Şimdi Ara

iphone6 icin POWERBANK oneri tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba iphone 6 icin sizin kullandiginiz ve onerebileceginiz ya da uzak dur diyeceginiz powerbank markalari neler ne onerirsiniz kac mAh almaliyim

• Tplink 10400 kullanıyorum aşırı memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Powerbank'lerin batarya ömrüne etkisinin olup olmadığı ile ilgili bilgisi olan ya da kaynak gösterebilecek olan var mı aramızda?
    Yani duvar şarjı gibi sağlıklı mıdır doğru kullanıldığında?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 6 kulanıyorum powerbank olarakta Asus aldım memnunum. 2 kez tam şarz ettim 3 de olmuş olabilir gayet iyi memnunum

https://www.asus.com/tr/Phone-Accessory/ASUS_ZenPower/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Powerbank'lerin batarya ömrüne etkisinin olup olmadığı ile ilgili bilgisi olan ya da kaynak gösterebilecek olan var mı aramızda?
    Yani duvar şarjı gibi sağlıklı mıdır doğru kullanıldığında?

Sağlıklı değil. Tecrübeyle sabit isteyen herkes burda zararı yok desin ama zararı var. Sadece gerekli durumlarda kullanılmalı. Evde bile powerbanktan şarj edilirse sıkıntı büyük olur. Kendimden biliyorum.

Edit: bir arkadaş tplink önermiş. Uzak dur o markadan hocam. Ya asus al yada xiaomi al. Baska bişeye bulasma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 3 Şubat 2016; 15:20:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mar00N kullanıcısına yanıt
    Powerbank kullanımın ne gibi bir zararı olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdassun

Powerbank kullanımın ne gibi bir zararı olabilir?

Benim iphone 5 telefonum powerbank ve araba şarjı yüzünden kullanılamaz oldu. Hiçbir zaman orjinal prizden şarjın yerini tutmaz powerbanklar. Sadece acil durumlarda işe yarar. Dışarıda olursunuz ozaman şarj edin. Her dakika kullanmak bataryayı uzun vadede bitirecektir. Dediğim gibi acil olmadıkca kullanmamaya özen gösterin.

• Mar00N kullanıcısına yanıt
    Mantıklı değil. Sizin böyle birşey yaşamış olmanız bunu tecrübeyle sabit diyecek kadar doğrulamaz. Telefonunuz bataryası problemli olabilir. Bataryayı öldüren en büyük etken ısı ve sürekli pili tamamen bitirmektir. Yoksa normal prizden şarj etmişsin ya da powerbank ile şarj etmişsin fark olacağını düşünmüyorum ki zaten mantık yürütemiyorum da neden zarar versin kablo aynı kablo voltaj aynı voltaj amper aynı amper hatta usb şarjlarda amper daha düşük daha az ısınmasını sağlar fakat daha uzun sürede şarj olur. Sonuç olarak bana mantıklı gelmiyor. Hatta tecrübe derseniz ben playstation vitayı aldığımdan beri çoğunlukla powerbank ile şarj ediyorum hatta oynarken şarj ediyorum pil performansı hala aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdassun

Mantıklı değil. Sizin böyle birşey yaşamış olmanız bunu tecrübeyle sabit diyecek kadar doğrulamaz. Telefonunuz bataryası problemli olabilir. Bataryayı öldüren en büyük etken ısı ve sürekli pili tamamen bitirmektir. Yoksa normal prizden şarj etmişsin ya da powerbank ile şarj etmişsin fark olacağını düşünmüyorum ki zaten mantık yürütemiyorum da neden zarar versin kablo aynı kablo voltaj aynı voltaj amper aynı amper hatta usb şarjlarda amper daha düşük daha az ısınmasını sağlar fakat daha uzun sürede şarj olur. Sonuç olarak bana mantıklı gelmiyor. Hatta tecrübe derseniz ben playstation vitayı aldığımdan beri çoğunlukla powerbank ile şarj ediyorum hatta oynarken şarj ediyorum pil performansı hala aynı.

Siz öyle düşünüyor olabilirsiniz. Buda benim düsüncem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 3 Şubat 2016; 16:10:07 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.