Şimdi Ara

ipod 30 Gb mı? Sony SONY NW-A808 8 GB mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ipod un artısı bence yüksek kapasitesi. Bu gerçekten çok çekici bir durum ama, sony de yeni zarif ama 8 gb sadece. Fikirlerinizi bekliyorum. Aradaki fiyat farkı çok büyük degil ama kapasite farkı çok büyük gene de görüş almak isterim.

• kapasite çok işine yaramayacaksa kesinlikle sony.sony birçok kriterde ezici bir üstünlüğe sahip.
  • arkadaşım kesinlikle sony ço kibar ve kaliteli bi sesi var yinede senin kararın
  • Teşekkürler, Aslında Sony i düşünüyordum flash ooldugu için koşarken vs sıkıntı olmaz sonucta o kara para veriyoruz bozulmasın kırılmasın.. diye. Ama bir baktım 30gb lık bir ucurum ve sürekli düşen ipod fiyatları beni düşündürdü. Çünkü benim işim müzik ve önemli olan da sesin kalitesi .Kalite açsıından iksiine de güvenebilecegimi umuyorum.bence eşitler değil mi? bir de ipod olursa amerikadan gelecek.sony olurs sadece buradan almak gerkiyormus garanti için. Ne diyorsunuz? ben bir kez alıp kullanma taraftarıyım çok alıp sık değiştirmem o yuzden böyle ince dokuyorum olayı.
  • ses kalitesi ve özellikler bakımından kesinlikle sony
  • Sony derim.Eğer cdler dolusu müzik atmayacaksan cihaza tabi.
  • ipo un ses kalitesi sony ye göre kötü mü?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayır değil, ipod'a kulaklık alman lazım, standard kulaklığı berbat. diğer yandan, apple dururken gidip sony'nin ürününü almam, ipod sadece isim değil...
  • maalesef öyle dostum bu yeni çıkan sony e hemen git bak d&r larda ve dinle farkı göreceksin
    ipod kullandım karşılaştırabilirim yani atıp tutmuyom ipodun kulaklııda vardı ayrıca bu sony de gelen standart kulaklığı işte görüp denemn lazım
  • Hiçbiri.20 gb JXD 950
  • Saatlerce iPod dinledim etrafımdakiler sağolsun sadece iPod var.. Sonra gittim NW_A808 aldım. Ses kalitesi bence daha iyi. Sony bence daha kaliteli daha dayanıklı cihazlar üretiyor. Tek eksiği SonicStage. Oldukça geliştirmelerine rağmen hala iTunes'un gerisinde. Bunu dert etmeyeceksen mp3 player ının yanında Video ve Resim de izleyebileceksin. Yalnız pil süresine kanma 30 saat felan yazmasına. Eğer en yüksek kaliteyi istiyorsan o süre 10-12 saati geçmeyecektir.
  • Kulaklıı dert etmiyorum ben tüm gün bisikletle gezen bir adamım mzateno yuzden kulağı saran kulaklıklar kullanıyorum.Zaten bir tane almam lazım.o sonraki konu, ama derdim Türkiyede verdiğim fiyata yurtdışından garantili ipod hem de 30 gb olunca Hımmm diyor insan.Aslında gözüm ne söyleyim kesinlikle Sony deydi. ama dediğiniz gibiyse süre çok kısaymış benim panasonic mp3 çalan bir discmanim var alet 48 saat sürekli olarak mp3 cdsi çalabiliyor.10 günde bir pil şarj ediyorum.Sağolun sizler açıkladıkça çok değişik şeyler öğreniyoırum eylüle kadar sürem var kuzene gelirken bir sipariş vereceğiz artık...amerkadan gelirken bi işe yarasın degil mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.