Şimdi Ara

iPod Nano 4G Chromatic ile iPod Video 5G arasındaki ses farkı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben iki ürünün arasında kaldım. Bu iki ürün arasında ciddi bir ses kalite farkı var mı? Malum en önemli şey ses kalitesi. Bir de ses dışında önemli farklılıklar nelerdir? Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArMsTrOnG -- 31 Ocak 2009; 11:29:49 >

• Varmı cevaplayacak? Yanıtı bilen?
  • bende video var.. 4g de de müzik dinledim.. fark yok bence ses konusunda hatta videonun sesi daha fazla

ama ne alayım dersen git 4g al çünkü video kalas gibi.. bide harddiski bozuluyor.. 4G hem taşınabilirlik hemde şıklık olarak daha üstün bence..
  • Selam..video kalas gibi derken ve hdd nasıl bozuluyor anlamadım..? Video kalitesini ben oldukca begendim ornek goruntulerle?
  • kalas gibi derken mobilite olarak cebe falan konmuyor.. hddside yanıyor muymuş neymiş çok duydum ben hdd değiştiren.. forumdada vardır birçok kişi.. hatta benmki şu anda hdd den bozuk olabilir.. ama 4G de hdd falan olmadığından dolayı kolay kolay bozulmuyor.. video kalitesinde benim bir fikrim yok :D ipod touch dışındaki ipodlardan video izlenmez bence.. 4G yada 5G Classic diyemem video konusunda, onu forumdaki başka arkadaşlara sorun daha fazla bilgileri vardır..
  • iPod 4g sahibiyim, 720p HD videoları mükemmel kalitede izliyorum. 1080p Full HD Videoları Henüz Denemedim, Denersem Buraya Yorumumu Katarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.