Şimdi Ara

Iphone5s yamulma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Vatan Bilgisayar'dan 5s aldım, aldıktan 10 gün sonra telefondaki yamulmayı farkettim. Yamulma sadece ses yükseltme azaltma tuşlarının olduğu kısımda var. Telefon bir kere alçak bir yerden düştü. Darbe izi yok. Arka cebimde falan da taşımıyorum. Telefonu alalı tam bir ay oldu. Bu haftaiçi garantiye verecem kaç günde gelir ve cihaz değişimi yaparlar mı?

• Garantiye ne diye vereceksiniz ayıptır sorması? Ne sorun gördünüz de servislik olduğuna karar verdiniz? Değişim olmaz. Kullanıcı hatası olarak size döner. Kusura bakmayın ama sizin gibiler yüzünden servis ihtiyacımızı gideremiyoruz. Biri telefonu düşürür değiştirmeye çalışır, biri telefonu sürter, servise itelemeye çalışır. Sonra da gelip burada servise nasıl verebileceğinin konusunu açar.

Lafa gelince herkes örnek vatandaş, hak hukuktan bahsediyor, icraate gelince hiçbir şey yok.

Gerçek ihtiyacı olanları mağdur etmeyin siz ve sizin gibiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skydiver132

Garantiye ne diye vereceksiniz ayıptır sorması? Ne sorun gördünüz de servislik olduğuna karar verdiniz? Değişim olmaz. Kullanıcı hatası olarak size döner. Kusura bakmayın ama sizin gibiler yüzünden servis ihtiyacımızı gideremiyoruz. Biri telefonu düşürür değiştirmeye çalışır, biri telefonu sürter, servise itelemeye çalışır. Sonra da gelip burada servise nasıl verebileceğinin konusunu açar.

Lafa gelince herkes örnek vatandaş, hak hukuktan bahsediyor, icraate gelince hiçbir şey yok.

Gerçek ihtiyacı olanları mağdur etmeyin siz ve sizin gibiler.

+1
  • skydiver132 kullanıcısına yanıt
    Anlamadan yardırmışsınız, bir şeyi bilmeden bu kadar zan altında bırakmak mı örnek vatandaşlık oluyor? Telefonun düştüğü yerden yamulması imkansız. Çok alçak bir yerden düştü darbe izi bile yok. O yükseklikten plastik bile yamulmaz. Düşme sebebiyle yamulmadı yani. Ek bir bilgi olarak yazdım onu düşürüp, yamultup, değişsinler diye servise gönderecek bir insan değilim. Telefonun yamuk olması sizin için sorun olmayabilir ama benim için sorun. Ben de para vererek aldım o telefonu, servis benimle sorunum çok küçük bile olsa ilgilenecek. 10 günlük telefonumun hiçbir şey yokken yamulması bana normal gelmiyor, kusura bakmayın her türlü de değişecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imsherlocked -- 21 Mart 2016; 13:41:46 >
  • Imsherlocked kullanıcısına yanıt
    Telefonu aldiginda yamukluk yoktu. Olsa almaz geri iade ederdin. Demekki ya sen bir baski uyguladin yada sen farketmedigin zaman baska birisi. Kendi kendind olucak hali yok ya

Hic bir dusmeyide kucumseme belli olmuyor bu isler 2 metreden duser bisey olmaz masaya biraz sert birakirsin yamulur 😬😬
    Kesinlikle kullanici hatasi ucret talep edilir yamulmada af yok servislerde
  • Birde herturlu degisecekler Kul hakki denen birsey var bilmem haberiniz varmi. İlk aldiginizda olsa eyvallah ama sonradan olan bisey icin kimseyi suclayamazsin
  • Emre ATICI E kullanıcısına yanıt
    Aldığımda yoktu ancak iphone 6 lardaki yamulmalarda değişim yapan apple bunu da değiştirir diye düşünüyorum. Çünkü ciddi anlamda düşmeden olduğunu düşünmüyorum. Kul hakkından haberim var merak etmeyin. Telefonun bu kadar kolay yamulması bana normal gelmiyor. Haftaiçi gönderecem sonucu editlerim.
  • Imsherlocked kullanıcısına yanıt
    Ben hic bir yamulan iphone 6 nin ucretsiz degistigini gormedim efsane onlar. Zorlu centerda 7-8 kere degisim yaptirmis birisi olarak adamlar ilk once telefonu masaya koyup bakiyor. Aldiginda yoksa demekki bunu sen yaptin :) neden kabullenmesi zor geliyor 😬😬

Ki degistirmezler, degistirmesinlerde sizin gibiler yuzunden garanti suistimal ediliyor
    Dusunceye bak telefonu yamulttum ucretsiz degistirsinler.
    Yok ya 😬😬
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre ATICI

Ben hic bir yamulan iphone 6 nin ucretsiz degistigini gormedim efsane onlar. Zorlu centerda 7-8 kere degisim yaptirmis birisi olarak adamlar ilk once telefonu masaya koyup bakiyor. Aldiginda yoksa demekki bunu sen yaptin :) neden kabullenmesi zor geliyor 😬😬

Ki degistirmezler, degistirmesinlerde sizin gibiler yuzunden garanti suistimal ediliyor
    Dusunceye bak telefonu yamulttum ucretsiz degistirsinler.
    Yok ya 😬😬
    Ben değiştiğini gördüm. Telefonun yamulması için bir neden gerçekleşmedi diyorum hala yamulttum değiştirsinler demişim gibi cevaplar veriyorsunuz. Düştüğünde yamulsaydı farkederdim, inceledim telefonu bir şey oldu mu diye. Ve telefonumu dikkatli kullanırım ben yada bir başkası baskı uygulamış olamaz. Üslubunuzu beğenmedim, bundan sonra yazdıklarınıza cevap vermeyeceğim. İyi forumlar.

