Şimdi Ara

İpod Classic mi İpod Touch mı Sansa mı ( Lütfen Görürseniz Yorumlayın )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet, neredeyse bir aydır mp3 çalar arayışındayım. Aklımda ipod touch, classic ve sansa fuze var. İpod classic daha çok öne çıkıyor ama daha önce 4. nesil touch kullanmış birisi olarak ipod touch da aklımı çeliyor. Aradıklarıma gelirsek;
    Sağlam bir alet olmalı. Şu an üniversite birinci sınıftayım ve alacağım alet beni üniversitenin sonuna kadar götürmeli.
    Kapasitesi yeterli olmalı. Özellikle müzik olayına yoğunlaştım şu günlerde, yeni gruplar, yeni türlere açıldım ve flac olayına bulaştım. Yani en en az 32 gblık bir kapasite olmalı ki o da yetmez biliyorum.
    Ses kalitesi tatminkar olmalı. Ve uygun fiyata olmalı. Ki beşinci nesil ipod touch'ı eleme sebebim budur, çünkü en az 700 lira verdikten sonra ipad alırım zaten.
    Bu arada samsung galaxy w cep telefonum var.
    Neyse fikirleriniz lazım ve artık kesin bir karar vermem lazım. Yorumlarınız önemli, yardım ederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaranlıkLord -- 6 Nisan 2013; 2:49:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KaranlıkLord

Evet, neredeyse bir aydır mp3 çalar arayışındayım. Aklımda ipod touch, classic ve sansa fuze var. İpod classic daha çok öne çıkıyor ama daha önce 4. nesil touch kullanmış birisi olarak ipod touch da aklımı çeliyor. Aradıklarıma gelirsek;
    Sağlam bir alet olmalı. Şu an üniversite birinci sınıftayım ve alacağım alet beni üniversitenin sonuna kadar götürmeli.
    Kapasitesi yeterli olmalı. Özellikle müzik olayına yoğunlaştım şu günlerde, yeni gruplar, yeni türlere açıldım ve flac olayına bulaştım. Yani en en az 32 gblık bir kapasite olmalı ki o da yetmez biliyorum.
    Ses kalitesi tatminkar olmalı. Ve uygun fiyata olmalı. Ki beşinci nesil ipod touch'ı eleme sebebim budur, çünkü en az 700 lira verdikten sonra ipad alırım zaten.
    Bu arada samsung galaxy w cep telefonum var.
    Neyse fikirleriniz lazım ve artık kesin bir karar vermem lazım. Yorumlarınız önemli, yardım ederseniz sevinirim.

Ipod Classic 160 Gb seni anca keser bence hem dayanıklı hem yüksek kapasiteli ses kalitesi de tatmin edici bence.

• Sansa kullanmadım onun hakkında bir şey diyemem ama Ipod alacaksan Classic Al
  • Ben 3 senedir sansa clip ve sansa clip+ modellerini kullanıyorum..
    Bir aydır da ucuza bulduğum için kullandığim ipod touch 4 var
    Rock box yüklenmiş sansa clip`in sesi ipod touch`tan bariz olarak çok daha iyi.. özellikle ses tonlamaları süper.. ipod touc`ta sadece akustik ses modunu beğeniyorum.. sansa clip`e 32 gb micro hafıza karti alın, 36 gb müzik arşivi rahatlıkla yetiyor..
    İpod touch`ı sadece ev de internet ve oyun için kullanıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 2 Mayıs 2013; 23:45:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    Jazz mı Note mu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.