Şimdi Ara

Iphone5s satip iphone6 almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon ozelliklerine baktigimizda yapmak mantikli midir tasarimindan bahsetmiyorum sizce islemcisi grafik performansi yeterince artmis midir ,tasarim olarak 4.7 inc daha iyi olacaktir diye dusunuyorum ama 4 inc le de bir problemim yok.Kisacasi 5s satip ustune 1000 lira gibi bir fark koyup 6 almak sizce nasil degerlendirilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence gereksiz görünüyor ; bu yorumu şahsımda 5s kullanan biri olarak söylüyorum

• Bence s serileriyle yola devam edin, şu haliyle 5s gayet yeterli be ekran dışında fark yok.ben şahsen öyle yapmayı planlıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklisin ama seneye bu telefonu satmaya kalksam 6s icin degeri dusecek cebimden odedigim miktar artacak aklima takilan bu

• Gereksiz harcama yapmayin bence 5s hala tas gibi telefon ben 4 kullaniyorum her isimide goruyor size yetmeyen nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: clopin

Gereksiz harcama yapmayin bence 5s hala tas gibi telefon ben 4 kullaniyorum her isimide goruyor size yetmeyen nedir

Dostum soyledigin mantikli ustte yazdigim yorum kafami kurcaliyor ona ne diyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: cchokoboy

Haklisin ama seneye bu telefonu satmaya kalksam 6s icin degeri dusecek cebimden odedigim miktar artacak aklima takilan bu

Bence olay iphone 5S i kaça aldığınızda bitiyor. Eğer 2100- 2200 civarı bir rakama aldıysanız hiç satmayın aynen devam edin. Zira seneye 6s çıktığında şu andan 300 Tl daha düşer en fazla. 5S de seneye kadar hiçbir eksiği olmadan devam eder. iphone 6 ile bence ekran büyüklüğünü saymazsanız öyle aman aman bir fark yok. NFC falan ancak seneye iyice oturur.

Şu an temiz bir iphone 5 1100-1200 civarlarında satılır. Seneye de 5S o rakamlarda olacak öyle düşünün.

Ama siz de benim gibi uygun bir rakama alıp az zararla satabiliyorsanız o zaman bir üst modele geçilir.

Ben Nisan başında 1650 Tl ye almıştım. Geçen hafta 1500 Tl ye sattım. Ben kendi adıma mantıklı olanı yaptığımı düşünüyorum. Ama eğer 500 - 600 gibi bir rakam zararım olsaydı hiç satmayı düşünmezdim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dubai’den Iphone almak..
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cchokoboy

quote:

Orijinalden alıntı: clopin

Gereksiz harcama yapmayin bence 5s hala tas gibi telefon ben 4 kullaniyorum her isimide goruyor size yetmeyen nedir

Dostum soyledigin mantikli ustte yazdigim yorum kafami kurcaliyor ona ne diyorsun

Simdi Satip uste bin liradan fazla para vereceksin seneye satip yine binliradan fazla para vereceksin 6s alacaksin oylemi mantik bumu

• 2500 e aldim 32 yi ancak suan sifiri 2100,buna gore bakarsak 1600 e satmak nasil olur

• cchokoboy kullanıcısına yanıt
    Sahibinden piyasası daha yüksek. Bu rakamın altına vermek hata olur. Şu anda zarar zaten 900 Tl. Ben yerinizde olsam katiyen düşünmezdim. Eğer büyük darbesi, sorunu vs yoksa sorun etmeyin ve mutlu mesut kullanın.

Satınca üstüne 1000 tl daha vereceksiniz unutmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReJim

Sahibinden piyasası daha yüksek. Bu rakamın altına vermek hata olur. Şu anda zarar zaten 900 Tl. Ben yerinizde olsam katiyen düşünmezdim. Eğer büyük darbesi, sorunu vs yoksa sorun etmeyin ve mutlu mesut kullanın.

Satınca üstüne 1000 tl daha vereceksiniz unutmayın.

Tamam dostum dusunecegim

• Ya 4,5,6 ya da 4s,5s,6s olarak gitmek daha mantikli. Her sene telefon değiştirmemek lazim. 2 senede bir değiştirmek vicdanen daha rahat.

Alıp satarken girdiğiniz zarar da onemli tabi. 150-200 tl kabul edilebilir bir zarar ama 400 tl ve üzeri zarar etmek bence mantıksız.

• s model ozellikleri daha oturmus oluyor,daha hosuma gidiyor yorumlariniz icin sagolun
    Peki aksi yonde dusunen var midir 6 alabilirsin verdigin paraya deger seklinde

• W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum, 2.3.4.5 yaptım, şimdi 6 alacağım.
    Ancak arkadaş belki 2 senelik bu döngüye i6 ile katılmak istiyor olabilir. Seneye de i6s demeyecekseniz, bence i6'ya geçip 2 sene kullanabilirsiniz.

• Soyle soyleyeyim ozelliklerin tatmin olucu olup olmadigi konusunda supheliyim bazi internet sonuclarinda grafik ve islemci performansi olarak 5s ten cokta bir farki olmadigini gorunce alma hevesim azaldi
    Diger taraftan ise seneye iphone5s nin fiyati daha da dusecek fark odeyecegim fiyat daha da artacagindan alsam mi diye dusunuyorum
    + ve - leri olarak dusunursek hangisi agir basiyor kararsiz kaldim yardim istedigim nokta da bu

• Elindeki 5S'i 2-3 sene daha kullanıp böylece daha çok paranın cebinde kalmasına ne dersin? Yani farz değil her 1 veya 2 senede telefon değiştirmek değil mi 5S 3-4 sene rahatlıkla götürecek bir telefon.. Madem parayı düşünüyorsun telefonu eskit biraz. Yok eğer her 1-2 senede 1 telefon değiştirebiliyorsan parayı bahane etmen daha saçma. Sonuç olarak 5S'ten 6'ya geçmek saçma bence.
  • Ancak büyük bir hobiniz varsa olabilir. Bende 5s ten geçmeyi düşünüyorum ancak şunu da söylemek gerekiyor ki büyük ekran harici hiçbir fark olmayacağını biliyorum.
  • Maddi durumunuz el verse dahi ip5s ten 6 ya geçmek çok gereksiz. İp5s güncel bir telefon ve önünde nereden baksak 3 senesi daha var. Şahsen tasarım olarak da ip5s 6 serisinden çok daha iyi. İllaki Büyük ekran seviyorsanız orası ayrı ancak dediğim gibi şu durumda maddi durum el verse dahi ip5s gibi bir cihazı bırakıp 6 almaya deymez.
  • Yorumlar icin sagolun durumu zorlayip alacaktim vazgectim 6s'e kismet

• 5s gayet yeterli hadi 5 olsa neyse diycem ama 5s temiz kullanımda 4 sene götürür daha
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.