Şimdi Ara

iphoto ve imovie bende ücretli neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1kasim da 5s aldim.ucretsiz yuklenen İphoto ve imovie bende ücretli neden? Ilk kurulumda ucretsizdi ama wifi olmadigi icin sormasina ragmen yuklemedim.Ne yapmaliyim.Tesekkurler....?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk başta sorduğunda bedavaysa ve şuanda para istiyorsa yapılacak bir şey yok, geçmiş olsun

• Zig Zag kullanıcısına yanıt
    Bende de öyle olmuştu, iOS 6.1.3 ile gelmişti cihaz ve ücretliydi, daha sonra iOS 7 güncelledim karşıma ücretsiz olarak indirebilirsiniz ekranı geldi ve kapattım sayfayı uygun bir zamanda tekrar ücretsiz olarak yükledim. Sonradan indirmek istediğimde ücretli bir şekilde karşıma çıkmadı yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 17 Kasım 2013; 14:03:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerx*

Bende de öyle olmuştu, iOS 6.1.3 ile gelmişti cihaz ve ücretliydi, daha sonra iOS 7 güncelledim karşıma ücretsiz olarak indirebilirsiniz ekranı geldi ve kapattım sayfayı uygun bir zamanda tekrar ücretsiz olarak yükledim. Sonradan indirmek istediğimde ücretli bir şekilde karşıma çıkmadı yani

Arkadaş öyle bir şey belirtmemiş de.
    İlk başta ücretsiz, şimdi AppStore'dan girince ücretli gibi gözüküyor diye anladım ben.

Eğer dediğim gibiyse yapacak bir şey yok, belki Apple'a mail atılabilir destek için.

• Zig Zag kullanıcısına yanıt
    Eğer dediği gibi bir durum ile karşı karşıya kalmış ve haklı durumda ise sizinde dediğiniz gibi Apple mail atmaktan başka çare yok.

Umarım sorunu çözülür arkadaşın.

• bende sizinle benzer şekilde aldım ama hiç sorun yaşamadımmm. hatta kurduktan iphoto ile imovie dışındakileri sildim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.