Şimdi Ara

iphonum durup dururken kapandı açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba .. İphonum dun durup dururken kapandı, açmaya çalıştığımda hiçbir tepki vermiyor, şarja takınca itunes a bağlayın ifadesi çıkıyor.. bağlayınca dfu modu dışında makinayı görmüyor. dfu modda restoe etmek isteyince error 21 hatası veriyor. acaba donanımsal bir sorun mu var ?? bilgisi olan lütfen yardımcı olsun ... teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbar_gunit

arkadaşlar merhaba .. İphonum dun durup dururken kapandı, açmaya çalıştığımda hiçbir tepki vermiyor, şarja takınca itunes a bağlayın ifadesi çıkıyor.. bağlayınca dfu modu dışında makinayı görmüyor. dfu modda restoe etmek isteyince error 21 hatası veriyor. acaba donanımsal bir sorun mu var ?? bilgisi olan lütfen yardımcı olsun ... teşekkürler

Dostum sorun ne anlasilmaz bir sorunun var ama 21 hatasini nasil gececegini soyleyeyim.

İlk once driver32 klasoru altinda host dosyasini sil.
    DHa sonra orjinal firmware dosyani direk c: içine at. Ama eskiside ayni yerde kalsin.
    Daha sonra restore et.

Geveyli ise custome firmware ile shift restore et. Ama ben bunu denemedim.
    İndirilmiş Orjinal firmwareyi bilgisayarin neresinden bulacagini google e sor.

Eger arastirmis isen 21 hatasi donanimsal falan diyenler olacaktir. Ama ben bu yontemle ipad2 de bu hatayi gectim. Senin telefon durduk yere kapandiysa dedikleri gercek olabilir, kolay gelsin.

Olumlu yada olumsuz sonuçlar için mesaj atarsan sevinirim..

Kolay gelsin..

• Birde home tusuna ve prower tusuna ayni anda bas 10 sn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackOssi55

Birde home tusuna ve prower tusuna ayni anda bas 10 sn

Bu yontem bence ise yarayacak
  • home+kapama tusuna aynı anda basılı tut bı sure sonra ekran sıyah olup kapanacaktır, o zaman parmaklarını cek normal baslatmaya bas calısacaktır,elmada takılı kalırsa ireb programını kullan orda gosterılenlerı yap o da yaramazsa al tornavıdayı parcala iphone u
  • arkadaslar dediklerinizin hepsini yaptım fakat soyle sorun telefon normaldeyken ekrana hic goruntu gelmiyor ...normal acma tusuna bassam bile..Eger acma tusu ve home tusuna aynı anda basarsamda belli bir sure sonra itunes a baglayın isareti beliriyor telefon itunes a baglı oldugundan itunes teleofn recovery moddeda diyor yani telefonu dfu mode a alamıyorum..recovery modeda ikende restore yapmaya calıstıgımda 21 hatasını veriyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar_gunit

arkadaslar dediklerinizin hepsini yaptım fakat soyle sorun telefon normaldeyken ekrana hic goruntu gelmiyor ...normal acma tusuna bassam bile..Eger acma tusu ve home tusuna aynı anda basarsamda belli bir sure sonra itunes a baglayın isareti beliriyor telefon itunes a baglı oldugundan itunes teleofn recovery moddeda diyor yani telefonu dfu mode a alamıyorum..recovery modeda ikende restore yapmaya calıstıgımda 21 hatasını veriyor..

ireb i denedinizmi ,recovery moddan cıkman ıcın o programı kullanman sart
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Durduk yere PC kapanıyor
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar dayanamayıp telefonu servise verdim bu sabah ..serviste incelendi ve sorunun yazılımsal değil donanımsal oldugu ortaya cıktı..telefonda power sorunu varmıs cılması icin gerekli gucu alamıyormus anladığım kadarıyla ...anlayacağınız değişim olacak (100 tl )..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.