Şimdi Ara

IPHONEDEN SOĞUDUM SEBEBİ APPLE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi bir ıphone kullanıcısıyım 4s den beri takip ederim cihazım 5s abimin cihazı ise 6s doğal olarak onuda biraz inceleme fırsatı buldum inanın 5s ile 6s arasında vaybe derdirtecek bir hız yok inanın bazı uygulamaları 5s daha erken açıyor her neyse elbetteki 6s daha iyi bişey demedim ama 3.500 liralık bir fark yok bilin istedim asıl konuya geleyim apple ios 7 den sonra çöküşe geçti 8.4.1 ile biraz toparlandılar sonra hepten sıvadılar.ya inanın cihaz kasıyor odamda samsung s4 kullanan adam var lanet olası ezik samsung bile bazı uygulamaları o erken açıyor sarj daha iyi gidiyor uygulama ve eklenti desteği çoook daha fazla her neyse cihazımız çok atabil diye diye nazar ettik 6s kullanıcıları bile sorunla karşılaşıyor.arada donup kassa bişey demicem sonuçta uzay mekiğiyle işe gidip gelmiyoruz ıphonede çok stabil bir cihaz değil övündüğümüz gibide değil sırf pişmanlık avuntusu yüzünden retrafa öyle söylüyoruz donmuyor kasmıyor virüs vb zımbırtısı yok bilmem ne .cihaz bildiğin apple in emrinde çalışıyor kişisel bişey yapamıyoruzki . artık işi paraya döktü ios 9 ne berbat bir sürüm adamlar 3 aydır sıvıyor bildiğin 6s lerdeki işlemci farkını demicem bile.paramızla rezilmi oluyoruz adamların ios 9 da bitane adam gibi sürümü yok ya klavye kasıyor ya sarj yiyor yada uygulama hatası veriyor stabil dedik hava attık elin androidi geldi geçti bizi.ben heralde ıphone 7 veya 8 de iosa dönerim iyi bir sürüm ve iyi bir tel çıkarırlarsa eğer.2 haftadır ios 9.2 yi bekliyorum ses seda yok betaları kullananlat 9.1 den pek farklı olmadığını söylüyor.önerebileceğiniz bir android tel varmı fiyat 2500 lirayla sınırlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rameower -- 5 Aralık 2015; 18:35:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biraz fazla abartmışsın.
    Demişsinizki 4S ten bu yana ıphone takipçisiyim diye ! Şayet öyle olsaydı 5s s4 ten ağır demezdiniz.iyisimi siz şöyle kısa vadeli bir android macerası yaşayın bakın bakalım o zaman 5s neymiş apple neymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RaSCaL_ -- 5 Aralık 2015; 18:43:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben s4 5s den hızlıdır iyidir filan demedimki adam yanımda bazı uygulamar 5s e göre daha erken açıyor onu geçtim s4 gibi dandik telefon 5s in 6 nın 6s in yapabildiği herşeyi hemen hemen yapıyor fazlasıda var.dediğim şu ıphoneler apple in emrinde çalışıyor hiç kişisel değil artık sıkmaya başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: rameower

ben s4 5s den hızlıdır iyidir filan demedimki adam yanımda bazı uygulamar 5s e göre daha erken açıyor onu geçtim s4 gibi dandik telefon 5s in 6 nın 6s in yapabildiği herşeyi hemen hemen yapıyor fazlasıda var.dediğim şu ıphoneler apple in emrinde çalışıyor hiç kişisel değil artık sıkmaya başladı

Kendin söylemişsin dandik diye
    Daha başka birşey söylemeye gerek yok sıkılmışsan değiştirip kurtulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RaSCaL_ -- 5 Aralık 2015; 18:53:48 >
  • Android çekilecek gibi değil inanın bana elde tutulur tek sistem bana kalırsa iyi kötü IOS.

• Çok değil 2 ay Android kullan,sonra gel konuşalım

• Valla arkadaş haklı tamam abarttığını yerler olabilir ama bence Aplle iOS 9 sonrası çöküşe geçmiştir ve bence bu Samsungla yapılan bir işbirliği..
    Amaçları Samsung satışlarını yakınlara çekip milleti enayi gibi yolmak ...
    Apple artık gözümde koca bir hiçtir benimde bir İPhone kullanıcısı olarak telefonumu ilana verdim ve bir an önce kurtulmak istiyorum bu cihazdan ama alan bile çıkmıyor ....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple iPhone 5C [ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sizin ilaciniz blackberry biraz arastirin z30 ile android kadar rahat. Eski ios gibi stabil ve guvenli.

• Note 5 düşünebilirsiniz. Dediklerinize katılıyorum. Android tarafındaki gelişmeyi gözardı etmemek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: godzilla34

Valla arkadaş haklı tamam abarttığını yerler olabilir ama bence Aplle iOS 9 sonrası çöküşe geçmiştir ve bence bu Samsungla yapılan bir işbirliği..
    Amaçları Samsung satışlarını yakınlara çekip milleti enayi gibi yolmak ...
    Apple artık gözümde koca bir hiçtir benimde bir İPhone kullanıcısı olarak telefonumu ilana verdim ve bir an önce kurtulmak istiyorum bu cihazdan ama alan bile çıkmıyor ....

Nasıl alan bile çıkmıyor?
    İlanınıza bakabilir miyiz, nasıl bir cihaza ne kadar para istiyorsunuz da satılmıyor.
  • IPHONEDEN

• Almanyada yaşıyorum 550 Euro veya başka cihaz istiyorum dünden beri gelen tek teklif Samsun s6 edge

• Neymis bu Android arkadas. Alpha'yi 5.0.2 ile temmuzdan beri bir kere dahi sifirlamadan hiz kayipsiz kullaniyorum.

