Şimdi Ara

iPod-Shuffle yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya ben iTunes fln yükledim ve şarkıları attım cihaza doru düsgün dinledim Sonra usb yerinden "güvenli aygıt çıkışı" yapmadan çektim cihazı ve bidahaki dinlemeye çalıştığımda "on" yapıp yeşil ışık yanmasına rağmn Ses gelmiyor sizce donanımdan mıdır yazılımdanmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverTech -- 22 Temmuz 2006; 15:35:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: OverTech

ya ben iTunes fln yükledim ve şarkıları attım cihaza doru düsgün dinledim Sonra usb yerinden "güvenli aygıt çıkışı" yapmadan çektim cihazı ve bidahaki dinlemeye çalıştığımda "on" yapıp yeşil ışık yanmasına rağmn Ses gelmiyor sizce donanımdan mıdır yazılımdanmı

donanımdan sanmam yani tabiki yaptığın hatalı ama etkisini hemen göstermez bence...iPod Updater ile yeni sürümünü yükle (1.1.2 2006-06-28) düzelecektir..Düzelmezse en az 20 ytl'yi gözden çıkar...
  • yardımın için sağol üstad Olmazsa 20 m i gözden çıkarırımda Eskişehir de yetkili vs gibi bişey yoq iPod un
  • sakın teknik servise götürmeye kalkma 2 haftadan önce alamassın haberin olsun apple servise cok kötü + telefonla ulaşmak ve bilgi almak bir o kadar zor
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildworld

sakın teknik servise götürmeye kalkma 2 haftadan önce alamassın haberin olsun apple servise cok kötü + telefonla ulaşmak ve bilgi almak bir o kadar zor

Sagol dostum peqi nereye goturebılırım bı sorun cıkarsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildworld

sakın teknik servise götürmeye kalkma 2 haftadan önce alamassın haberin olsun apple servise cok kötü + telefonla ulaşmak ve bilgi almak bir o kadar zor

baba alakası yok telefonla ulaşmak biraz zor ama ben götürdüm çok iii davrandılar bana karşı aleti aldılar hemen verdiler...Garanti belgesinde aynen şöyle yazıyor;

Aletin tamiri en fazla 30 gündür....Eğer tamiri 15 günü geçerse Bilkom size yeni bir alet verecektir geçici olarak...Aletin yapılmasına karşı alette işçilik sırasında oluşan bir çizik veya bu tür birşey varsa çizik alet alınıp kutuda 0 alet verilmek zorundadır...

• Shady pm attım bi zahmet bakıver
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.