Şimdi Ara

ipod=iphone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben iphone'a almak istiyorum(uygulamalar vs) ama fiyatları yüksek. İphone 3g3gs yerine ipod touch 3.nesil alsam aynı işlevi görür mü? daha dogrusu ipod touchlar iphonela aynı özelliklere mi sahipler.şimdiden sağol cevap için =)

• Anasayfadaki ipod touch 4.nesil incelemesini izle biraz da forumda takıl aradaki tek farkın aslında mesaj atıp alo diyecek özelliklerinin olmadığını görürsün. O ihtiyacın için de 100 liraya kıyak bir telefon alabilirsin
  • androidli telefonlara bakıyorum ama ipod touch cok gelişmiş bir cihaz. Android suan uygulama açısından bu kadar zengin değil
  • iphone nun ekranı biraz daha iyidir ipoda göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lknrm627

iphone nun ekranı biraz daha iyidir ipoda göre.

aynı değil mi çözünürlüğü falan ikisi de retina ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascal üçgeni

quote:

ip4 de ips ekran var, her ikisi de retina ama gunesli havalarda ekranin parlamamasi icin ips kullaniliyo sanirim..ayrica ipod da dahili gps yok, ram ip4 deki gibi 512 degil 256 mb..ben herseye ragmen almani oneririm, muthis bir isletim sistemi var ve bunun yanina android sistemine sahip bir telefon hos olur bence..
  • quote:

quote:

İpod'un ekranına farklı açılardan baktığınızda iphone ile arasındaki fark görülür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    İphone 5S 16GB
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@rvelous

quote:

quote:

ip4 de ips ekran var, her ikisi de retina ama gunesli havalarda ekranin parlamamasi icin ips kullaniliyo sanirim..ayrica ipod da dahili gps yok, ram ip4 deki gibi 512 degil 256 mb..ben herseye ragmen almani oneririm, muthis bir isletim sistemi var ve bunun yanina android sistemine sahip bir telefon hos olur bence..

bu 256 mb ram demişsiniz peki oyun oynarken sıkıntı yaratırmı ? ben samsung wave kullanıyorum şu an ve oyun uygulama bolluğundan dolayı bir de ipod almayı düşünüyorum o yüzden sizce almalı mıyım yoksa oyunlarda kasma falan olur mu

• şu ana kadar çıkmış hiçbir uygulama veya oyunda ipod um zorlanmadı. belki ilerde çıkacak oyunlarda zorlanır ama ben bu ipod un 2 sene boyunca çıkacak bütün uygulamaları rahatça çalıştırabileceğini düşünüyorum. bence almalısın
  • Oyunlarda kasma olması çok saçma olurdu.
    Zaten uygulamalar ona göre uyumlu yapılıyor.
    Önceki nesillerde kasma olabilir.
  • dostum touch+telefon al hem fiyat olarakta kar edersin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M@rvelous

quote:

quote:

bu 256 mb ram demişsiniz peki oyun oynarken sıkıntı yaratırmı ? ben samsung wave kullanıyorum şu an ve oyun uygulama bolluğundan dolayı bir de ipod almayı düşünüyorum o yüzden sizce almalı mıyım yoksa oyunlarda kasma falan olur mu

O konuda sıkıntı olmaz.Şu ana kadar hiçbir uygulamada kasma olmadı..

• Giriş Seviyesi Android + iPod Touch bence en akıllı seçim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.