ipodu aldım arkadaşlar. şimdi itunese bağlanacağım sonra mesela dosyamdaki bir resim, videoyu nasıl atacağım ipod'a?
quote:
Orijinalden alıntı: zonkerDonanım ipodu aldım arkadaşlar. şimdi itunese bağlanacağım sonra mesela dosyamdaki bir resim, videoyu nasıl atacağım ipod'a?
iTunes üzerinden dosyaların bulunduğu klasörü seçerek.
bidakka yaa... daha önemli bi sorunum var! yeni sürü yükle ipoduna, diyordu, ben de yükledim. sonra yüklenemedi dedi, ardından da telefon ilk aldığım gibi oldu. bi itunes logosu geldi, altına da usb kablosu... ne yapacağım?
quote:
Orijinalden alıntı: zonkerDonanım bidakka yaa... daha önemli bi sorunum var! yeni sürü yükle ipoduna, diyordu, ben de yükledim. sonra yüklenemedi dedi, ardından da telefon ilk aldığım gibi oldu. bi itunes logosu geldi, altına da usb kablosu... ne yapacağım?
Yüklemeden önce yedek aldıysa o yedekten yükleyin eğer yoksa yapabileceğimiz birşey yok.
nasıl yani yapabileceğimiz bir şey yok?
quote:
Orijinalden alıntı: Eli Wallach
quote:
Orijinalden alıntı: ekoman245
Her zaman dediğim gibi jailbreaksiz iPhone dumensiz bir gemiye benzer. Gidersin ama kedi rotanı çizemezsin :)
Hocam her yere yazma sunu, dikkatim dagılıyor.
iPod derim. WiFi olmayan yerlerde iBluever kullanırsın. Flash videoları Skyfire internet tarayıcısıyla sorunsuz acarsın. Appstore'a girmiyorum bile.
Ne manada yazdım ben de bilmiyorum, ama kotu manada degil, oylesine iste. O kadar yardımlarından sonra yazar mıyım oyle kotu seyler Tekrar tekrar tesekkurler
biri nasıl restore yapacağımı anlatabilir mi lüüüütttffeeennn....
quote:
Orijinalden alıntı: zonkerDonanım
biri nasıl restore yapacağımı anlatabilir mi lüüüütttffeeennn....
ipodu pc ye usb ile bağla soldan ipod resmine tıkla ORADA KOCAMAN RESTORE yazıyo, Tıklayamazsan senin yerine ben tıklarım Sen önce dediğim yere ulaş
quote:
quote:
quote:
Her zaman dediğim gibi jailbreaksiz iPhone dumensiz bir gemiye benzer. Gidersin ama kedi rotanı çizemezsin :)
Hocam her yere yazma sunu, dikkatim dagılıyor.
iPod derim. WiFi olmayan yerlerde iBluever kullanırsın. Flash videoları Skyfire internet tarayıcısıyla sorunsuz acarsın. Appstore'a girmiyorum bile.
Ne manada yazdım ben de bilmiyorum, ama kotu manada degil, oylesine iste. O kadar yardımlarından sonra yazar mıyım oyle kotu seyler Tekrar tekrar tesekkurler
kaç gündür bu cevabı bekliyordum :D ne demek her şey halkımız için .p
@zonkerDonanım restore etmeyi başarabildiğiniz mi kaç gündür uğraşıyorsunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: onetoy
quote:
Orijinalden alıntı: zonkerDonanım Evet arkadaşlar durum bu... Ama benim aklımı kurcalayan tek ve tek mesela kameradır ekrandır şudur budur değil sadece İNTERNET. Wave 2'de internet için wifi'ye gerek yok,, vodafone'lu olarak aylık alacağım bir internet paketi çok işimi görür. İpodda ise wifi var, iyi, güzel ama her yerde nasıl bulacağız wifi'yi? Ayrıca ipodun tarayıcısında flash player yok, oysa wave 2de, ekimde gelecek yeni sürüm ile flash player olacak... Ne olur yardım Edin!!!
wave 2 de bado var bildiğim kadarıyla ama ne işe yarar bilmem . Daha önce samsung kullanmıştım flash player ileriki sürümde gelecek demişsin ,yani şuan ki wawe2 lerde nette rahatça video izleyemeyeceksin.Bence ekimden sonrada izleyemezsin
internetide kafana takma 3600 slide bir net paketi al ipoda ibulver adlı programı yükle istediğin yerden wifi ye gerek duymadan ipod ile nette dolaş.
Kamera konusunda samsung daha iyidir ama itouch 4g 720p HD video çekimi yapabiliyor.Ayrıca ipod ile net keyfi , aynı evinde uzanmışsın da laptobunla nette dolaşıyomuşsun gibi birşey
Dokunmatiğin hassasiyetinden zaten bahsetmeme gerek yok
bado ne reyis bada olmasın o.daha diğer aletin ne olduğunu bilmeden karşılaştırma yapmışsın.daha önceki samsung larda olmayan bir işletim sistemi bada.ilk wave'lerde kullanıldı.alacak arkadaşta yanlış biliyor flash player şu an da var zaten ama 9.1 versiyonu.güncellemeyle gelecek olan 10.1 versiyonu.o da şu an sadece android kullanan modellerin bazılarında var zaten.ama wave 2 ile youtube ya da dailymotion ya da facebook'tan çok rahat video izleyebilir.kamera konusunda samsung kesinlikle iyi zaten wave 2 720P 30 FPS HD çekiyor.iPod Touch 4 ün fps sayısı kaç bilmiyorum ama 30dan fazla olmadığına eminim.wave de samsung apps var uygulama dükkanı olarak ama şuan app store'un 10da 1i kadar.uygulama olarak ipod çok önde yani.
iPod alarak akıllılık yapmışsın arkadaşım güle güle kullan.
ilk 4-5 satırı okuyunca kesin wavei önerdi diye düşündüm sonrasını okuyunca rahatladım :D
quote:
ilk 4-5 satırı okuyunca kesin wavei önerdi diye düşündüm sonrasını okuyunca rahatladım :D
bende wave'de var yanına ipod touch alıyorum bu hafta arkadaşın iki isteğini gerçekleştiriyorum.wave'de zaten doanımsal olarak iPhone 4'ten aşağıda değil tek sorunu ios gibi bir işletim sistemi, uygulamaları olmaması.arkadaşın telefonu idare eder zaten o yüzden ipod önerdim.
ipod demek zaten müzik ve uygulama demek bu yüzden ios hep önde gidiyor badadan
bada haziran 2010'dan beri telefonda kullanılan bir sistem zaten bu kadar kısa sürede yakalaması imkansız.ama fruit ninja, gt racing, real racing, hawk, bonecrucher soccer, pes 2011 gibi oyunlar falan var.
biliyorum bi kaç gün kulladım wave. beğenmiştim o zamanlar ipodum yoktu asphalt 5 oynamıştım çok iyi grafiklerdi.
PEki arkadaşlar, şu jailbreak konusunda bir şeyler bilen var mı? Ya tamam, forumlarda şurada burada yazıyor bir sürü şeyleri ama hiçbir şey anlamıyorum onlardan... biri kısaca anlattabilir mi lütfen... Bir de yaparsam cihazın bozulma riski var mıdır?
risk herşeyde var ama bişey olmaz heralde.bende daha önce hiç apple kullanmadığım halde dün çok rahat jailbreak yaptım.elmacılar.com diye bir site var oradan bakabilirizsiniz.