Şimdi Ara

ipod nano yenilenecek mi ??..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pek sağlam olmayan kaynaklardan ipod nano.ların bu sene içinde yenilenme ihtimali olduğunu duydum ... almayı düşünüyorum fakat yenilenme gibi bi durum söz konusuysa sanırım touch almak zorunda kalıcam ... siz bu yenilenme olayı hakkında neler düşünüyorusunz ???....

• Aynı soruyu ben de ipod touch için sormak istiyorum.Çeşitli yerlerde okuduğum kadarıyla Apple'ın eylül sunumunda yeni ipod touch'ı sergilemesi bekleniyormuş.Ne derece doğru bu dedikodular?
  • ben yenileneceğine inanmıyorum daha...ama ipod nanonun gizli fotoğrafları sızdığında apple böyle çirkin bir cihaz çıkarmaz demiştim ama çıkardılar...Nerde 2.nesil nanonun şekli nerde 3...
  • Eylül ayında iPod'lar güncellenecek...Her sene olduğu gibi

Hatta Eylül ayındaki sunum büyük bir gövde gösterisi olabilir çünkü Maclerde de güncellemeye gideleceğine kesin gözüyle bakılıyor...
  • ipod nano alcaktım bu ara almayımmı yani yenilenecek die ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: kozkir

ipod nano alcaktım bu ara almayımmı yani yenilenecek die ???

Yani çok acil lazımsa tabiki al ancak yok ben şu ana kadar bekledim biraz daha beklerim diyorsan alma...
  • yurtdışından olacağı için siparişi verdim gerçi bunlar habire deişio bu yeter bana
    ipod mini m bozulmasaydı onunla devam edecektim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • apple aslından ipod touch nano çıkasa süper olur bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pilot23

apple aslından ipod touch nano çıkasa süper olur bence.

abartmayalım
  • eylül ayında tüm ipod.lar güncellenicek diyen arkadaslar kaynak gösterseler daha inanılır olmaz mı peki ??..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ROONEY324

eylül ayında tüm ipod.lar güncellenicek diyen arkadaslar kaynak gösterseler daha inanılır olmaz mı peki ??..

Eylül ayı içersinde yeni iPodları Apple'ın sitesinde görürsün....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.