MERHABA, İLK OLARAK BİR DİJİTAL MP3 ALMAK İSTİYORUM
((( Aslen istediğim özellikler: ses kayıt, çok kaliteli müzik (ses yön), harici bellek (virüs prog. atılabilecek tarzda),asıl olarak 12 saat ve üstü pil ömrü (sony 30 saat),kolay kullanım ve az karışık menü,foto kayıt,kaliteli ses ve ses kayıtı vs...)))
BUNLARIN BAŞINDA; ***İPOD 4G (20 gb) - SONY NW-HD3 (20gb)-İ-RİVER H120** GELİYOR AMA ESASTA İPOD GİBİ AMA;
1- İPOD UN SONY GİBİ HDD ÖZELLİĞİ (TAM BİLMİYORUM AMA) HARİCİ FLASH BELLEK OLARAK KULLANIMI VAR MI?
2- ESAS İTİBARİ İLE İPOD UN ÇOK DUYDUĞUM PİL SORUNU böyle birşey VARMI HALA? zira 1,5 sene sonra nanay deniyor yeni alınmalıymış bu sorun devam ediyormu?
3- üsteki konuya bağlı olarak yurt dışından getirtsek bu sorun yaratır mı?
4- ipod un ses kayıt özelliği ne derecede iyi ve oto kaseti ford focus a uyarmı(kapaklı değil kaset girişi standart açık(hani kablo uzantısı için)) ÖZELLİKLE ses kayıt özelliği nasıl kaliteli mi?
5SONY yi bilen var mı çok yeni ama burdan bir bakın ipod kadar var mı sizce?
6- SON OLARAK bu marKALARDAN HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ ÖZELLİKLERİYLE LÜTFEN? (ses kayıt özelliği vs..) ipod unki + alınıyo biliyorum... tşk....
arkadaşım ben okuduğum yabancı kaynaklı testlerde creative rio ve diğer markaların hem ses hemde mp3 uyumu konusunda ipod a rakip olamıyacaklarını gördüm
Yaw su i-pod ' ların tam ozellıklerını bılen varsa yazabılır mı acaba?
ben i-potların çok özelliğin bilmiyorum ama bir arkadaştan 1 günlüğüne kullandım. Yüklediğiniz binlerce MP3 arasında istediğiniz şarkıyı bulana kadar göbeğiniz çatlıyor. iki kişi uğraştık ama arama özelliğini bulamadık. Bence çok büyük bir eksi. 40 Gb lık bir ürüne kaç şarkı yüklersiniz, aradığınızı nasıl bulursunuz düşünün.
Resim fln acabılıyo demıslerdı bana ? Onuda yapıyosa hll
resim açabilen 60Gb lık olandı, bildiğim kadarı ile ama bu gün gördüm fiyatı 650 euro dan fazlaydı.
1) Creative zen microlar su an en yuksek ses kalitesine sahip aletler.
2) Kapaksiz her sete uyar kaset adaptoru... Hos kapakli setlere de uyuyor... Ufak bir modifikasyonla tabi
3) Bende 30Gb zen xtra var. Alete muzik atarken artist isimlerini iyi ayarlarsaniz her sarkiyi elinizi attiginiz gibi bulursunuz. Bende 5500 sarki var alete kayitli. Daha sarki kaybetmedim.
4) Renkli ekranli alet alinacaksa I-River alinmali... Divx de caliyor...
5) Benim siralamam kucuk boyutlu kucuk hddli mp3 playerlarda: 1) Creative Zen micro 2) Ipod mini 3) I-river
Buyuk modellerde renkli ekranlar: 1) I-river 2) Ipod
Buyuk modellerde renksiz ekranlar: 1) Ipod 2) Creative Zen 3) I-river
(Creative zen xtra lar yap-boz gibiler... Bozulsa bile elle tamir edilebilen tek alet heralde bu aletlerin icinde... O yuzden turkiye gibi teknik servisleri kazikci olan bir ulkede onemli birsey...)
ben amerikadan getirtiyorum 208 dolara yaptığım araştırmalarda -kendime göre- ipod mini en hesaplısı cıktı. bu arada resim açabilr 3 generasyon ipod 60 gb sanırım fiyatı 400 dolar civarında yurtdısında
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme