Şimdi Ara

İpod alacağım soularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Büyük ihtimalle bu tür başlıkları çok görmüş ve bıkmıştınızdır ancak her sorum için araştırma yapmak zaman kaybı olur.Ben de direk sorayım:
    kuzenim amerikadan geliyor 310 tlye 8 gb alacağım.Fazla oyun yüklemem jb de yaptırmam(sanırım)Oyun,film,internet için kullanacağım nokia akılı telefon ve 10 inç tabletim var.OSu da tadayım diyorum:)
    Şİmdi aklıma takılan sorular şunlar:
    Jb yaptırmak için geçerli nedenleri sayar mısınız? jb yaptırınca androiddeki gibi apk ve benzeri dosyayı ipoda atıp bedava oynayabiecek miyim?
    Tüm 720Pleri sorunsuz açıyor mu?
    8 gb yeterli midir fazla oyun oynamam bayağı oyun indirir sadece saranları tutarım.Atacağıım filmler de maksimum 1.8 gb olur izledikçe silerim.
    20 gün sonra alacağım 310 tlye ios 6 çıkar mı o zamana çıkarsa jailbreaki ne zaman yapılır ve update etmeli miyim?
    Şimdidden teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: korkuadam

Büyük ihtimalle bu tür başlıkları çok görmüş ve bıkmıştınızdır ancak her sorum için araştırma yapmak zaman kaybı olur.Ben de direk sorayım:
    kuzenim amerikadan geliyor 310 tlye 8 gb alacağım.Fazla oyun yüklemem jb de yaptırmam(sanırım)Oyun,film,internet için kullanacağım nokia akılı telefon ve 10 inç tabletim var.OSu da tadayım diyorum:)
    Şİmdi aklıma takılan sorular şunlar:
    Jb yaptırmak için geçerli nedenleri sayar mısınız? jb yaptırınca androiddeki gibi apk ve benzeri dosyayı ipoda atıp bedava oynayabiecek miyim?
    Tüm 720Pleri sorunsuz açıyor mu?
    8 gb yeterli midir fazla oyun oynamam bayağı oyun indirir sadece saranları tutarım.Atacağıım filmler de maksimum 1.8 gb olur izledikçe silerim.
    20 gün sonra alacağım 310 tlye ios 6 çıkar mı o zamana çıkarsa jailbreaki ne zaman yapılır ve update etmeli miyim?
    Şimdidden teşekkürler.

8gb sana yeter.
    Oyunların hepsi bedava olur.
    Filmleri convert edeceğin için tüm format ve çözünürlükleri açar diye düşünebilirsin.
    Sen hele bir al ondan sonra düşünürsün update olayını.

• Teşekkürler.Peki bu ürünü ipodumda kullanabilir miyim?http://www.dealextreme.com/p/camera-connection-kit-card-reader-for-ipad-ipad-2-101295
  • Camera connection kıt orada da yazdığı gibi ipad için sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle bir alet ipod için gerekli 8 gb yetmiyor :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.