Şimdi Ara

iphonedan resim alma.acill yardımm...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar elimde iphone 3gs var.fotografların icinde biri film rulosu digeri fotograf arsivi olmak üzere iki klasör var.cihazı pcye bagladıgımda sadece film rulosundaki fotoları görebiliyorm.diger klasördeki fotoları ne pcye atabiliyorm ne de cihaz üzerinde bisey yapabiliyorm.fotoyu kopyalıyorm ama nasl yapıstırılıyor bulamadm.e posta olarak göndermek istedim film rulosndaki fotoları normal sekilde gönderiyorm diger klasördeki fotoları gönderdigm zman hicbisey görünmüyor.aklıma sifrelenmis olabilecegi geliyor eger öle ise bunu acmam icin bi klasör düzenleyici program var mı? yardımcı olursanız cok sevinirim..

• yardımcı olcak kimse yok mu ya :(
  • iTools programını denediniz mi
  • malesef ordan resim alamıyorsunuz bildiğim kadarıyla, birde itools'u deneyin.
  • bi deneyim bakalım umarım ise yarar
  • diger dosyadaki fotoları sonunda pc görüyor ama bu sefer fotoyu actıgımda hata veriyor.uzantısı degistirilmis olablir.iphoneda actıgımda simsiyah bi ekran geliyor
  • Fotoları tutup masaüstüne sürükledin mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • denedim ama olmuyor.exported die bisey cıkıyor ama foto masaüstünde görünmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ntom

denedim ama olmuyor.exported die bisey cıkıyor ama foto masaüstünde görünmüyor

Export dediği fotonun aktarıldığı anlamına gelir. Nasıl görünmüyor?
  • fotoyu secip export diyorm sonra kayıt yerini belirtiyorm.kayıt türü olarak photo yazıyor.kaydet diyorm ama masaüstünde görünmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@ntom

fotoyu secip export diyorm sonra kayıt yerini belirtiyorm.kayıt türü olarak photo yazıyor.kaydet diyorm ama masaüstünde görünmüyor

Resmi tutup masaüstüne bırak. Direk kopyalaması lazım.

Yaptığın işleme göre konuşursak doğru yere kaydettiğinden, daha doğrusu kaydettiğin yere baktığından eminmisin?
  • Bu kopyalama, eksport işlemlerini iTools ile yapıyorsunuz değil mi? Normalde fotoğrafı tutup masaüstüne sürüklediğinizde kopyalıyor.

Mail olarak atmak için de fotoğraf arşivi klasörüne girip sağ üst köşedeki ok simgeli gönder ikonuna tıklayın. Göndermek istediğiniz fotoğrafların üzerine tıklayıp seçin, sol alttan paylaş / e-postalayı seçin.
    Ben bu 2 yöntemle de aktardım bilgisayarıma fotoları.

Tabi bu ios5 te böyle ve sisteminizden hiç bahsetmemişsiniz.

Bunlara rağmen çözülmüyorsa bir elemtere fiş durumu vardır bence..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.