Şimdi Ara

iPod mu, Samsung wave 2 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok kötü durumdayım, hangisini alsam diye...
    size durumu şöyle açıklayayım:
    Benim telefonum var, noia 3600 slide. dokunmatik filan değil tuşlu kaydırma kapaklı hoş bir telefon.
    Yani aslında telefona ihtiyacım yok, ama benim için önemli olan 3 şey var:
    +Fotoğraf ve video çekimi,
    +Müzik dinleme, video izleme vs (videoların net olmasını istiyorum ama
    +Vee, en önemlisiiiiii internet.

Evet, şimdi farklara gelelim:
    ipodda sadece wifi ile internete bağlanabilirim. her yerde wifi bulmak zor işte...
    samsung wave nin kamerası şüphesiz daha iyi ama.
    ipod un koskoca appstore'si var.
    İpod da sonuçta apple. öbürü ise samsung...
    ipod'un grafikleri, daha iyi. Müzikçalar, anamenü vs...
    Samsung wave'nin ekranı daha büyük ve net...

Evet arkadaşlar durum bu... Ama benim aklımı kurcalayan tek ve tek mesela kameradır ekrandır şudur budur değil sadece İNTERNET.
    Wave 2'de internet için wifi'ye gerek yok,, vodafone'lu olarak aylık alacağım bir internet paketi çok işimi görür. İpodda ise wifi var, iyi, güzel ama her yerde nasıl bulacağız wifi'yi?
    Ayrıca ipodun tarayıcısında flash player yok, oysa wave 2de, ekimde gelecek yeni sürüm ile flash player olacak...
    Ne olur yardım Edin!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: zonkerDonanım

Arkadaşlar çok kötü durumdayım, hangisini alsam diye...
    size durumu şöyle açıklayayım:
    Benim telefonum var, noia 3600 slide. dokunmatik filan değil tuşlu kaydırma kapaklı hoş bir telefon.
    Yani aslında telefona ihtiyacım yok, ama benim için önemli olan 3 şey var:
    +Fotoğraf ve video çekimi,
    +Müzik dinleme, video izleme vs (videoların net olmasını istiyorum ama
    +Vee, en önemlisiiiiii internet.

Evet, şimdi farklara gelelim:
    ipodda sadece wifi ile internete bağlanabilirim. her yerde wifi bulmak zor işte...
    samsung wave nin kamerası şüphesiz daha iyi ama.
    ipod un koskoca appstore'si var.
    İpod da sonuçta apple. öbürü ise samsung...
    ipod'un grafikleri, daha iyi. Müzikçalar, anamenü vs...
    Samsung wave'nin ekranı daha büyük ve net...

Evet arkadaşlar durum bu... Ama benim aklımı kurcalayan tek ve tek mesela kameradır ekrandır şudur budur değil sadece İNTERNET.
    Wave 2'de internet için wifi'ye gerek yok,, vodafone'lu olarak aylık alacağım bir internet paketi çok işimi görür. İpodda ise wifi var, iyi, güzel ama her yerde nasıl bulacağız wifi'yi?
    Ayrıca ipodun tarayıcısında flash player yok, oysa wave 2de, ekimde gelecek yeni sürüm ile flash player olacak...
    Ne olur yardım Edin!!!

ipod touch da flash player yok demişsin sanırım internet üzerinden video izlemek için belirttin ben gayet güzel şekilde internet üzerinden video izliyebiliyorum (her siteden) internet olayına gelicek olursak ibluever isimli bi programımız var bu programı ipoduna yüklüyosun bluetoth üzerinden telefonundaki internet ipoda geçiyo ve ipoddan istediğin yerde internete girebiliyosun oyunlar , programlar ,hd video çekimi daha bi sürü özellikde cabası tabiki.

• quote:

Ne olur yardım Edin!!!

wave 2 de bado var bildiğim kadarıyla ama ne işe yarar bilmem . Daha önce samsung kullanmıştım flash player ileriki sürümde gelecek demişsin ,yani şuan ki wawe2 lerde nette rahatça video izleyemeyeceksin.Bence ekimden sonrada izleyemezsin

internetide kafana takma 3600 slide bir net paketi al ipoda ibulver adlı programı yükle istediğin yerden wifi ye gerek duymadan ipod ile nette dolaş.

Kamera konusunda samsung daha iyidir ama itouch 4g 720p HD video çekimi yapabiliyor.Ayrıca ipod ile net keyfi , aynı evinde uzanmışsın da laptobunla nette dolaşıyomuşsun gibi birşey

Dokunmatiğin hassasiyetinden zaten bahsetmeme gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: onetoy

quote:

Ne olur yardım Edin!!!

wave 2 de bado var bildiğim kadarıyla ama ne işe yarar bilmem . Daha önce samsung kullanmıştım flash player ileriki sürümde gelecek demişsin ,yani şuan ki wawe2 lerde nette rahatça video izleyemeyeceksin.Bence ekimden sonrada izleyemezsin

internetide kafana takma 3600 slide bir net paketi al ipoda ibulver adlı programı yükle istediğin yerden wifi ye gerek duymadan ipod ile nette dolaş.

Kamera konusunda samsung daha iyidir ama itouch 4g 720p HD video çekimi yapabiliyor.Ayrıca ipod ile net keyfi , aynı evinde uzanmışsın da laptobunla nette dolaşıyomuşsun gibi birşey

Dokunmatiğin hassasiyetinden zaten bahsetmeme gerek yok
    video çekim istersen zaten aynı. fotoğraf tek sıkıntı. wave de nasıl giriceksin internete? 3g ile mi. o zaman şuanki telefonuna al internet paketini bluetooth ile bağlan ipoddan çok basit. video kalitesi şuanda en iyisi zaten. 960x640 pixel 3.5''. o ise 800x480 3.7'' boyut olarak fark yok ama pixeller iki katı.
    interneti waveninkinden daha hızlı ve browser daha iyi. appstore basar. + jailbreak ile birçok yardımcı program + bedava appstore programları + temalar var. dokunmatik 5li. wavede ise 2 li. bazen 3lü kullanman gerekebilir.
    kısacası ipod tabiki hiç sorma

• Bence apple ile samsungu karsilastirman bile hata. İpodda wifi olmadan da nete girebilrsin ustte solemisler zaten ibluever programi var diye . Ayrica hafiza yonunden de ipod alinir bazilari telefonda da 32gb veya 16gb hafiza karti takarsin ayni sey diyolar ama bence ayni sey degil hafiza karti doldukca kasmaya basliyor ve hafiza kartinin cizilme bozulma riski var. Kisaca ipod touch bence hatta alabiliyosan 32gb al hafiza sikintin olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMW E46

Bence apple ile samsungu karsilastirman bile hata. İpodda wifi olmadan da nete girebilrsin ustte solemisler zaten ibluever programi var diye . Ayrica hafiza yonunden de ipod alinir bazilari telefonda da 32gb veya 16gb hafiza karti takarsin ayni sey diyolar ama bence ayni sey degil hafiza karti doldukca kasmaya basliyor ve hafiza kartinin cizilme bozulma riski var. Kisaca ipod touch bence hatta alabiliyosan 32gb al hafiza sikintin olmaz
    çizilme bozulma ile kalsa .. ben pc den ipoda 25mb/sn de dosya atıyorum. 32gb hafıza kartında bile en fazla 5-6mb/sn dir hız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoman245

çizilme bozulma ile kalsa .. ben pc den ipoda 25mb/sn de dosya atıyorum. 32gb hafıza kartında bile en fazla 5-6mb/sn dir hız.

Alıntıları Göster
    mesela 720 pixel hd video oynatır mı?
    Bir de ekran dokunmatiği ve ekran netliği iphone 4 ile aynı mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 3GS mi yoksa Iphone 4 mü ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

mesela 720 pixel hd video oynatır mı?
    Bir de ekran dokunmatiği ve ekran netliği iphone 4 ile aynı mı?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu ibluever programını biraz araştırdım. sanırım ücreti 5 dolar filan. Eğer güvnilir bir şekilde alabileceğim bir yer varsa, söyleyin lütfen, bulamadım.
  • quote:

arkadaşlar bu ibluever programını biraz araştırdım. sanırım ücreti 5 dolar filan. Eğer güvnilir bir şekilde alabileceğim bir yer varsa, söyleyin lütfen, bulamadım.

İbluever kullanmak icin 5dolar vericeksin ayrica o programi kullanmak icin cihazin jbli olmasi lazin ve ibluever satin almak icin paypal uyeligi gerekiyormus. Evet ekram dokunmatigi ve ekran kalitesi iphone 4 ile ayni ikiside retina ekran
  • Arkadaslar biraz araştırsak ... İbluever demo surum var bedava. Tek farkı her girişinde 4 haneli bir kod girmen o kadar. Yani normal sürümde hafızaya alınıyor demoda yok. Tüm fark bu. Ekran kalitesi aynı değil tam olarak. iPhone 4 LCD ekran kullanırken iPod Touch TFT ekran kullanıyor. Çözünürlük aynı dokunmatik özellikleri aynı fakat iPodun ekranına sert bastirirsaniz çok az esneme yapar. İPhone yapmaz. Ayrıca iPhonea istediğiniz acıdan bakın ekran aynıdır. iPod da ekrana 45 derece yandan bakarsanız mavilestigini göreceksiniz. Fakat bunlar iPodun kötü olduğu anlamına gelmez.
  • quote:

Arkadaslar biraz araştırsak ... İbluever demo surum var bedava. Tek farkı her girişinde 4 haneli bir kod girmen o kadar. Yani normal sürümde hafızaya alınıyor demoda yok. Tüm fark bu. Ekran kalitesi aynı değil tam olarak. iPhone 4 LCD ekran kullanırken iPod Touch TFT ekran kullanıyor. Çözünürlük aynı dokunmatik özellikleri aynı fakat iPodun ekranına sert bastirirsaniz çok az esneme yapar. İPhone yapmaz. Ayrıca iPhonea istediğiniz acıdan bakın ekran aynıdır. iPod da ekrana 45 derece yandan bakarsanız mavilestigini göreceksiniz. Fakat bunlar iPodun kötü olduğu anlamına gelmez.
    ya benim anlamadığım, bu ibluevel i nereden alacağım? ipod'dan bir yere mi girmem gerek? yoksa bilgisayarımdan inndirebilir miyim? ayrıca şunu söyleyeyim ben bu konuları pek bilmiyorum biraz basitleştirerek biri anlatsa?

• quote:

ya benim anlamadığım, bu ibluevel i nereden alacağım? ipod'dan bir yere mi girmem gerek? yoksa bilgisayarımdan inndirebilir miyim? ayrıca şunu söyleyeyim ben bu konuları pek bilmiyorum biraz basitleştirerek biri anlatsa?

Alıntıları Göster
    ya biri video kalitesi hakkında da bilgi verebilr mi?
    720 pixel hd video oynatabilir mi mesela?
    bir de appstore'dan ücretli uygulama alırken? yani kredi kartı felan lazım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zonkerDonanım -- 4 Haziran 2011; 18:02:05 >

• Jailbreak yapacaksınız. 3dk lik bir işlemdir. Onu yapınca AppStore uygulamaları tamamen bedava olacak. Bir program yüklenecek jailbreak ile bir program yüklenecek oradan indireceksiniz internette felan yok. 720p değil 1080p bile oynatır. DVD atın avı mp4 mkv hepsini acar. Ayrıca kalite ne demek? 960x640 pixel var. En kaliteli telefon ekranı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekoman245 -- 4 Haziran 2011; 18:13:12 >
  • quote:

Jailbreak yapacaksınız. 3dk lik bir işlemdir. Onu yapınca AppStore uygulamaları tamamen bedava olacak. Bir program yüklenecek jailbreak ile bir program yüklenecek oradan indireceksiniz internette felan yok. 720p değil 1080p bile oynatır. DVD atın avı mp4 mkv hepsini acar. Ayrıca kalite ne demek? 960x640 pixel var. En kaliteli telefon ekranı

İpod avi aciyor muydu yav?
  • Av player
  • App store a baktim $3 kahretsin ya cihaz jb siz olunca. Su onumuzdeki sinavi atlattiktan sonra jb yapmak lazim
  • Her zaman dediğim gibi jailbreaksiz iPhone dumensiz bir gemiye benzer. Gidersin ama kedi rotanı çizemezsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Süper Poze
    Bence apple ile samsungu karsilastirman bile hata. İpodda wifi olmadan da nete girebilrsin ustte solemisler zaten ibluever programi var diye . Ayrica hafiza yonunden de ipod alinir bazilari telefonda da 32gb veya 16gb hafiza karti takarsin ayni sey diyolar ama bence ayni sey degil hafiza karti doldukca kasmaya basliyor ve hafiza kartinin cizilme bozulma riski var. Kisaca ipod touch bence hatta alabiliyosan 32gb al hafiza sikintin olmaz

Budur
  • quote:

Her zaman dediğim gibi jailbreaksiz iPhone dumensiz bir gemiye benzer. Gidersin ama kedi rotanı çizemezsin :)

Hocam her yere yazma sunu, dikkatim dagılıyor.

iPod derim. WiFi olmayan yerlerde iBluever kullanırsın. Flash videoları Skyfire internet tarayıcısıyla sorunsuz acarsın. Appstore'a girmiyorum bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

quote:

Her zaman dediğim gibi jailbreaksiz iPhone dumensiz bir gemiye benzer. Gidersin ama kedi rotanı çizemezsin :)

Hocam her yere yazma sunu, dikkatim dagılıyor.

iPod derim. WiFi olmayan yerlerde iBluever kullanırsın. Flash videoları Skyfire internet tarayıcısıyla sorunsuz acarsın. Appstore'a girmiyorum bile.

iyi mi kötü mü söylediniz bilemem ama cuk oturuyor :) aynen öyle. appstoreu bazen mecbur kullanıyorum çünkü installousta popülerliğe göre sıralama yok. ve games a girdiğinde tekrar kategori açılmıyor tüm oyunlar çıkıyor. appstore bu konuda iyi. ve installousun arama motoru berbat. mesela real racing indiricm real racin yazıyorum sonuç yok çıkıyor appstore ise rea yazdığım zaman direk buluyor

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.