Şimdi Ara

iPod Shuffle VoiceOver ve Şarj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün 4. nesil ipod shuffle aldım.
    Voice over düğmesine basınca hangi şarkı olduğunu söylemiyo alet. Basılı tutunca ingilizce konuşuyor.
    Bide bilgisayara taktığımızda şarj olup olmadığını veya şarjının dolduğunu nasıl anlarız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cereal Killer

arkadaşlar bugün 4. nesil ipod shuffle aldım.
    Voice over düğmesine basınca hangi şarkı olduğunu söylemiyo alet. Basılı tutunca ingilizce konuşuyor.
    Bide bilgisayara taktığımızda şarj olup olmadığını veya şarjının dolduğunu nasıl anlarız?

öncelikle attığın şarkılardaki bilgiler (sanatçı adı,albüm ismi vs.) eksikse söylemez,.

itunesa bağladığında ilk bilgi ekranında voice over kısmıyla ilgili seçenekler var, gerekli dil dosyalarını indirip kurar cihaza.

şarj olayında da, turuncu yanıyorsa şarj halinde, tam yeşilse şarj tam dolu anlamına geliyor.

vioce over tuşuna 1 kere basarsan şarkı bilgisi veriyor.uzun basılı tutarsan listeler arasında geçiş yapabilirsin ileri geri tuşlarını kullanarak. üst üste 2 kere basarsan da batarya durumunu söyler, battery %25 50 75 full gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

quote:

arkadaşlar bugün 4. nesil ipod shuffle aldım.

öncelikle attığın şarkılardaki bilgiler (sanatçı adı,albüm ismi vs.) eksikse söylemez,.

itunesa bağladığında ilk bilgi ekranında voice over kısmıyla ilgili seçenekler var, gerekli dil dosyalarını indirip kurar cihaza.

şarj olayında da, turuncu yanıyorsa şarj halinde, tam yeşilse şarj tam dolu anlamına geliyor.

vioce over tuşuna 1 kere basarsan şarkı bilgisi veriyor.uzun basılı tutarsan listeler arasında geçiş yapabilirsin ileri geri tuşlarını kullanarak. üst üste 2 kere basarsan da batarya durumunu söyler, battery %25 50 75 full gibi..

gerekli dil dosyalarını nerden bulabilirim?

• YaZdim ya dostum itunesa bagla cihazi ilk bilgi ekraninda voice controlle ilgili bir secenek var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

YaZdim ya dostum itunesa bagla cihazi ilk bilgi ekraninda voice controlle ilgili bir secenek var

VoiceOver şeysini kurdum da, Sol sekmelerden iPod Shuffle'ımı seçince VoiceOver'ı etkinleştir diyorum ama ingilizceden başka dil seçilmiyor?
  • quote:

quote:

YaZdim ya dostum itunesa bagla cihazi ilk bilgi ekraninda voice controlle ilgili bir secenek var

VoiceOver şeysini kurdum da, Sol sekmelerden iPod Shuffle'ımı seçince VoiceOver'ı etkinleştir diyorum ama ingilizceden başka dil seçilmiyor?

türkçe de olması lazım sanki, fırsat bulduğumda bi bakar söylerim.
  • Cihazı itunesten aktif et ve voiceover ayarlarından ayarla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

bak dostum ingilizceden başka diller de mevcut

• quote:

quote:

quote:

bak dostum ingilizceden başka diller de mevcut

Dostum bende böyle. Kilitli yani ingilizceden başka şey seçilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quantumfluctuations -- 9 Ekim 2012; 17:11:05 >

• Hocam sende hicbiri gorunmuyor dil dosyasi inmemis olabilir. İstersen bir geri yukleme yapip tekrar dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam sende hicbiri gorunmuyor dil dosyasi inmemis olabilir. İstersen bir geri yukleme yapip tekrar dene.

iTunes'u mu yoksa iPod'mu?
  • quote:

quote:

Hocam sende hicbiri gorunmuyor dil dosyasi inmemis olabilir. İstersen bir geri yukleme yapip tekrar dene.

iTunes'u mu yoksa iPod'mu?

ipodu hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.