1- hafıza kartı takılamıyor. 2- ipod touch 5g'nin iphone 4s'ten farkı telefon özelliğinin olmaması. iphone 4s'e göre artısı ekranının büyük olması. yalnız iphone 5 ile yarışamaz. 3- wifi ile veya hotspot özelliği olan bir android telefonunuz varsa ondaki interneti paylaştırarak ipod ile internete girebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: mesona
1- hafıza kartı takılamıyor. 2- ipod touch 5g'nin iphone 4s'ten farkı telefon özelliğinin olmaması. iphone 4s'e göre artısı ekranının büyük olması. yalnız iphone 5 ile yarışamaz. 3- wifi ile veya hotspot özelliği olan bir android telefonunuz varsa ondaki interneti paylaştırarak ipod ile internete girebilirsiniz.
Teşekkürler. Aslında telefon almayı düşünüyordum en büyük önceliğim oyun - uygulama gibiydi . iphone almak istemiyordum ekrandan dolayı androide yöneldim ios çok stabil oyunda tartışılmaz. baya idare edebilecek bir telefon bakıyordum s3 görünüyordu en büyük alternatif, fakat o kadar parayı oyun fantezim için vermek istemiyordum :D ipod a yöneldim . bilgiler için teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: mesona
Ha birde türkçe dil desteği var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: pulucu
Ha birde türkçe dil desteği var mı?
tabi ki hocam Türkçe dil desteği var. 4 inch ekran sizin için yeterliyse güzel tercih olacaktır ipod touch 5