Şimdi Ara

İpod Shuffle Teknik Bir Problemim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar meraba bir problemim var kısaca yazııym.Bende ipod shuffle var gayet güzel çalışırken bi gün açtım hiç ses yok bişi yok bi ışık yanmıyor.Şarjı bitse bile şarjı bittiğini gösteren bi ses gelir bilen bilir o ses bile yok.Laptopa taktım laptop algılamadı itunes hiç algılamadı sanki hiç bişi takılmamış gibi.İpodun üzerinde ışık ilk taktığım zaman bi 2 saniye kadar kırmızı ışık yandı sonra oda söndü hiçbişi olmadı.Applelın sitesinde yardım başlıklarını okudum hepsi itunestan fabrika ayarlına dönmeyi öneriyor
    problem zaten itunes tanımıo.itunes tanımamasını dair problemleri çözmek için başlıklar var o başlıklarda kablo sorunlu usb sorunlu yada virüs programı varsa silin diyor bende virus programı yok zaten itunes hep tanıyodu ipodu ne zaman ipod kendiliğinden göçtü o zaman bilgisayarda itunesda tanımamaya başladı (düşene bi tekmede burdan geldi) kabloda problem olmadıgınıda her taktıgımda yanan 2 saniyelik kırmızı ışıktan anlıyorum.Appleın internet sitesinde ipod shuffle reset utility tool diye bişi var ama oda işe yaramadı hem macte hem windowsta denedik.en ufak bi öneriye açığım şimdiden teşekürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.