Şimdi Ara

iPod, 10 yaşında... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
18.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2005 ten beri iPod kullanıyorum.Nice yıllara.
  • vayy be siyah beyaz ipod'dan şimdi nerelere geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

vayy be siyah beyaz ipod'dan şimdi nerelere geldi.

Siyah beyazdan girince ilk başta anlayamadım.Sonradan düştü jeton.
  • 2. Nesil bir iPod Shuffle var bende. Günlük yaşamda kullanım kolaylığı açısından kesinlikle çok iyi ses kalitesi de piyasadaki birçok cihaza nazaran(tizler çatlıyor) daha iyidir; ancak iTunes'a mahkum olmak bazen çıldırtıyor.
  • ne çabuk geçiyı yıllar
  • way be 2000 de kiyamet kopuyordu sozde
  • hey gidi
  • Steve Jobs sen ne büyük adamdın yav. Senin sunumlarınıda, fikirlerinide, ürünlerinide özledik şimdiden. Adam taşınabilir mp3 player çıkartıyor. Ardından kotun o minnacık cebine sığacak boyuta getiriyor onu. Hayatımızı kolaylaştıran bir çok eletkronik aletin başı Steve Jobs'tır.

quote:

Orijinalden alıntı: nejat_80

yabancılar buna GAME-CHANGER derler, oyun değiştirici. herhalde, en büyük game-changerlardan birisi oldu. SONY'nin de buyuk sucu var, yıllarca mp3 e engel olmak icin elinden geleni yaptı, sap sup formatlar, Steve'e bak, ne yaptı, mp3 ü legalize etti. parası bol olan alıcıya, hoşa gider halde sorunsuz şekilde sundu. ticari zeka bu olsa gerek.

Sonuna kadar katılıyorum. Her ne kadar insanlar Apple'ın yüksek donanımlı ürünlerini normalden pahalıya sattığı için Apple'dan nefret etselerde Apple böyle bir şirket. Steve Jobs böyle bir insandı. iPhone'u çıkardılar ardından tamamı dokunmatik ekranlı, uygulamalı telefonlar çıkmaya başladı. iPhone'un kalitesine yaklaşmaya çalıştılar. Yıllar sonra iPad çıktı ardından hemen tabletler çıktı. Bence Steve Jobs Apple'ın başında olmasa bunların yarısı bile olmazdı. Halen Apple'a taş atan insanlar var. Eğer Apple olmasaydı, o beğenmediğiniz iPhone olmasaydı zaten sen şu an elindeki Samsung vs. her neyse o cihazı kullanmıyor olacaktın. Halen yavaş ve basit cihazları kullanmaya devam edecektin.

quote:

Orijinalden alıntı: Ryso

quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

O değil de, iPhone da müzik çaların adı iPod'du. Steve ölünce iOs 5 güncellemesiyle beraber ismini "Müzik" yaptılar.

Steve reyiz yaşıyor haldeyken bile Müzik olarak görünüyordu tanıtım resimlerinde. Fakat ben anlamış değilim neden Müzik ile Videolar ayrıldı Gereksiz app kalabalığından başka bir şey değil bence

Bence iPod ayrı bir ürün olarak satıldığı için iPhone'un içine iPod adı altında uygulama koyup onu küçük düşürmemek istediler.

.

• quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

2007 yıllarında çok istemiştim ipod nano almayı.. ama öğrencilik, parasızlıktan alamamıştım.. tasarımı ve apple olması çok çekiyordu beni.. ki ablamın o zamanlar 60 gblık ipod classic' i vardı.. çok güzel gözükürdü ipodlar.. şimdi dönüp bakıyorumda çok içimde kalmış.. cidden çok içimde kalmış.. keşke o zamanlar alabilseydim.. şimdi elimde ipod nano 6 th var ama 2. nesil ipod nanoların karizmasını tutamaz bence..

kesinlikle, şu aletin bende olamamasının oluşturduğu eziklik hissi tarif edilemez. ama hediyeyle gelen iriver h10 ile kendimi avutuyordum. daha sonraları arkadaşım almıştı, ben de neymiş diye açıp kurcalamıştım. ekran ve kullanım kolaylığı güzeldi -özellikle dokunarak yukarı aşağı yapmak- ama gel gör ki ses kalitesi bakımında yanından geçemiyordu h10'umun. ama liseli adam ne anlar ses kalitesinden ipod daha bi kuul geliyordu

• FOREVER SONY WALKMAN
  • Vay be bundan 6 sene önce u2 imzalı iPod almistim zaman ne çabuk gecmis.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğubank'dan 80 TL'ye çakmasını almıştım, pişmanım.
  • Shuffle dünyanın en küçüğü müymüş. Alırken hiç bilmiyordum la.
  • stav jobs efsane adam neler cıkarmış oda ufak cihazlar adam efsane işler yaptıı be jobs olmasa idi iphone ipod ipad hic biri olmazdı nokia ya sonyye muhtactık iyi ki cıkardı bu ürünleri

• APPLE

horta bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kombl -- 23 Ekim 2014; 13:15:41 >
  • Konunun hort olduğunun farkına varmadan okudum hakan.ifone ya teşekkürler hoş oldu benim için.
  • Ozamanlar kaliteydi simdi çöp apple urunleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.