Şimdi Ara

İphone İle İpod Touch'un farkları Nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben aradaki fark olarak birtek telefon etmek falan olduğunu biliyorum ama başka farkları varmıdır acaba ?

• Benim bildiğim farkları touch da hoparlör,kamera ve telefon özelliği bulunmuyor.
  • kamera zaten istemiyorum nefret ederim kameradan :)
    telefon takoz 1110i işimi görür

kulaklık varken hoparlöre görek yok ta alarm işi nasıl oluyor o zaman ?
  • Kamera önemli değil ama hoparlör önemli bi eksik bence.Alarm yok heralde olsada nasıl çalacakki kulaklığı takıp öyle yatmak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur

Kamera önemli değil ama hoparlör önemli bi eksik bence.Alarm yok heralde olsada nasıl çalacakki kulaklığı takıp öyle yatmak lazım

neyse alarmı takozla da hallederim o sorun değil

iphone bakayım dedim de 1000 YTL den başlıyor ben touchu 460 a buldum çok fark var
  • Az önce gg de adamın biri 16gb touch ı 519ytl ye satıyodu ama belliki sipariş üzerine çalışıyo.Temin edebileceğim kadar sipariş aldım başka vermeyin yazıyodu.
    Senin bulduğun 8gb sa biraz fazla gibi geldi fiyat.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgur

Az önce gg de adamın biri 16gb touch ı 519ytl ye satıyodu ama belliki sipariş üzerine çalışıyo.Temin edebileceğim kadar sipariş aldım başka vermeyin yazıyodu.
    Senin bulduğun 8gb sa biraz fazla gibi geldi fiyat.

onu görmemişim şimdi baktım da sanırım artk siparış almıyor
    benim bulduğum şu anda en ucuz o.. (8 gb ta kolay kolay dolmaz hani )

taksitli almam lazım (malum öğrencilik) bi kredi kartı bulursam almayı planlıyorum (inşallah)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sanırım tocuh ile iphone farklı kulvarda imiş sanırım yanlış konu açtım
  • Biri telefon diğeri multimedia cihazı Ama kamera,hoparlör,telefon özelliği dışında tamamen aynı diyolar.Touch biraz daha inceymiş bu arada
  • touchta 400 mhz iphoneda ise 620 mhz işlemci var zaman ilerleyip yeni programlar çıktıkça ki genellikle iphone için çıkıyor sürekli programlar tocuh bir zaman sonra bazı programları hızlı bir şekilde çalıştırmayabilir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.