Bildirim
iPhone4 Vodafone internet
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ayarlar genel hakkındaya gel. Sim kartı takıp çıkart. Operatör kısmında Vodafone 11.0 yazana kadar bekle. Problemin çözülcektir. -
quote:
Orijinalden alıntı: cagrimir
Ayarlar genel hakkındaya gel. Sim kartı takıp çıkart. Operatör kısmında Vodafone 11.0 yazana kadar bekle. Problemin çözülcektir.
Hocam dediğini yaptım ama vodafone 10.0 yazıyo hala -
Neyse önemli değil. Şimdi giriyor mu? Ayar genel ağ kısmında hücresel veri açık mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrimir -- 14 Kasım 2011; 19:07:04 > -
girdi hocam çok sağol ama hala 10.0 yazıyo -
Ya orda vodafone yazsın yeter. 11.0 olmus 10.0 olmuş farketmez. -
Tekrar çok sağol hocam bide alakasız bişey sorcam ben mesela bi uygulama açıyorum ortadaki geri tuşuna basarak kapatıyorum uygulama arka planda çalışmaya devam ediyor mu? Kapatmanın başka yolu var mı -
Geri tuşu değil o. Ana ekran tuşu. O tuş ardarda iki kere bas. Altta menü açılacak. Ordaki ikonlara basılı tut. İkonların sol köşesinde eksi işareti çıkacak. Ona basarsan kapanır. -
Hocam ayni sorUn bendede var 1 haftadir. Hala cozum bulamadim. Dediginizi yaptim , once settings - about kismina girdim, career kisminda not avaible diyor. Hatti cikardim ve taktim. 1-2 dk bekledim ve duzelen bise olmadi. Kacirdigim bi yer mi var ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Vasto Lorde
Hocam ayni sorUn bendede var 1 haftadir. Hala cozum bulamadim. Dediginizi yaptim , once settings - about kismina girdim, career kisminda not avaible diyor. Hatti cikardim ve taktim. 1-2 dk bekledim ve duzelen bise olmadi. Kacirdigim bi yer mi var ?
jbli ise bi uygulama vardı onu yüklüyorsun o kısmı getiriyor sana şuan mobildeyim yazamıyorum ama öyle cydiada bi uygulama vardı. -
baktım şimdi cydia da tetherme yüklersen o kısım açılıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: beytepeli06
baktım şimdi cydia da tetherme yüklersen o kısım açılıyor.
Hocam opulecek adamsin cok sagolasin hallettim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X