Bildirim
ipod nano sorun
KAHVE DUNYASI Dünyası Lavi Karışık Dolgulu Çikolata Kutulu, 1Kg : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CN733719/?psc=1
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bilgisayara takarken kilitlendiyse büyük ihtimalle yanmıştır... servis yolu gözüküo... -
hayır takmadan önce kitliydi taktığımda belki çalışır diye düşündüm itunesta gözükmedi yinede sağolun -
quote:
Orjinalden alıntı: ipod_19
ipod nano'mun ekranı kitlendi ne yaparsam yapayım çalışmıyor bilgisayara bağladığımda itunes'ta ipod'um gözükmüyor. Şarj olmuyor. Şarjı da vardı ama buna rağmen tamamen kitlendi ekran simsiyah play düğmesine uzun uzun bastım işe yaramadı tuş kilidi de açık ne yapmalıyım?
http://destek.apple.com.tr/cgi-bin/WebObjects/appleDestekTR.woa/ linkinden destek alabilirsin
-
çok sağolun bugün kendi kendine açıldı ama şarjını sıfırlamış -
biraz nazlanmış demek ki şanslısın -
boyle durumlarda ilk yapilmasi gereken sey:
Menu Tusuyla beraber orta tusa en az 6 saniye boyunca beraber basili tutmaktir.
elma logosu gorunup acilmasi gerekir. -
quote:
Orjinalden alıntı: sirphoenixx
elma logosu gorunup acilmasi gerekir.
katılıyorum. işe yaramazsa yapacak tek bir şey var:servise götürmek.. -
quote:
Orijinalden alıntı: sirphoenixx
elma logosu gorunup acilmasi gerekir.
aynısı şimdi bana oldu çok teşekkürler denedim elma logosu çıktı.aradan 5 sene geçmiş ama iyi ki de yazmışsın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X