Şimdi Ara

iPod mu, Samsung wave 2 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zonkerDonanım

ya biri video kalitesi hakkında da bilgi verebilr mi?
    720 pixel hd video oynatabilir mi mesela?
    bir de appstore'dan ücretli uygulama alırken? yani kredi kartı felan lazım mı?

720 p hd video çekebildiğine göre oynatadabiliyor gereksiz bir soru.
    appstore'ye paranı kaptırma jb yap.Ben ilk denememde sorunsuz bi şekilde yaptım çok basit bir işlem Gözün korkmasın.
    ibluiver programınıda jb yapınca cydia adındaki uygulama geliyor, o uygulamanın üzerinden paypall ile alıyosun
    Biraz youtube'dan itouch videolarını applicationlarını ve oyunlarını izlemeni tavsiye ederim, wave 2 yanında ezilir

• ibluever demo sürümünü direk indirebilir gerek yok bence pro sürümüne pek bir şey değişmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Süper Poze

quote:

Orijinalden alıntı: ekoman245
    Jailbreak yapacaksınız. 3dk lik bir işlemdir. Onu yapınca AppStore uygulamaları tamamen bedava olacak. Bir program yüklenecek jailbreak ile bir program yüklenecek oradan indireceksiniz internette felan yok. 720p değil 1080p bile oynatır. DVD atın avı mp4 mkv hepsini acar. Ayrıca kalite ne demek? 960x640 pixel var. En kaliteli telefon ekranı

İpod avi aciyor muydu yav?

Oplayer Lite ile 1 aydır AVI film izliyorum , öneririm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoman245
    ibluever demo sürümünü direk indirebilir gerek yok bence pro sürümüne pek bir şey değişmiyor.

Demo surumde sik sik baglanti kopuyormus forumda bazi kisiler bu olaydan dolayi para verip tam surum almislar. Ben daha dememedim bunuda belirteyim:)
  • şimdi diyelim aldım ipod'u, wifi olan bir yer bulup, ona jailberk yükleyeceğim, doğru muyum?
    sonra orada cyl bilmne işte onu indireceğim, oradan da ibluever'i?
    Tamam da benim anlamadığım hani appstore 1 numaraydı... hani en kaliteli marketti... o zaman niye herks jailberk diyor ?
  • anlamadınız galiba. jailbreak hapisten kaçıs anlamına gelir. jailbreak yaptıgınızda appstore uygulamalarının AYNILARINI bedavaya indirmiş olursunuz + cydia isimli uygulamadan sadece jailbreaka özel ipodu daha fazla özelliklikle kullanmaya yarayan programlar edinirsiniz.
  • quote:

şimdi diyelim aldım ipod'u, wifi olan bir yer bulup, ona jailberk yükleyeceğim, doğru muyum?
    sonra orada cyl bilmne işte onu indireceğim, oradan da ibluever'i?
    Tamam da benim anlamadığım hani appstore 1 numaraydı... hani en kaliteli marketti... o zaman niye herks jailberk diyor ?

berk kim lan
    off az araştır formda gez
    jb yapıp 100$ lık bir uygulamayı beleşe indirip kullanmak istemezmisin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onetoy -- 5 Haziran 2011; 13:54:52 >

• onetoy arkadaşımızın dediği gibi şuan için sadece bedava uygulama olayını kafanızda tutun yeter. jailbreak yapınca gerisini siz çözeceksiniz zaten
  • ben de ikisi de var ipod çakar geçer derim
  • symbian işletim sistemlerinden çalışan JoikuSpot isimli bi uygulamayla telefonunun 3g netini wifi ile ipoda verebilirsin
    program telefonu bir nevi kablosuz modeme dönüştürüyor. 3, 5 cihaz modem gibi kullanabiliyo :) ben uzun süredir ücretsiz kullanıyorum tavsiye ederim. yalnız bluetooh'a göre şarj tüketimi ne olur bilemicem.

Edit: telefonda wifi gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isok -- 5 Haziran 2011; 16:28:59 >
  • peki bu jailbreak uygulamaı ipod'a zararlı diyorlar, garanti kapsamı dışıymış felan? ne zararı var ki ipod'a
    Ha, bir de ben bu programı ipoda nasıl kuracağım haalaa anlamadım :-)
    Ben biraz salağğım bu konularda biri 1. sınıf çocuğuna anlatırmış gibi anlatabilir mi?
  • symbian demek? e63 var bende deneyim bakalım olacak mı.

yok zararı felan restore yaparsanız yeni almış gibi olur kimse anlayamaz. forumda biraz araştırırsanız çok kolay bulursunuz.
  • internet sitelerinden baktım biraz bu jailbreak konusunu bir sürü anlamadığım şeyler geldi üff yaa...
  • 3dk da yapılır. siz ilk önce alın ben size bizzat anlatırım hiç yapamazsanız.
  • anlatsana bi Allah rızası için yaa forumdakilerden hiçbir şey anlamadım... şimdi, ipodu elime aldım, sonra?
  • sürümüne göre ama
  • Jb yapmadan shsh kaydi almayi unutma sakin
  • Jailbreak yaptiktan sonra shsh olmuyor mü yeni duyuyorum
  • Touch ile ne idüğü belirsiz samsung modellerini karşılaştırmayın bi zahmet. Büyük hakaret.
  • quote:

anlatsana bi Allah rızası için yaa forumdakilerden hiçbir şey anlamadım... şimdi, ipodu elime aldım, sonra?

http://www.elmacilar.net/ios-4-3-3-jailbreak-redsn0w-rc15-untethered.html

yukarıdaki linki uyguluyosun hepsi bu. ipod daha önce kullanmamıstım bu linkten yaptım çoooook basit

ipod garanti dışı kalır tabiki ama apple servisine vermeden önce itunes'den restore atarsın eşşek gibi yaparlar ,anlamıyorlar jb yaptığını.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.