Şimdi Ara

iphone4 enteresan sorun...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. 2 gün evvel iphone'u bilgisayara orjinal kablosu ile bağladım ve itunes gördü, cihaz şarj da oluyordu.Bir sonraki gün cihazı aynı kablo ile bilgisayara bağladığımda cihaz bağlantı sesi geliyordu fakat USB AYGITI TANINAMADI gibi bir hata gelmeye başladı ve şarj da etmiyordu. Cihazda donanımsal bi sorun yok anladığım kadarıyla fakat ne şarj oluyor ne de bilgisayar telefonu görüyor. Evvelden sahte şarj cihazı ile şarj edilmesi bunda etmen sanırım. Bir de şöyle bir ayrıntı var cihaz orjinal şarj aleti ile 2 saat civarı şarjda kaldı %10 şarj oldu. yani hiç şarj olmuyor gibi bir durumda yok ama taktığımda şarj sesi ve ibaresine rastlamıyorum. Ne yapmalıyım bir yol gösterirseniz sevinirim. Herkese iyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulletride -- 13 Aralık 2013; 1:12:35 >

• Bir Allah'ın kulu yaşamadı mı bu sorunu ya?
  • Yukarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar enteresan değil hocam muhtemelen şarj girişinde bir sorun olabilir bir diş fırçasiyla fircalayin iç kısmını olmadı baska bir cihaz temin edip kablolarınızı kontrol etmeyi deneyin

• Farklı bir kabloyla deneyin.

• kabloda ya da cihazda bir sorun yok yukarda açıkladığım gibi. Bilgisayara usbden bir şey bağlandı sesi geliyor. cihaz ağırdan şarj da oluyor (şarj oluyor ibaresi gelmeden) 1 gün öncesinde olayın bilgisayar bağlantısında sorun olmadı üstelik. 3 farklı kablo denedim. donanım ile alakalı değil sorun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    iphone'da wifi sorunu
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • USB aygıtı tanınamadı diye bir hata geliyor her taktığımda bilgisayara.
  • bulletride kullanıcısına yanıt
    telefonunu bağla bilgisayara aygıt yöneticisine gir telefonun usb driverine tıkla kaldır tekrar bağla telefonunu yeniden yüklemesi lzm usb driverini
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperq

telefonunu bağla bilgisayara aygıt yöneticisine gir telefonun usb driverine tıkla kaldır tekrar bağla telefonunu yeniden yüklemesi lzm usb driverini

Bahsettiğiniz işlemi 5-6 kere denedim

• bulletride kullanıcısına yanıt
    Format at o zmn
  • Telefonu kapatıp, orta tuşa basılı tutarak usb'ye bağlayın kurtarma modunda restore edin..

• Aynı sorun bendede var ama bende iphone algılamamadı diyo sonra bu iphonu kurtarmak için geri yükliyein diyo ama telefon normal

• Normal format yapmıştım. Bir de @frux 'un dediği gibi yapayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulletride -- 13 Aralık 2013; 23:35:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Telefonu kapatıp, orta tuşa basılı tutarak usb'ye bağlayın kurtarma modunda restore edin..

Dediğiniz işlemi de yaptım. Açıldı cihaz itunes'a bağlayın dedi fakat bilgisayar görmüyor ki.

Bir de kapalı iken kabloyu takınca cihaz açılıyor. teknik sorun yok yani. böyle şansın ta içine kardeşim bu nedir ya.
  • iTunes''i bilgisardan kaldırıp, tekrar kurun ve
    İtool uygulamasını da kurun belki görür..

• bilgisayar usb aygitlarini sifirlamayi deneyin, ben simdi hatirlamiyorum netten ogrenebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

iTunes''i bilgisardan kaldırıp, tekrar kurun ve
    İtool uygulamasını da kurun belki görür..

Tabii ki denedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun çözülmedi hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulletride

sorun çözülmedi hala

Kabloyu direk arkadan anakarta takarmısın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.