Arkadaşlar 2 ay önce Amerika'dan apple ipod getirttim, birkaç gündür durduğu yerde şarjını yiyor... garantisini tekonsaya sordum, uluslararası garantisinin olmadığını söylediler.tamirini yapsalar bile ücretinin alınacağını, garantisinin türkiyede geçerli olmadığını söylediler. ama az önce okuduğum diğer bir başlıkta uluslararası garantinin geçerli olduğu söyleniyor. ben ipod umu bana en yakın servisine götürsem garanti kapsamına alırlar mı, garanti türkiyede geçerli mi? ve yurtdışından aldığımız bir ipodu türkiyede servise vermek için seri numarası yeterli mi, itunes a kaydetmiştim ayrıca...
Teknosa da iyi sıkmış 1 yıl içinde nereden almış olsan da garantisi geçerli pilin bitmesi belki uyku modunda falan bırakıyorsundur. Teknosa zaten bilmediği konular üzerinde iyi sıkar... Teknik destek içinwww.bilkom.com
Aynı sorun bende de var hatta forumu inceledim 4-5 kişi falanız, bu itunes e kaydettirme olayını anlatırmısın ben belki bi çözüm saglarım şimdiden sagol..
Birkere en büyük hatayı teknosaya gidip bilgisiz elemanlara sormakla yapmışsınız 1 yıl uluslararası garanti içinde apple yetkili servislerine götürebilirsiniz.
Benimde Sorum Olcak ITUNES'TEN müzik indirmek Ücretli mi?