Şimdi Ara

ıpod classic+AUDİO TECHNİCA CKS90 nasıl olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • baslı müzikleri dinlemeyi severim.fakat bunun yanında klasik müzik türkü rock metal pop akustik müzikler (nasıl bi kültür karmaşasıysa ) de dinlerim. mp3 player+kulaklıkta temiz ses. avici tarzı müziklerde bası kuvvetli klasik müziklerde tizi ve midi kuvvetli ses isterim. aslında daha farklı mp3 playerlere bakıyordum fakat classicin kapasite bolluğu ve müzik arşivimi hep yanımda taşıyabilecek olmam büyük bi özgürlük sunuyor bana :D ama tabiiki önceliğin ses kalitesi(kaliteli ses yüksek ses değildir) sizce ıpod classic+cks90 baslı müziklerde hoplatıp klasik müzikte beni kendimden geçirir mi teşekkürler.

w910i+sony mdr ex300 kullanıyordum. telefonun kulaklık girişi bozulunca piranhanın modelini bilmediğim bi mp3 playeri ile dinliyorum kulaklık aynı kaliteli olmasa da yine de hoşuma gidiyor ses. ıpod classic alırsam belirli bir fark oluşur değilmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simien -- 7 Eylül 2013; 17:15:40 >

• Gayet uyarlar birbirine. Daha önce classic ve cks77 kullandığımdan biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5D1EACCB3 -- 17 Eylül 2013; 8:56:12 >
  • cihazı baaska cihazlarla karsılastırma fırsatı buldunuzmu. Düşüncelerinizi yazabilirmisiniz
  • Cihaz derken ipod classic son nesili kastediyorsanız, daha önce başka kulaklıkla da kullandım ama sıcak ses veren iemlerle gidiyor daha çok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani ıpod classic i başka mp3-mp4 playerlerle karşılaştırma fırsatı bulabildinizmi demek istedim
  • Tabi, sony a865 kullandım. Sony daha sıcak, baslı ve frekans ayrımı çok az bir farkla daha iyiyken, classic ise daha açık, dinamik ve daha yakın bir sahne sunuyordu. Ancak bu benim kişisel görüşüm. Cks veya ckm serisi sonyden ziyade ipoda daha uygun...ben herkesin aksine ipodun sesini tercih ettiğimi belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5D1EACCB3 -- 18 Eylül 2013; 0:32:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.