arkadaşlar pek sağlam olmayan kaynaklardan ipod nano.ların bu sene içinde yenilenme ihtimali olduğunu duydum ... almayı düşünüyorum fakat yenilenme gibi bi durum söz konusuysa sanırım touch almak zorunda kalıcam ... siz bu yenilenme olayı hakkında neler düşünüyorusunz ???....
Aynı soruyu ben de ipod touch için sormak istiyorum.Çeşitli yerlerde okuduğum kadarıyla Apple'ın eylül sunumunda yeni ipod touch'ı sergilemesi bekleniyormuş.Ne derece doğru bu dedikodular?
ben yenileneceğine inanmıyorum daha...ama ipod nanonun gizli fotoğrafları sızdığında apple böyle çirkin bir cihaz çıkarmaz demiştim ama çıkardılar...Nerde 2.nesil nanonun şekli nerde 3...
Eylül ayında iPod'lar güncellenecek...Her sene olduğu gibi
Hatta Eylül ayındaki sunum büyük bir gövde gösterisi olabilir çünkü Maclerde de güncellemeye gideleceğine kesin gözüyle bakılıyor...
ipod nano alcaktım bu ara almayımmı yani yenilenecek die ???
quote:
Orjinalden alıntı: kozkir
ipod nano alcaktım bu ara almayımmı yani yenilenecek die ???
Yani çok acil lazımsa tabiki al ancak yok ben şu ana kadar bekledim biraz daha beklerim diyorsan alma...
yurtdışından olacağı için siparişi verdim gerçi bunlar habire deişio bu yeter bana ipod mini m bozulmasaydı onunla devam edecektim