Bildirim
İpod Nano Müzik Silmek
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
ipoddaki müzik yerine libraryden silmiş olmayasın?yada otomatik senkronizasyon yüzündende olabilir.otomatik senkronizasyon işaretini kaldırıp öyle silmeyi deneyin derim ben -
evet library den sildim:D itunes de sync fln yazıyo oralara da bastım ama olmadı. -
itunes'ten ipod menüsüne girip "enable disk use" yap sonra "manually manage music and videos" seçeneğini işaretle. sonra ipod music kısmına gir istemediğin şarkıları delete basarak sil -
ipodun mzk kısmında öyle bişey yok bu var
-
summary'e gelsene orda var işte -
summaryden dediğin ayarları yaptım ama müzik sillmek için müziğe geldğimde bu var (ayarları yapmadan da bu vardı hep bu vardı:D)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ellifain -- 15 Ağustos 2009; 18:57:13 > -
müziğe gel dedimde sol kenarda küçük resim varya devices'ın altındaki ipodunun resmi ona tıklasan alt sekmeler açılcak. orda bütün şarkıların var. -
çok saol :D:D -
banada çok yardımcı oldun teşekkürler :) -
eyw saol -
Tesekkürler bende becerdim .
nasıl attım bilmiyorum simdi sildim tekrar yazacgım bakalım o nasıl oluyor .
Bunu neden fisi tak yaz sil olmuyor benyapacam yakında -
işe yaradı king sin panpa
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X