Şimdi Ara

ipod 4g + dandik telefonmu? yoksa ideos x5 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • su anda ideos x5 telefonum var ama uygulama arsivini sevmiyorum..+ ucretsiz oldugundan reklamlar icin internete grmek gerekiyo.. acaba ipod 4g 32gb alsam da telefonu devretsemmi diyorum..ipodun yaninda da dandik bi telefon alirm diyorum.. iphone almak isterm de fiyati cok..

bana dez avantaji istedigim yerden intrnete giremeyecegim.. buna deger mi acaba ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birde ikisini birlikte taşıyacağını düşün. Ben bir ara öyle takıldım çok sorundu benim icin. Senin yerinde olsam bütçene uygun Android modellere bak.

• Ben bir ara iPhone + iPod Classic dolaniyordum, birisini montun birisini pantolonun cebine koyuyordum pek sorun olmuyordu. Bence touch + telefon daha mantıklı. 150-200 tlye alacağın ikinci el bir e serisi telefonda internet tethering de yapabilirsin, bir arkadasım oyle kullanıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 27 Ocak 2012; 12:32:42 >
  • Ben bi ara iPhone 4 + iPod Touch 3G takılıyordum
  • Çok lüzumsuz olur bana göre birlikte taşımak.
    Temiz bir 3gs yada ucuz yollu bir android daha mantıklı.
  • galaxy s ve ipod touch 4g kullanan biri olarak söylüyorum en az 900-1000 tl verebileceksen android işine gir yoksa arkadaşların dediği gibi e serisi bir telefon ve ipod touch beraber iyi götürür. çünkü android in 500-800 tl arası telefonları pek iş yapmıyor diğerlerinin yanında
  • quote:

Orijinalden alıntı: abuzittin128vg23

su anda ideos x5 telefonum var ama uygulama arsivini sevmiyorum..+ ucretsiz oldugundan reklamlar icin internete grmek gerekiyo.. acaba ipod 4g 32gb alsam da telefonu devretsemmi diyorum..ipodun yaninda da dandik bi telefon alirm diyorum.. iphone almak isterm de fiyati cok..

bana dez avantaji istedigim yerden intrnete giremeyecegim.. buna deger mi acaba ne dersiniz?

bütçeni söylersen yardımcı olabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Iphone 5S mi Z3 mü ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bütçem 500lira civarları.. iphone da alsam alırım ama o paraya değmeyeceğini düşünüyorm.

ikinci el bölümünden maillerimi alabileceğim bi telefon bulurm 70-80 e diyorm..

internet düşündürüyor işte..

ideos x5 ten de memnunum işimi gayet görüyor ama oyun oynanmıyo- oyun yok çünkü markette.. bi de her program için internete girmek gerekiyo :d

batak oynasam, tavla olynasam, dergi okusam internete giriyorm :D
  • bir de ipod alırsam yanına nasıl bişey alayım o zmn? hafiften internet ihtiyacımı da görsün diye
  • ipod al ipod
  • quote:

bütçem 500lira civarları.. iphone da alsam alırım ama o paraya değmeyeceğini düşünüyorm.

ikinci el bölümünden maillerimi alabileceğim bi telefon bulurm 70-80 e diyorm..

internet düşündürüyor işte..

ideos x5 ten de memnunum işimi gayet görüyor ama oyun oynanmıyo- oyun yok çünkü markette.. bi de her program için internete girmek gerekiyo :d

batak oynasam, tavla olynasam, dergi okusam internete giriyorm :D

iphone alsam alırım diyorsun 3gs al o zaman sahibinden 200 lira felan daha koy
  • İpodun arkasina çin yapimi simkart zimbirtilari dolaniyordu bir ara, ipodu hafiften kabalastiriyor, ne kadar kullanisli bilemiyecegim ama alan vardi.. Onu bir arastir uyarsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: OzgunSelim

Birde ikisini birlikte taşıyacağını düşün. Ben bir ara öyle takıldım çok sorundu benim icin. Senin yerinde olsam bütçene uygun Android modellere bak.

aynen veya illa İOS olsun Apple olsun diyosan bütçene göre iphone 3G/3GS/4 2.el olarak al eğer 2.el kullanabilir diyosan demiyosan OzgunSelim'in de dediği gibi Android telefonlara yönel bütçene göre
  • ibluever ile internet problemi aşılabilir.
  • iblueever kullanisli mi.. kullandinizmi

• quote:

Orijinalden alıntı: mertrixfun

İpodun arkasina çin yapimi simkart zimbirtilari dolaniyordu bir ara, ipodu hafiften kabalastiriyor, ne kadar kullanisli bilemiyecegim ama alan vardi.. Onu bir arastir uyarsa.

Evet CPeel ama 500'ü geçer ikisi birlikte iPod'a 400 Lira desen 80$'da Cpeel desen. 550 Lira yapar yaklaşık
  • gmate die bisey cikmis ona bak
  • quote:

iblueever kullanisli mi.. kullandinizmi

evet kullanıyorum.tavsiye ederim.
  • ben bu ikisini kullanıyorum :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.