Eğer iPhone dan sıkılıyorsanız başka bir markadan sıkılma olasılığınız çok çok daha fazladır
Diğer telefonlara kıyasla çok daha fazla +sı olan bi' telefon sonuçta. Sen gidip diğer markalardan telefonlarda kullanmışsındır. Onlarda ki durum neydi acaba ? Yani iPhone'dan 7 ayda sıkıldıysan diğerlerine 3 ay falan zor dayanmışsındır muhtemelen ?
ıphone hikaye, dokun dokun nereye kadar Başka bir halt yok
quote:
Orjinalden alıntı: FRAPS
Forumun gülü de geldi nihayet
quote:
Orjinalden alıntı: marikanwap
quote:
Forumun gülü de geldi nihayet
Sen sabah akşam bu bölümdesin, birazda biz takılalım değil mi
quote:
Ooo kimler gelmiş, özelttin kendini FRAPS
iphone'dan sıkılan başka hiç bi telefon kullanamaz. kendini bu kadar yenileyen,bu kadar aktif başka cihaz yoktur
quote:
Orjinalden alıntı: sylargray
quote:
Ooo kimler gelmiş, özelttin kendini FRAPS
Aynen aynen özlettin valla at hadi camurlari
Ben de yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum JB de yaptım sıkılma falan yok şuan. İyi gidiyorum
herhalde biz aşırı ilgi gösterdik iphone a tekrar değerini anlamak için 1-2 hafta baska tel kullanmak lazım
iphone ile internette gezinmekte (flash olmamasına ragmen)ayri bir zevk.bazen evde kalkıp bilgisayarin başina oturmaya üşeniyorum.iphonela yattigim yerden nete girebiliyorum.tabi ki bunu boyle rahat yapmami saglayan dokunmatık ekranı.muzikse muzık,oyunsa oyun,internetse internet,sinirsiz uygulama secenegi ...yani abartmiş olmayayim ama 1 sene daha bu teli degiştirmem. (1senedir 2g kullanıyorum.bana gore 3g işe yarar + bir ozelligi yoktu .hazıranda yenisi cıkar herhalde.onda da cok extra bir ozellik yoksa 1 sene daha kullanrım 2gyi)
senin beklentilerinle alakalı. bir telefondan bahsediyoruz, hayal destek ünitesi değil. bir süre sonra dünyadaki teknolojik diğer herşeyden olduğu gibi iPhonedan da sıkılacaksın. sıkılmışsın. ee normal.
kesinlikle bir müddet sonra sıkılıyorsun ben de sıkıldım arkadaşlar 5 ay oldu gerçi benim kullandıgım en uzun süreli telefon bu ama insanız kasıyor bir müddet sonra...
Telefonumu 2. el olarak aldım ve satan arkadaş sağolsun versiyonu yükseltmiş JB yapmış en gerekli uygulamaları yüklemiş, sms olayım çok fazla olduğu için sanal klavye çok işimi görüyor.Dokunmatik ekranı ile internet deneyimi şahane yani cihazı bütün özellikleri ile kullanıyorum, sık sık uzun yola gittiğim için 16 gb hafızası ile film ve müzik arşivimin bir kısmı yanımda olduğu için canım hiç sıkılmıyor. Telefondan sıkıldımı ? hayır
quote:
Orjinalden alıntı: kutlay1
kesinlikle bir müddet sonra sıkılıyorsun ben de sıkıldım arkadaşlar 5 ay oldu gerçi benim kullandıgım en uzun süreli telefon bu ama insanız kasıyor bir müddet sonra...
valla enteresan
Ben telefondan sıkılmadım ama büyük olması yüzünden verdim. Bir de ben jb yapmamıştım, dolayısıyla bluetooth falan da olmayınca sattım. Ama eğer bir dokunmatik telefon kullanacaksam bu kesinlikle iphone olur, gerisi yalan.
quote:
Orjinalden alıntı: altinok
Ben telefondan sıkılmadım ama büyük olması yüzünden verdim. Bir de ben jb yapmamıştım, dolayısıyla bluetooth falan da olmayınca sattım. Ama eğer bir dokunmatik telefon kullanacaksam bu kesinlikle iphone olur, gerisi yalan.
Evet jb yapmayı beceremedim. Konya'da da bu işlerden anlayan çok insan yok. Forumdaki dostların yardımıyla da bir itunes hesabı açtım, ama dediğim gibi jb yapamayınca telefondan optimum anlamda faydalanamadım.