Her konuya yaza yaza bir hal oldum. Android 2.3 veya 4.1 zamanlarindaki gibi degil gayet iyi durumda ki ben Samsung kullaniyorum gerisini siz dusunun. iPhone alacak olsam gider 5S alirim onun da 4 inc ekranina degmez, 6S 3.000 etmez, 6'da da RAM yetmez.

• rameower R kullanıcısına yanıt
    Şuan en iyi tercih size Xperia z5 premium. Veya bütçemin birazı cebimde kalsın derseniz de 32 veya 64 GB Asus zenfone 2 almak en mantıklı seçim. Asus'da 4 gb ram kullandılar Xperia'da 3.

• Demekki adamlar 2 sene önce nasıl cihaz çıkardıysa hala çok geride kalmıyor. Tek 6s'in değil; diğer androidlerin yanında da sönük kalmaz 5s. Asıl bu başarıdır bana göre. 2 cihaz arasındaki fark 1 yıl sonra, anlaşılmaya başlar. 5s de hala güncel bir cihaz.

• Ben hem telefon işiyle uğraşıyorum hemde uzun zamandır, apple' nin tüm telefonlarını kullanmış biri olarak, apple' ye verilen paraya gerçekten yazık, Note 5 veya s6 edge plus bence özellik olarak, batarya olarak apple 6s' e 10 basar, gerek 6s olsun gerek note 5 olsun, s6 edge plus olsun 3 telefonu da kullandım, iphone s6 sağlamlık bakımından baya güven veriyor, fakat özellik olarak arkadaşın söz ettiği gibi hiç bir artısı yok, kamera performansı dışında, kamerası gerçekten iyi, ama note 5 veya edge s6+ nın kat kat daha fazla özellikleri var, performans ve batarya süreleri de ekranı iphone den büyük olmasına rağmen çok daha iyi. ofis de arkadaşın iphone 6 ' sı var şarj cihazı elinden düşmüyor adamın, bende s6 edge plus var şuan bütün gün elimde oynamama rağmen çok rahat şekilde yetiyor.

Sana önerebileceğim istediğin fiyat aralığında telefon Note5 al pişman olmazsın, Ekran ufak bir telefon istersen, maalesef ufak ekranlılar da şuan iphone ye kafa tutacak bir model yok. Sony bulaşma hiç bir artısı yok, piyasası çok çabuk ivme kaybediyor.

• UltrAslan MCMV U kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle haklisiniz hocam. Apple goz boyuyor, her ay guncelleme falan filan. iPhone'lar hic pratik degil, dosya indirme olsun uretkenlik olsun. Note Edge 5.0.2 kullaniyorum hicbir sikintim yok, Marshmallow gelse de olur gelmese de olur. Guvenlik aciklari falan filan hikaye, telefonun cilkini cikarmazsaniz o guvenlik aciklari size hicbir sey yapmaz. Konuyu acan arkadasa da S6 tavsiye ederim, iPhone'dan daha premium duruyor elde. Ama bence hic degistirmenize gerek yok. O hiz muhabbetleri gercek hayati etkilemez bile. Bence iPhone 7'yi bekleyin, sizi etkileyen birsey olmazsa S7 alirsiniz.

• 5s şu an çok f/p durumda heryerde 1500tlye düştü ve bu telefon 2 yaşında, 2 yaşındaki android cihazlardan daha hızlı
  • 5S suan f/p değil tam tersi satılıp kurutulunmasi gereken bir döneme girmek üzere malesef. IOS 9 geldikten sonra gördüm ki bunuda bitirmeye başladılar. Lg g2 ve özellikle nexus 5 ile baslayan android jenerasyonundan itibaren android tarafi hem yazilim hemde cihaz kalitesi olarak cok hızlı gelişti. Ios 9 lu Iphone 5S ve marshmallow lu Nexus 5'i kiyaslarsaniz anlarsiniz ne demek istedigimi. Nexus kac yillik cihaz ama hız ve stabilite olarak hep ileri dogru yol kat etti ve bugun 5S' i hız ve stabilite olarak her türlü tokatlamakta.

Ben 5S' imi sattım kurtuldum çünkü ben oyle her yıl yeni çıkan iphone'a oluk oluk para yetisterecek durumda degilim. Iphone kullanacaksan her yıl yeni cikanini alacaksin yada kesin 2 yilda bir son cikanini alacaksin. Adamlarda bunun pesinde zaten. Alamayan gitsin der gibi eski cihazlari bitiriyorlar yazilim olarak. Tamam hacı sıkıntı yok, alırız ceketimizi çeker gideriz. Nede olsa android dunyasinda senin yarı fiyatina uzun yillar kullanilacak ne canavarlar var, Oneplus var , xiaomi var , ZTE var... hele su lg v10 nedir oyle ya bayildim cihaza, ikinci ekran inanilmaz kullanışlı olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu değiştirmek gibi olucak ama sizce hangisi daha uzun süre kullanılabilir bilemiyorum benim için telefonun hızlı çalışması önemli ve tabi kamera bu yüzden note 5 ve iphone 6 arasında kaldım. Aslında 6s daha iyi olabilirdi ama 64gb'lık versiyonu çok pahalı üstelik kağıt üzerinde note5'den özellikle kamera + ram açısından daha alt seviyede. Şuan 4s kullanıyorum açıkçası note 5 daha iyi olabilir ama androide alışmak zor olucak gibi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.