Bildirim
iphone4 resimleri göstermiyor
Karaca Owen Rectangle Large Bambu Kesme Tahtası : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C1Z8M9PM?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sanırım bu sorunla sadece ben karşılaştım. -
Home ve power tusuna ayni anda telefon kapanana kadar bas sonra kendisi acilacak zaten yine duzelmezse restore -
Benim sorunum sadece bu değilmiş anladığım kadarıyla iki iphone4 aynı yazılım ve sürüm yüklü ayarlar/genel kısmında eksik kısımlar var.Telefon ekran açık beklerken demo tanıtım oynamaya başlıyor birde ana ekrandaki ikonları silmeye kalktığımda basılı tutmama rağmen x işareti çıkmıyor. sanırım benim telefon hatalı bu arada cihaz genpa garantili
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itas59 -- 4 Temmuz 2011; 14:02:10 > -
restore. olmazsa garanti. başka çözüm yok, zaten sorun yazılımsal. sıkıntı yapma karşim -
Cihazı servise gönderdim internete baktığımda açıklama bu yazıyor Tamir Detayı Güncel Yazılım Yüklendi
Test OK Artık iphone kavuşmama az kaldı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X