Bana sorarsan eğer sen müzik,video seviyorsan classic al derim ama ben müzik de dinlerim internete de girerim vs vs yaparım diyosan touch al
quote:Orjinalden alıntı: daniel_x Bana sorarsan eğer sen müzik,video seviyorsan classic al derim ama ben müzik de dinlerim internete de girerim vs vs yaparım diyosan touch al touch almayı düşündüm ama kayseride kablosuz bağlantı yerleri çok az galiba classic alcam
quote:Orjinalden alıntı: john_locke1907 quote:Orjinalden alıntı: daniel_x Bana sorarsan eğer sen müzik,video seviyorsan classic al derim ama ben müzik de dinlerim internete de girerim vs vs yaparım diyosan touch al touch almayı düşündüm ama kayseride kablosuz bağlantı yerleri çok az galiba classic alcam Alışveriş merkezlerinde vardır.O da yoksa evine birtane wireless modem alırsın.Tabi son karar senin
quote:Orjinalden alıntı: daniel_x quote:Orjinalden alıntı: john_locke1907 quote:Orjinalden alıntı: daniel_x Bana sorarsan eğer sen müzik,video seviyorsan classic al derim ama ben müzik de dinlerim internete de girerim vs vs yaparım diyosan touch al touch almayı düşündüm ama kayseride kablosuz bağlantı yerleri çok az galiba classic alcam Alışveriş merkezlerinde vardır.O da yoksa evine birtane wireless modem alırsın.Tabi son karar senin evet A.Merkezlerinde Çok Güzel Oluyor