1.mesaj sesi çiftliyor (takılarak çalıyor) 2.karşı tarafı arayınca , arama sesi dııt dıtt gelmiyor karşı tarafında hiç birşekilde telefonu açtığı halde sesi gelmiyor ,, ve kendi sesimi duyuyorum 3.yatarken telefonda internete giriyorum sabah kalktığımda internete bağlanamıyor , açıp kapamak zorunda kalıyorum neden anlmadım
neden bunlar oluyor sizce ? servise vermeyi düşünüyorum çok canımı sıktı bunlar ,
1- yazilimsal bildirimlerde mesajlara git yineleme asla dersen belki duzelir
Cihazı kapatıp açmayı denedin mi?
çok denedim 1 saat gidiyor sonra yine çiftliyor ,, aramalarda düzeliyor sonra yine bozuluyor
bu kadar problemli telefon görmedim ben
sürüm kaç_? 406 yükleyin
internet sorunu bendede var wifi bazen kafayı yiyiyor kapatıp açınca düzeliyor.
2 nolu problem arada banada oluyor fakat ben bunu hep telefonun çekmemesine bağlıyordum genellikle evin içinden yaptığım konuşmalarda oluyordu bence bu sorunların hepsi yazılımsal
Şu ahize sorunu herkes de mi var yahu? Telefon asıl yapması gereken işi yapmıyorsa ipod touch alırım daha iyi.
Valla tüm iphone'larda var değişik değişik sorunlar gariplikler...
Banada bazen durduk yere dıt diyor telefon bakıyorum ekrana cevapsız arama diyor. Sonra arayana sorduğumda o kadar çaldı açmadın diyor?!?!
Aslında telefon çalıyomuş ama görünmüyor. En sonra kapanırken bi dıt diyor o an anlıyosun.
arkadaşların dediğinin hiçbiri değil arkadaşım. ben ve 2 arkadaşım daha aynı sorunlarla karşılaşmıştık sorun tamamen donanımsal değiştirmekten başka çare yok ses entegresini değiştiriyoruz diye kandırıyorlar çoğu yerde onlara da kanma anakarttan kaynaklı olduğu için zamanla yeniliyor... geçmiş olsun şimdiden
teşekkür ederim yarın telefonu kendi elimle gempaya götürücem sorunu tam olarak öğrenir sizleride bilgilendiririm bu konudan herkes çekiyor ,
Bu çağrı yapınca karşı tarafın sesini duymama doğrudan yazılımla alakalı. Kaç kişide bu sorunun 5.1 beta yüklendiğinde tamamen ortadan kalktığını iyi biliyorum. Tabi beta yüklemek için UDID kaydınızın olması gerekir ve artık JB 5.0.1 için çıktığından JB'den olursunuz. Alternatifi iResign.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme