Şimdi Ara

Ipod Classic Ses Seviyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konu açtım ama henüz cevap gelmedi buraya da yazma gereği duydum. apple store türkiyeden ipod classic almayı düşünüyorum ipad var iphone 5s'de var o yüzden sadece yüksek sesli müzik amaçlı kullanmayı düşünüyorum.ayrıca arabada da kullanmayı düşünüyorum. eskiden 3.nesil idi sanırım nano almıştım ve ses kısıtlaması vardır. ipod classic 160 gb olanlarda ses seviyesi nasıldır. sizlerden öğrenmek istiyorum.özellikle iphone ve ipod classic kullananlardan

• sanırım yardım alamayacağım
  • Benim de kafamda aynı soru var. Bir kaç yerde Avrupa ülkelerinde ses kısıtlaması var o yüzden ipodun da sesi %80 lere çekilmiştir falan deniyordu ama kesin bir cevap bulamadım. Bilen birilerini bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikiodayediduvar

Benim de kafamda aynı soru var. Bir kaç yerde Avrupa ülkelerinde ses kısıtlaması var o yüzden ipodun da sesi %80 lere çekilmiştir falan deniyordu ama kesin bir cevap bulamadım. Bilen birilerini bekliyoruz.

yaptığım araştırmalara göre bir çözümü yok. Sizin de benim gibi yüksek ses beklentiniz fazla ve tek çözüm ath cks77 gibi bir kulaklık ile dx50 veya fiio X3 kullanmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poten_za

quote:

Benim de kafamda aynı soru var. Bir kaç yerde Avrupa ülkelerinde ses kısıtlaması var o yüzden ipodun da sesi %80 lere çekilmiştir falan deniyordu ama kesin bir cevap bulamadım. Bilen birilerini bekliyoruz.

yaptığım araştırmalara göre bir çözümü yok. Sizin de benim gibi yüksek ses beklentiniz fazla ve tek çözüm ath cks77 gibi bir kulaklık ile dx50 veya fiio X3 kullanmak.

Getirtebilirsem Amerika'dan getirtmeyi düşünüyorum, yoksa dediğiniz gibi diğer ürünlere yöneleceğim cks99 ile birlikte.
  • Amerika'dan dediğiniz hangi ürün için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Getirtebilirsem Amerika'dan getirtmeyi düşünüyorum, yoksa dediğiniz gibi diğer ürünlere yöneleceğim cks99 ile birlikte.

Benim ABD çıkışlı klasiğim var, son nesil, sesi baya yüksek, bir de yanında cks 77x kullanıyorum. Ama yazılım, pil süresi ve kapasiteye önem vermezseniz Fiio X3 daha iyi. iPodun son sesi X3'ün % 70'ine falan tekabül ediyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Italoman

quote:

Benim ABD çıkışlı klasiğim var, son nesil, sesi baya yüksek, bir de yanında cks 77x kullanıyorum. Ama yazılım, pil süresi ve kapasiteye önem vermezseniz Fiio X3 daha iyi. iPodun son sesi X3'ün % 70'ine falan tekabül ediyordu.

güzel bir kıyaslama oldu benim için teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: poten_za

Amerika'dan dediğiniz hangi ürün için

Ipod Classic
  • quote:

Orijinalden alıntı: Italoman

quote:

Classic almak istememin yegane sebebidir kapasite. Siz de classic kullanıyormuşsunuz, ses kalitesi olarak en iyisi değil biliyorum ama Amerika çıkışlısını alsam memnun kalır mıyım diye kafam karışıyor bazen, kullanıcısı olarak ne dersiniz ses kalitesine. Memnun musunuz yoksa bir süre sonra yetersiz geldi mi? Kulaklık olarak Cks99 düşünüyorum.
    Karşılaştırma için ayrıca teşekkürler.

• Benim aldığım ipod classic yurtdışı ama yine o şiddetli ses yok

• ikiodayediduvar kullanıcısına yanıt
    İlk playerim de Classicti. Bozulunca Sony A864'e geçtim. Sesine alışamayınca yine classice döndüm. Türkiye'de satılanlarda ses kısıtlaması var, benimki ABD'den geldi. Aslında X3 veya DX50 düşünüyordum ama kapasite, yazılım, özellikle pil süresi beni yine classice itti.

X3'ün sesi tabi biraz daha kaliteli, cihaz kafaüstü kulaklıkları beslemek için yapılmış.

Cks99, diğer cks serisine göre biraz daha dengeli yapıda. Elektronik dinliyorsanız tercihiniz cks 77X olsun.

• poten_za kullanıcısına yanıt
    AB çıkışlı olabilir mi acaba cihazınız?

• Sanırım Danimarka. Zaten ipod Classic devam etsem bile araca bağladığında kontrol direk araca geçiyor arama falan yaptıramıyorum

• Teşekkür ederim cevabınız için. Dediğiniz gibi yazılım da çok önemli, 160 gb müziği koordine etmek zor iş. Elektronik müzikte çok dinleyen birisiyim ama metal jazz da dinlerim sıkça, bu yüzden kulaklık işi kafamı meşgul ediyor. Anladığım kadarı ile cks77x ten memnunsunuz. Peki cks99 ile kıyaslama şansınız var mı? Cks77x in bassları yapay gelir mi acaba?
  • ikiodayediduvar kullanıcısına yanıt
    Forumda oguzhan nikli arkadaşımız cks99'u incelemişti, bir incelemesine göz atın. cks 77x ise şu ana kadar duyduğum en yoğun, doğal ve güçlü baslara sahip iem. Ama rock veya metal dinliyorsanız pek tavsiye etmem. cks99 daha uygun olabilir. oguzhan'a da danışmakta fayda var.
  • Çok teşekkürler cevaplarınız için, incelemeye bir göz atacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.