiriyon onlar indirir cepe

arkadasım zabıt tutulduysa boyle birsey mümkün deyil.arkadasın yaptığıda olması gereken ama artık zaman değiştiğinden tebrik edilecek hareket oldu malesef.tebrik ederim duyarlı davranisinizdan ötürü.

Siz oyle sanin. Polise emanet birakmak hirsiza emanet birakmaktan farksizdir. Su an polislerden biri kullanmaya baslamistir bile onu. Keske rehberden annesini esini vs arasaydiniz.

Polisinde alma payi var ztn kameralardan tespit edilmez telefonu aldigi.Bole durumlarda son care polise degil insan haklari vakiflari var birine gittiginde seni avukata gonderirler ve onla birlikte yasal yollar ile telefonu sahibine vermekle kalmaz kucuk bir odul bile kazanabilirsiniz.

ya konu nerelere gelmiş sadece telefon budum sahibi bulunsun diye haber vermek istedim okadar tamam polisler hakkında olumsuz düşünceler var ama bukadarmı? avukat vs gibi ozaman karakola teslim edeceğime yada okadar uğraşacağıma kırar atarım daha iyi arkadaşlar tamam zamanında polis arkadaşlarımızdan başımız yanmış olabilir halada yanıyor olabilir ama bu demek değildirki hepsi aynı kameralara göstere göstere verdim telefonu zaten ki tutanağım da var teslim ettiğime dair ne yani polise verme insan hakları vakıfları vs gibi yerlerimi arayayım avukatla falanmu uğraşayım evet yiyeceklersede ben yemedim yesinler evet ben yemedim yiyene afiyet olsun sindirebilirse sindirsin bu konu polisleri eleştirmek için açılmamıştır sadece kaybeden var ise imei nosunu söylesin okadar ha ödül isteseydim zaten telefonu kullanırdım çalıntı başvurusu yapılmamıştı imei kontrol ettiğimde...

• En kisa surede konuyu kilitlemeni tavsiye ederim .D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

En kisa surede konuyu kilitlemeni tavsiye ederim .D

haklısın arkadaşım çıksa şimdiye çıkardı;)
  • Bencede :D
  • quote:

En kisa surede konuyu kilitlemeni tavsiye ederim .D

+99
  • Gecenlerdd bara gelen birisi iphone 4 unutmus. Dukkandakilerde anlamaz etmez. Ertesi gun telefondaki mesajlardan bir arkadasini aradim( sin kilitliydi) geldi aldi telefonu burda unuttugundan bile haberi yok
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.