Şimdi Ara

ipod kulaklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bana ipod kulaklığı 1.el olmak zorunda verebilecek/satabilecek varmı varsa lütfen pm ile ulaşsın

• quote:

Orijinalden alıntı: DjSemiH1

merhaba arkadaşlar bana ipod kulaklığı 1.el olmak zorunda verebilecek/satabilecek varmı varsa lütfen pm ile ulaşsın

eBay den birebir çakmasını çok uygun fiyatlara alabilirsin. Ben aldım gelince ses kalitesini karşılaştırırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Relapse_

quote:

Orijinalden alıntı: DjSemiH1

merhaba arkadaşlar bana ipod kulaklığı 1.el olmak zorunda verebilecek/satabilecek varmı varsa lütfen pm ile ulaşsın

eBay den birebir çakmasını çok uygun fiyatlara alabilirsin. Ben aldım gelince ses kalitesini karşılaştırırım.

ben çakmasını istemiyrum orjinal olacak ama yorumunuz için teşekkürler gelince incelemesini yaparsanız link isteriz birde kargo süresini ve fiyatını yazarsanız iyi olur
  • burdaki satıcıdan aldım güvenli gözüküyor top-rated seller. Mail geldi 9unda kargoya verilmiş 2 dolar da kargo parası vardı.yakın zamanda gelmesini beklemiyorum gelince daha detaylı inceleme yaparım hocam.
  • dükkanımda birebir replika kulaklık var, isterseniz göz atın imzamdan

edit: orijinal olan bugün satıldı, replika olan satılık. orjinalinden zor ayırt edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi what_tha -- 11 Ağustos 2012; 15:54:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

dükkanımda birebir replika kulaklık var, isterseniz göz atın imzamdan

edit: orijinal olan bugün satıldı, replika olan satılık. orjinalinden zor ayırt edersiniz.

hocam replika ürünlerle ilgilenmiyorum yinede teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bluetooth kulaklık
    5 ay önce açıldı
    Bluetooth Kulaklık
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.