Şimdi Ara

İpod 5 Vs İphone 3G S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ben İpod Touch 5 Alıcaktım Çıktığında ama arkadaşım bana sana temiz İphone 3gs alalım dedi. Bende Olabilir Dedim .

Ben Çok Oyun Düşkünü Ve Müzik Dinleyen Bir İnsanım İphone Beni Karşılayabilirmi ?
    İphonu 16 Gb Almayı Düşünüyorum. Benim Müzik Ve Oyun İhtiyacımı Karşılayabilirmi ?

Lütfen Yorumlarınızı Bekliyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple Delisi -- 6 Mayıs 2012; 8:51:26 >

• iphone 3gs dense ipod 4 al gmate i de alip pasaporta isle mis gibi kullan :) iphone 3gs simdilik guzel gelsede artik oyunlari kaldirmamaya basladi haberin olsun ve tercihin 32gb olsun bende 16lik 3gs vardi dosya silip tekrar yukluyordum hafiza yetmiyor her zaman hele kimi oyunlar 500 600 mb
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apple Delisi

Arkadaşlar Ben İpod Touch 5 Alıcaktım Çıktığında ama arkadaşım bana sana temiz İphone 3gs alalım dedi. Bende Olabilir Dedim .

Ben Çok Oyun Düşkünü Ve Müzik Dinleyen Bir İnsanım İphone Beni Karşılayabilirmi ?
    İphonu 16 Gb Almayı Düşünüyorum. Benim Müzik Ve Oyun İhtiyacımı Karşılayabilirmi ?

Lütfen Yorumlarınızı Bekliyorum .

16 GB normalde yeter ama oyunu da sayarsak sıkıntı yaşayabilirsin. Bir tek müzik + application diyorsan çok rahat yeter 16 GB

iPod almayı (32) düşünürsenhttp://resim.donanimhaber.com/m_60379603/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60379603

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MİY1988 -- 6 Mayıs 2012; 13:55:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.