• Yav he he
  • Arkadaşlar neden bu kadar tepki verdiniz ki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

Arkadaşlar neden bu kadar tepki verdiniz ki :)
    değişim olmaz da ss varsa biz de görelim
    Verir niye vermesin ? Düşürmüş mü, Tamam siz bunu düşürmüşsünüz derler değişim yapmazlar geri gönderirler olur biter. Ne var da adama bu kadar şey yazdın gören de milletin hakkını yiyor falan sanacak. Sizin gibiler yüzünden mağdur oluyoruz falan noluyo karşında görsen adama bu lafları edemezsin gelmiş burda klavye delikanlılığı yapıyorsun. yakışıyor mu ? Üslübüna bi bak düzelt sonra yorum yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso60

Verir niye vermesin ? Düşürmüş mü, Tamam siz bunu düşürmüşsünüz derler değişim yapmazlar geri gönderirler olur biter. Ne var da adama bu kadar şey yazdın gören de milletin hakkını yiyor falan sanacak. Sizin gibiler yüzünden mağdur oluyoruz falan noluyo karşında görsen adama bu lafları edemezsin gelmiş burda klavye delikanlılığı yapıyorsun. yakışıyor mu ? Üslübüna bi bak düzelt sonra yorum yap
    5S'lerde yamulma sorunu yok. Kendi kendine yamulacak değil. Garanti bir halt yapmaz boşuna uğraşma.
  • Arka cebine koymuşsundur.Paşa paşada servis parasını ödersin
  • huso60 kullanıcısına yanıt
    Üslubunu değişmesini istediğiniz kişiye "sen" diliyle hitap ediyorsunuz. Önce siz üslup konusunda kendinizi bi düzeltin de ondan sonra karşıdakinden değişmesini isteyin. Tanımıyorum etmiyorum sizi. Bana "sen" deme hakkınız yok. Hem beni tanıyor musunuz da benimle ilgili peşin hükümlü konuşuyorsunuz? Üslubumda bir sorun görmüyorum, gayet karşı tarafı, saygı çerçevesini bozmadan eleştiriyorum. Değil o kişi, babam yapsa yine söylerim.

10 günde kimin 5s'i yamulmuş? 2 yıldan fazla 5s kullanmaktayım, hiçbir eğilme, bükülme yaşamadım. 10 günlük cihaz nasıl olur da yamuluyor? Benim 5s metal de arkadaşın plastik mi? Nedir yani?

Kişi kendinden bilirmiş işi. Demek siz klavye erkekliğini çok yaptığınız için veya yapıyor olduğunuz için böyle bir ithamda bulundunuz. Birine bir laf etmeden önce kendinize bir bakın, ondan sonra başkalarına bakın.

• Adamın üzerine çok gitmiş bazı bordo klavyeliler. Cevabını verirsin efendi gibi teşekkur eder biter. Ortalıkta sanki herkesin hayatı helaller üzerine kurulu ki bu arkadaşın üzerine gidilmiş. Ben degişim olacagını tahmin ediyor ve umuyorum. Şansını dene arkadaşım hiç umulmadık şeylerde degişim çıkabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Adamın üzerine çok gitmiş bazı bordo klavyeliler. Cevabını verirsin efendi gibi teşekkur eder biter. Ortalıkta sanki herkesin hayatı helaller üzerine kurulu ki bu arkadaşın üzerine gidilmiş. Ben degişim olacagını tahmin ediyor ve umuyorum. Şansını dene arkadaşım hiç umulmadık şeylerde degişim çıkabiliyor.
    Memlekette herkes gergin ve negatif artık . buralara da yansıyor doğal olarak.
    Probleme gelince, belli cihaz hor kullanılmış Dikkatli kullanılan cihaz 10 gün içinde birkaç sefer düşmez. Problem kullanım hatasıdır. 5s modelinde 6 da olduğu gibi üretimden kaynaklı bir zayıf materyal problemi yoktur. Düşmeler sırasında bükülmese de esneklik kazanmış olabilir.
    Değişim konusu ise şans işi. iyi gününde olan iyi bir store da su geçirmiş ürünleri dahi değişim yaptıkları oluyor. Türkiye de bu seviyede ortam hele ki bu zamanda bulunur mu onu bilemem. EU-US de telefonu garantinin son gününe kadar kullandım son günü bahane bulup değiştirttim diye sevinen de pek yok tabi.

Ben yazdığım mesajda "size" karşı bir saygısız üslup göremedim. 2-3 kere de okudum siz bunu söyledikten sonra ama pek anlayamadım mesajımda size " sen " diye hitap ettiğim bir cümle bile yok..Ayrıca forumda çoğu kişiye kardeşim, birader vs gibi samimi şekilde de konuşuyoruz hiç tanımamamıza rağmen.. sen diye hitap ettiğimde eğer maksadım saygısızlık değilse bi sorun olmaz diye düşünüyorum. Bu konuyu da daha uzatmayalım gerek yok..

Cihaz konusunda haklısınızdır ben de size katılıyorum benimde çevremde kullananlar var 5sde ilk defa yamulma sorunu duydum. Bu cihazda da hiç yamulacak bi yapı yok zaten kutu gibi. Ama arkadaş yine de gönderme hakkına sahip. Belki cihaz değişir ? O zaman kul hakkı yedi falan da diyemez kimse , sonuçta zorla değişeceksiniz diye bişey yok ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.