Şimdi Ara

iPod Kullaklik Onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba benim ipod touch im var fakat kulaklik bana dayanamadi koptu ve simdi yeni kulaklik almam gerekiyo iyi bir muzik dinleyicisiyim Akg yi onerdiler ama bende kulak ici takamiyorum bir kullaklik onerebilirseniz sevinecegim

tesekkurler

• bütçe ve dinlediğiniz türleri belirtirseniz daha isabetli tavsiyeler alabilirsiniz.
  • The Beatles cogunlukla pink floyd , nick drake maximum 70 - 100 gibi dusuk olursa daha iyi ama kaliteli olmasida onemli
  • http://www.head-direct.com/products.php?k=yuin

Hemen şuradan bir şey beğen kendine Çünkü bu fiyata daha iyisini bulman mümkün değil. Yani iPod'un orijinal kulaklığı tarzında bir kulaklık bulamazsın (earbud diye tabi edilen cinsten).

Özellikle Yuin Ok3'e bakmanı tavsiye ederim. F/P açısından süper bir ürün. Pk serisi bir önceki seri. Eğer bir miktar daha uygun olsun dersen Pk3'e de bakabilirsin.

• Ben PK serisini daha iyi buluyorum. OK serisi biraz daha parlak oluyor. Bu arada bir düzeltme de yapayım PK serisi OKdan önce değil. İki seri de ayrı ve aynı anda üretiliyorlar.

Kulaküstü kullanabilecek olursanız Yuin G2 ve Koss KSC75e de bakmayı unutmayın...
  • Kısa da olsa Pk ve Ok serileri arasında üretim zamanı/piyasaya çıkış farkı var diye biliyorum. İçlerinde de Pk'nın birazcık daha fazla bas vurgusuna sahip olduğunu biliyorum, ama Ok'nın da sanki biraz daha fazla netliğe...
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom36

Kısa da olsa Pk ve Ok serileri arasında üretim zamanı/piyasaya çıkış farkı var diye biliyorum. İçlerinde de Pk'nın birazcık daha fazla bas vurgusuna sahip olduğunu biliyorum, ama Ok'nın da sanki biraz daha fazla netliğe...

her ikiside şu an üretimde.ok serisi biraz daha profesyonel-pk seriside son kullanıcıya üretilmiş sanki.ok3 ü bende sevmiştim.ama fit sorunu yaşadım maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop onerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İkisi farklı seriler. Dediğiniz gibi PK biraz daha baslı çünkü kulağa bakan tarafı kapalı iken OK serisinde orada tel var. OKnın daha ayrıntılı hissettirmesinin sebebi bu. Ama OK da gereğinden fazla canlı bana göre.

İkisi aynı seviye. OK kulakiçi olabiliyor...

Ayrıca PK1 dinleme şansınız olsaydı, PK1e kesinlikle ayrıntısız vs. diyemezdiniz. Benim kesinlikle bir gün bidaha alacağım bir kulaklık PK1..
  • Ok serisi hangi markanin akg yi tavsiye etmezmisiniz? bu K309 modeli neden bu kadar ucuz ? acaba ipodun kulakligi ile kiyas yaparsak hangisi guzel ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beared -- 6 Eylül 2010; 18:02:37 >
  • ok da pk da YUİN marka.
  • yurtdisindan alamiyacagim yuin markada yurtdisinda pink floyd dinlerim hip hop hic dinlemem yani soyle kabaca dusunursek sennheiser mi akg mi

cok tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beared -- 8 Eylül 2010; 5:15:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.