Şimdi Ara

ipod nano sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ipod nano'mun ekranı kitlendi ne yaparsam yapayım çalışmıyor bilgisayara bağladığımda itunes'ta ipod'um gözükmüyor. Şarj olmuyor. Şarjı da vardı ama buna rağmen tamamen kitlendi ekran simsiyah play düğmesine uzun uzun bastım işe yaramadı tuş kilidi de açık ne yapmalıyım?

• bilgisayara takarken kilitlendiyse büyük ihtimalle yanmıştır... servis yolu gözüküo...
  • hayır takmadan önce kitliydi taktığımda belki çalışır diye düşündüm itunesta gözükmedi yinede sağolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ipod_19

ipod nano'mun ekranı kitlendi ne yaparsam yapayım çalışmıyor bilgisayara bağladığımda itunes'ta ipod'um gözükmüyor. Şarj olmuyor. Şarjı da vardı ama buna rağmen tamamen kitlendi ekran simsiyah play düğmesine uzun uzun bastım işe yaramadı tuş kilidi de açık ne yapmalıyım?

http://destek.apple.com.tr/cgi-bin/WebObjects/appleDestekTR.woa/ linkinden destek alabilirsin

• çok sağolun bugün kendi kendine açıldı ama şarjını sıfırlamış
  • biraz nazlanmış demek ki şanslısın
  • boyle durumlarda ilk yapilmasi gereken sey:
    Menu Tusuyla beraber orta tusa en az 6 saniye boyunca beraber basili tutmaktir.
    elma logosu gorunup acilmasi gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ipod Nano 6.Nesil Ana Tuş Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sirphoenixx

boyle durumlarda ilk yapilmasi gereken sey:

katılıyorum. işe yaramazsa yapacak tek bir şey var:servise götürmek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirphoenixx

boyle durumlarda ilk yapilmasi gereken sey:

aynısı şimdi bana oldu çok teşekkürler denedim elma logosu çıktı.aradan 5 sene geçmiş ama iyi ki de yazmışsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.