Bildirim
iphonuma attığım tüm müziklere albüm resmini otomatik olarak seçiyor.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
keşke bende de olsa :( -
bence istemessin çünkü metallica müziğine teoman ın resminin olması çok saçma -
Advanced bölümünde Get Albüm Artwork'e tıklayınca yaptı namussuz :D -
ne oluyo get album artwork diyince düzeliomu? -
yok deyince ekliyor :(
tek tek sileceksin sanırım.ama sonradan da ekliyorsa komple kapanack bi yer vardır herhalde.bilen arkadaş yazsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepeli06 -- 22 Eylül 2011; 23:35:25 > -
ya benim eskiden böle bi şey yoktu ben bu albüm kapağı falan koyayım derken olmaya başladı -
quote:
Orijinalden alıntı: JoKeR184
ya benim eskiden böle bi şey yoktu ben bu albüm kapağı falan koyayım derken olmaya başladı
benim yaptığım gibi yapmışsın,bende koymaya çalıştım şimdi komple eklensin mi diye sordu :D -
ama eskilerde yok yeni attığım müziklerde otomatik koyuyo onu kapatacakk bi yer yokmu yav -
bendede aynı sorun oldu 4.2.1 de backup alıp 4.3.3 e yükselttim hepsine Queen resmi ekledi bi çözüm bulamadım... -
Bendede ayni sorun var :) -
Ayni sorun bende de var. Kelalaka resimler var. Anlamadim gitti ;) -
biri çözüm bulursa bizide haberdar etsin. -
bu sorunun nedenı sudur arkadaslar.
mesele tarkanın albumunu attık telefonumuza ıd tag bılgılerınde album kapak resmıde var.
bi album daha attık ajda pekkan dıyelım ama onda album kapak resmı yok.
tarkandakı album kapak resmı ajda pekkanda da gozukecektır dınlerken.
bunun cozumu de ya hepsıne ayrı ayrı album kapagı eklıceksınız yada hepsınden album kapagını sıleceksınız.
albume kapak resmı ekleme yada sılme ısı ıcın bu programı onerırım sıze kullanımı kolay arayuzu basıt.
http://www.m p 3t ag.de/en/ aradakı boslukları sılıceksınız.
Düzeltme İnternet Adresi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jskat -- 23 Eylül 2011; 20:26:35 > -
Ayni durum bendede var ya,lanet olsun her sarkida serdar ortac resmi cikiyor.Tek tek resim atarak duzeltmeye calistim 1500 tane sarki var sıkıldım biraktim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- apple hangi kargo ile çalışıyor
- iphone temassız ödeme
- toplama iphone nasıl anlaşılır
- hong kong iphone alınır mı
- apple ücret iade edilemez
- a16 bionic
- s24 ultra iphone 15 pro max karşılaştırma
- ios 19 alacak telefonlar
- uygulama indirmeden karekod okutma
- iphone 15 pro max yurtdışı fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X