Bildirim
İPHONE7 15 AY GARANTİ GOLD - 10+10 KOZMETİK 1700TL
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Kendisiyle çok alışverişim oldu.Yüzyüze tanışmışlığımda vardır.Sorunsuz bir satıcı. -
merhaba cihazları nerede görebilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sakarya ve İstanbul" bugüne özeldir. ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
İPHONE 7 SAILMIŞTIR ______________________________
-
Şu cihazları bu paralara alan arkadaşlar yorum yazsa da bizde işin rengini bir görsek. Telefoncuya götürseniz 15 ay garantili iphone 7 ye 1700 tl den çok daha fazla verir neden forumda ilan açıp havale-kargo vs uğraşasınız? -
Aynen
la bakın işinize fındıklar. ______________________________
-
Gönderin dediğinizden farklı bir durum yoksa paranız hesabınızda. -
İP 6 yollayabilirim 0544 529 6587
arayın______________________________
-
Kardes ben yazdim yukarida kendisiyle cok alisverisim oldu yuzyuze tanistigimda oldu.Sorun sikinti olmazquote:
Orijinalden alıntı: ReiCheN
Şu cihazları bu paralara alan arkadaşlar yorum yazsa da bizde işin rengini bir görsek. Telefoncuya götürseniz 15 ay garantili iphone 7 ye 1700 tl den çok daha fazla verir neden forumda ilan açıp havale-kargo vs uğraşasınız?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendisi ile alışverişim olmuştu, güvenilir, iyi bir arkadaş, ihtiyacım olsa bu fiyata kaçırmazdım iphone 7yi, neyse iyi satışlar dilerim...
yönetici bey ne oldu? rüzgar çıktınız ne aradınız ne sordunuz.
telefonunuzu bekliyorum______________________________
-
Merhaba get ile satın alma şansım var mı?
Telefon numarası istedim whats app dan resimleri atmasınıda istedim ondan sonra dönüş yapmadı arkadaş nick değişim kaydın 3 4 kere nick değiştirmiş zaten hayelhanem nicki ile dikkat edilmesi gereken kişiler arasında bulunuyor konusu açılmış
https://forum.donanimhaber.com/hayalhanem-hakkinda-uyari--112454808
Referans olan kişide tanıdığıdır büyük ihtimal kısa süreli nakit bulmak için bu işlere giriyor belliki para göndermeyin sakın almak için uğraştırır sizi
valla 2000 tlye iphone 7 vereceksen otobüs biletimi alır yanına kadar gelir yüz yüze alışverişimi yaparım hem de şehir gezmiş olurum kaça alıyorsun da bu kadar düşüğe satıyorsun nerelerden alıyorsun acaba :)
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Şu cihazları bu paralara alan arkadaşlar yorum yazsa da bizde işin rengini bir görsek. Telefoncuya götürseniz 15 ay garantili iphone 7 ye 1700 tl den çok daha fazla verir neden forumda ilan açıp havale-kargo vs uğraşasınız?
|
Telefon numarası istedim whats app dan resimleri atmasınıda istedim ondan sonra dönüş yapmadı arkadaş nick değişim kaydın 3 4 kere nick değiştirmiş zaten hayelhanem nicki ile dikkat edilmesi gereken kişiler arasında bulunuyor konusu açılmış
https://forum.donanimhaber.com/hayalhanem-hakkinda-uyari--112454808 Referans olan kişide tanıdığıdır büyük ihtimal kısa süreli nakit bulmak için bu işlere giriyor belliki para göndermeyin sakın almak için uğraştırır sizi |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X