Şimdi Ara

ipod classic vs ipod touch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ikisinden birini yurtdışından alacağım yardımlarınızı bekliyorum hangisini alayım

• Bana sorarsan eğer sen müzik,video seviyorsan classic al derim ama ben müzik de dinlerim internete de girerim vs vs yaparım diyosan touch al
  • internete gırceksen touch gırmıcek klasık al
  • quote:

Orjinalden alıntı: daniel_x

Bana sorarsan eğer sen müzik,video seviyorsan classic al derim ama ben müzik de dinlerim internete de girerim vs vs yaparım diyosan touch al

touch almayı düşündüm ama kayseride kablosuz bağlantı yerleri çok az galiba classic alcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: john_locke1907

quote:

Bana sorarsan eğer sen müzik,video seviyorsan classic al derim ama ben müzik de dinlerim internete de girerim vs vs yaparım diyosan touch al

touch almayı düşündüm ama kayseride kablosuz bağlantı yerleri çok az galiba classic alcam

Alışveriş merkezlerinde vardır.O da yoksa evine birtane wireless modem alırsın.Tabi son karar senin
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: john_locke1907

quote:

Alışveriş merkezlerinde vardır.O da yoksa evine birtane wireless modem alırsın.Tabi son karar senin

evet A.Merkezlerinde Çok Güzel Oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.