Şimdi Ara

IPOD CLASSIC'Mİ SANDİSK SANSA CLİP PLUS'MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar şu sıralar aklımı kurcuklayan bir sorunum var.

Şuan Sandisk Sansa Clip+(Rockbox yazılımlı) kullanmaktayım çok memnunum açıkcası fakat daha iyi bir kaynak arayışlarındayım.

Aklıma Ipod Classic modelleri takıldı acaba bu fiyatlara bu ürünü almak değer mi Sansa Clip+ nın yerine.

Benim sadece müzik çalacak bir kaliteli kaynağa ihtiyacım var oyun v.s umrumda değil zaten HTC One X cihazım var.

Ipod'a geçince belirgin bir ses iyileşmesi kalite artması olur mu ?

Şimdien teşşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgiv3n -- 4 Aralık 2012; 14:22:40 >

• Diymod haricindekilerle pek bir yükseltme yapmış sayılmazsınız. Sm3 ile uyumlu düzgün bir dap arayın bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Diymod haricindekilerle pek bir yükseltme yapmış sayılmazsınız. Sm3 ile uyumlu düzgün bir dap arayın bence.

Sansa'ya çok uyumluymuş SM3
  • Valla uyumlu olsa bile sonuçta 100 liralık alet. 500 ü bırakın 1000 liranın üzerinde daplar var. Sansa uyumlu bile olsa seviye olarak düşük kaçar diye düşünüyorum.

• quote:

Valla uyumlu olsa bile sonuçta 100 liralık alet. 500 ü bırakın 1000 liranın üzerinde daplar var. Sansa uyumlu bile olsa seviye olarak düşük kaçar diye düşünüyorum.

Vallahi kararsızım bilemiyorum İphone 4S kullandım Sansa'nın kalitesini bulamadım desem yeridir.
  • Apple ürünlerinin sesi ahım şahım değil ki zaten. Bir tek classic 5g nin diymodlanmış halinin ses kalitesi iyi. Stock haliyle bilindik ipod. Ama sm3 ile uyumlu dap tavsiyesini benden beklemeyin eğer bekliyorsanız. Sm3 kullanmadım. Sadece sm3 ün daha iyi bir dap hak ettiğini düşünüyorum. Belki amfi de.

• quote:

Apple ürünlerinin sesi ahım şahım değil ki zaten. Bir tek classic 5g nin diymodlanmış halinin ses kalitesi iyi. Stock haliyle bilindik ipod. Ama sm3 ile uyumlu dap tavsiyesini benden beklemeyin eğer bekliyorsanız. Sm3 kullanmadım. Sadece sm3 ün daha iyi bir dap hak ettiğini düşünüyorum. Belki amfi de.

Ohm bazında amfi kullanmak pek birşey farketmiyor açıkcası hocam bu kulaklık için.

Yani bilmiyorum açıkcası Sansa gerçekten efsane bir DAP sizin her ne kadar hoşunuza gitmese de aldığım adam fuze ile kullanıyormuş bütçesi olmasına rağmen ihtiyaç duymamış.

Techno-fi deki arkadaşların hepsi değiştirme para biriktir kalsın çok daha iyisini alman lazım ki ses kalitesi olarak beklentilerini karşılasın diyor.

300-400 lira bandında DAP aradım fakat Sansaya devam et dediler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sm3 ün beslenme sıkıntısı yok. Ama olmasa bile bunlar katkıdır sese. Sansalar iyinin kötüsü gibi birşey. İdare eder o kulaklığı sağlam bir dap alana kadar. Tabi para biriktirip bir Colorfly c4, ibasso dx100 almak en iyisi olur. Bu arada yavaş yavaş bütün arşivi flac yapmanız lazım :)

• quote:

Sm3 ün beslenme sıkıntısı yok. Ama olmasa bile bunlar katkıdır sese. Sansalar iyinin kötüsü gibi birşey. İdare eder o kulaklığı sağlam bir dap alana kadar. Tabi para biriktirip bir Colorfly c4, ibasso dx100 almak en iyisi olur. Bu arada yavaş yavaş bütün arşivi flac yapmanız lazım :)

Ayıptır söylemesi fakat 30 gb geçkin FLAC arşivim var.

El emeği göz nuru.
  • Galiba tek flac bulamayan benim :S Geçen flac diye biton üzik çektim. Hepsi 320kbps ile aynı performansı verdi. 320 den yüjkseltme diye sildim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

quote:

Sm3 ün beslenme sıkıntısı yok. Ama olmasa bile bunlar katkıdır sese. Sansalar iyinin kötüsü gibi birşey. İdare eder o kulaklığı sağlam bir dap alana kadar. Tabi para biriktirip bir Colorfly c4, ibasso dx100 almak en iyisi olur. Bu arada yavaş yavaş bütün arşivi flac yapmanız lazım :)

El emeği göz nuru.

200 gb flac'lı arşive ne dersin :P Şaka bir yana sizdeki one x player olarak çok iyi olduğunu duydum beats audio farkı ile

• quote:

Orijinalden alıntı: zalman_1

quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

quote:

El emeği göz nuru.

200 gb flac'lı arşive ne dersin :P Şaka bir yana sizdeki one x player olarak çok iyi olduğunu duydum beats audio farkı ile

Paylaşmaya ne dersin.

Güzel fakat bir Sansa değil fakat İphone'lardan iyi olduğunu söyleyebilirim.

• Clip+ ile ipod 5g arasındaki farkı ben de merak ediyorum aslında ve halen daha karar verip de kaynak değişikliği yapamadım... Bu arada bu flac arşivlerini paylaşma fikrini beğendim.
  • clip + nın ses kalitesi ipod touch 5 ten bariz daha iyi .. ipod ta sadece flat olarak ses üstün.. ipod ta eq manuel ayar yapamıyoruz.. samsung p3 te DNSE muhteşem.. bence clip + ya devam..ipod touch ses için değil ios uygulamalar ve ekran kalitesi vede hızı için alınabilir..
  • clip + ve ipod 5.5 g kullanıyorum size şunarı söyleyim;5.5 te sesler naturel çok temiz.Ama clipte tizlerde cinslik var keskinlik 5.5 g kadar yok malesef.
  • clip, fuze ve classic 6g kullandım. classic'de sansa'daki gibi yumuşak, lezzetlises yok. ipod'a katlanmamın tek nedeni 145 gb flac taşımak. sansa'da bunu yapamıyordum. biraz da ayrıntılı müzik dinlememden(flac dosyalarından dolayı).
    bu arada classic'de de rockbox var. aynı ekolayzır ayarları yüklü(ince ayar yaptım).
  • head fi'de bazı kullanıcılar classic'in sesini 5,5'tan daha güzel buluyor, volfson silikon malzeme kullandığından cirrus'a göre daha ucuz bir çipmiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.